Når man har overstået sin konfirmation, hvilket jo betyder at kirken er vel overstået, gaverne er pakket ud, maden er spist og gæsterne er gået hjem. Så skal den festlige mandag for konfirmanden overstås, men der er dog en vigtig ting mere, som man skal have styr på.

Du skal have styr på konfirmations takkekort til gæster og andre som deltog og gav en gave.

Man kan lave de traditionelle takkekort, eller du kunne være utraditionel og også lidt mere kreativ ved at bruge takkekort i form af video.

For at lave et video takkekort så kræver det selvfølgelig, at du optager video på den store dag eller endnu nemmere, du kan ved videotakkekort.dk uploade billederne fra festen, hvor de sammensætter en lille videofilm ud af dem, og filmen kan du så uploade til Youtube og bruge som det virale takkekort(kan også tilsendes på dvd).

Det smarte ved Youtube er, at man kan gøre det privat og kun dele med udvalgte mennesker, så du undgår at hele verden har mulighed for at se filmen fra konfirmationen.

Du skal selvfølgelig også have mulighed for at gøre lave filmen selv og spare pengene.

Det med at sammensætte en lille video med billeder og musik eller tale, er faktisk slet ikke svært. Du kan ret nemt lave en video selv ved at bruge den gratis udgave af Camtasia her(tryk på free trial), som er et video optagnings program. Du kan hurtigt lære programmet ved at slå op på Youtube “how to make video with camtasia” hvilket kun tager et par minutter at lære, og så kan du ellers gå i gang.

Som ikke garvet bruger af Camtasia programmet, så gætter vi på, at en video maks. tager en time at lave inklusiv upload til Youtube, så hvis du vil spare lidt penge, så kan du helt sikkert lave film selv, og jo mere du bruger programmet, jo nemmmere og bedre bliver det(Måske du ligefrem ender op med at købe det fulde program).

Den nemme og hurtigere måde er selvfølgelig at betale sig fra at lave filmen, og du kan se et eksempel på video her

Videoen er fra videotakkekort.dk og embedded via Youtube.

(C) Konfirmationsnyt.dk – 2020

 

4.8/5 (30 Reviews)