Man har siden 1800 tallet rejst ud sammen med sin klasse eller dem man blev konfirmeret med, for at opleve forskellige ting. I er nemlig trådt ind i de voksne rækker, og det skal selvfølgelig fejres.

Hvordan dagen skal fejres ,kan der være stor diskussion om – og skulle i være så uenige om gode ideer til blå mandag, at i slet ikke kan finde en ting i alle gider, så bør i overveje at tage i Tivoli blå mandag.

 

Tivoli på blå mandag?

tivoli er sjovt til blå mandag

Tivoli er nemlig stedet hvor alle har mulighed for at lave noget de synes er sjovt – uanset om det er at kigge på natur, prøve vilde forlystelser eller blot at bruge nogle penge i de forskellige boder samtidig med at det fede nye blå mandags tøj bliver vist frem.

Det er normalt heller ikke alle der kan med alle i en klasse – og derfor vil tivoli også være et godt valg. I tivoli har i mulighed for at dele jer op i jeres vante grupper, og i behøver derfor ikke at snakke sammen hele dagen.

Selvfølgelig vil i gerne fejre dagen sammen. Dette kan også lade sig gøre i Tivoli, hvor i har mulighed for at mødes på en café eller en restaurant og spise en god frokost eller lidt aftensmad.

Tivoli er landets største forlystelsespark, og du har derfor mulighed for at vælge mellem mange forskellige restauranter. Vi er i hvert fald sikker på, at der er mindst 1 restaurant, som laver mad du kan lide.

 

I Tivoli er der noget for den vilde og den rolige

En typisk klasse består af folk der er til det vilde, og folk der er til det mere rolige. Dette ved Tivoli, og de har derfor også forlystelser som udfordrer den der vil prøve det vilde, ligesom at de har forlystelser der kører stille og roligt.

Køber i et turpas har i desuden mulighed for at prøve alle de forlystelser, som i har lyst til. Der er ingen begrænsning, og i anledning af blå mandag vil man typisk kunne købe disse turpas til en meget lav pris. Der er også en masse andre aktiviteter, såsom deres nye chip-armbånd, som giver dig mulighed for at optjene point.

Er i en af de smarte klasser vil i ligeledes skrive ind til Tivoli for at høre om de ikke kan give jeres klasse rabat. Tivoli er et attraktivt sted at holde blå mandag, og i løbet af det sidste årti er det blevet en status for dem.

De er derfor ivrige efter at få folk der holder blå mandag ind. Dette gør at de bibeholder deres status som værende stedet hvor de unge holder blå mandag – og det gør, at i kan score fede rabatter.

Hvis i ikke kan lide selv at skrive ind til Tivoli har i mulighed for at få jeres lærer til dette. Melder læreren pas vil der med garanti være en forælder som meget gerne vil tage den på sig.

Tivoli er et godt sted at holde blå mandag. Personalet er uddannet i sikkerhed, og skulle der ske en af eleverne noget er I i trygge hænder. Det kan være et godt sted at undersøge Tivolis åbningstider inden Blå Mandag og det kan I gøre her. 

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

 

4.7/5 (30 Reviews)