Tips 13 underholdning til konfirmation

Når det er konfirmations tid, og du/i skal med til fest, så er den gængse underholdning til konfirmationer som regel sange og taler. Disse hører sig til, men hvorfor ikke også lave lidt mere afslappende og sjovt underholdning? Det enkle og nemme finder du inspiration til her.

Du kan lave noget sjovt underholdning, der hverken behøver tage lang tid, være skræmmende at fremføre og samtidig være sjovt for alle, da alle gæster er involveret. Læs videre og se hvor nemt du kan lave noget sjovt med tips 13 underholdning til konfirmation.

Hvad er tips 13’er underholdning?

Du ved måske ikke hvad konceptet tips 13’er, og så er det heldigt at du læser med her. Du får nemlig den nemme skabelon til en hurtig underholdning.

I bund og grund tager underholdningen sit udgangspunkt i den gamle tips kupon med 13 kampe og tre valgmuligheder med 1 x 2. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, for der skal noget visuelt til.

 

Hvordan du laver en tips 13’er kupon til konfirmationen?

Du laver en tips 13 kupon sådan her:

  • Brug Powerpoint og lav 13 spørgsmål der kræver omkring 13-20 slides (se vores model fra Slideshare nedenfor)
  • På hver slide laver du forskellige spørgsmål med 3 forskellige muligheder. Og nogle af spørgsmålene kræver et par sjove billeder for at gøre det sjovt, hvor du først smider et billede ind, og så svar muligheder på næste slide.
  • Afslut dine slides med fiktive præmier til nr 3, 2 og 1 – Sjove præmier der er rent teoretiske.

For at lave quizzen kræver det, at du har Powerpoint og så en projektor til fremførelse under konfirmationen.

Afhold tips 13 konkurrencen til konfirmationen

For at afholde tips 13 quizzen, så kræver det at du sætter en projektor op, så helst skal stå et centralt sted så alle kan se.

Del papir og blyanter ud til alle, og så er det egentlig bare at fyre op under powerpointen. Læs spørgsmål og svar muligheder op i et roligt tempo, og fremfør det på en sjov måde, for det skal jo tages som et sjovt afbræk.

Det er en som sagt en super nem måde at skabe lidt underholdning, der ikke tager meget mere end 20 minutter at lave, og fremførelsen burde heller ikke tage længere tid.

Se et forslag til en Powerpoint i vores slide: (XXXXX skal udskiftes med konfirmandens navn, og i denne slide er 2001 konfirmandens fødeår)

Dette er måske også interessant for dig?

Guide til en god konfirmation

Guide til en god konfirmation

Hvis du snart skal til at holde en konfirmation for dit barn, kan det være godt at læse med her, da vi hjælper dig lidt på vej til at holde en god konfirmation. Det er jo ikke bare lige sådan at holde en konfirmation, især ikke hvis du ikke har den store erfaring med...

Konfirmationstale skabelon til forældre, familie eller gæster

Konfirmationstale skabelon til forældre, familie eller gæster

  Leder du efter en konfirmationstale skabelon for du skal holde en tale til konfirmanden, men du har problemer med at skrive den gode tale til konfirmation? Det kan være en svær opgave, for hvad skal du dog hitte på at skrive op og sige på konfirmandens store...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.8/5 (34 Reviews)