Når det er konfirmations tid, og man skal med til fest, så er den gængse underholdning jo sange og taler. Disse hører sig til, men hvorfor ikke også lave lidt mere afslappende og sjovt underholdning?

Du kan nemlig lave noget sjovt underholdning, der hverken behøver tage lang tid, være skræmmende at fremføre og samtidig være sjovt for alle, da alle gæster er involveret.

Læs videre og se hvor nemt du kan lave noget sjovt med tips 13 underholdning til konfirmation.

 

Hvad er tips 13’er underholdning?

Du ved måske ikke hvad konceptet tips 13’er, og så er det heldigt at du læser med her, for her får du nemlig den nemme skabelon.

I bund og grund tager underholdningen sit udgangspunkt i den gamle tips kupon med 13 kampe og tre valgmuligheder med 1 x 2. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, for der skal noget visuelt til.

Du laver en tips 13 kupon sådan her:

  • Brug powerpoint og lav 13 spørgsmåls der kræver omkring 13-20 slides (se vores model fra slideshare nedenfor)
  • På hver slide laver du forskellige spørgsmål med 3 forskellige muligheder, og nogen af spørgsmålene kræver et par sjove billeder for at gøre det sjovt, hvor du først smider et billede ind, og så svar muligheder på næste slide.
  • Afslut dine slides med fiktive præmier til nr 3, 2 og 1 – Sjove præmier der er rent teoretiske.

For at kunne lave quizzen, så kræver det at du har powerpoint og så en projektor til fremførelse under konfirmationen.

 

Afhold tips 13 konkurrencen til konfirmationen

For at afholde tips 13 quizzen, så kræver det at du sætter en projektor op, så helst skal stå et centralt sted så alle kan se.

Del papir og blyanter ud til alle, og så er det egentlig bare at fyre op under powerpointen. Læs spørgsmål og svar muligheder op i et roligt tempo, og fremfør det på en sjov måde, for det skal jo tages som et sjovt afbræk.

Det er en som sagt en super nem måde at skabe lidt underholdning, der ikke tager meget mere end 20 minutter at lave, og fremførelsen burde heller ikke tage længere tid.

Se et foreslag til en powerpoint i vores slide lige her: (XXXXX skal udskiftes med konfirmandens navn, og i denne slide er 2001 konfirmandens fødeår)