Takkekort konfirmation

Takkekort konfirmation? Når du skal afholde konfirmation, skal der tages hånd om rigtig mange ting og en af de vigtigere for at holde en fest, er konfirmation indbydelserne. Derudover kommer der rigtig mange andre ting, inden festen oprinder.

Når festen er slut, så er der dog en enkelt ting tilbage udover blå mandag, og det er takkekortet til gæsterne for at deltage og hædre drengen eller pigen, der er trådt ind i de voksnes rækker.

Takkekort til konfirmationen

Takkekortet er en tradition der hører sig til. Når du er færdig med konfirmationen sender du takkekort for at sige tak til de mennesker, der dukkede op til den store dag, men også til de mennesker der var forhindret men sendte kort/gave til konfirmanden og hvorfor ikke lave disse kort selv eller den nemme løsning, købe de færdige?

Der er forskellige måder til hvordan du kan lave takkekortet. Du kan lave et personligt håndskrevet kort til hver gæst, eller du kan lave en tekst der bruges til alle personer. Teksten til alle er løsningen hovedparten vælger til takkekortet. Det har den fordel, at du rent faktisk kan lave takkekortet samtidig med at du laver indbydelserne, og derved holde dem i samme materialer og farver.

Lyserød pige silhout

Smart blå smoking

Postkort med hest

Postkort med fodbold

Eva Perlemorspapir

Xandra Creme

Takkekort sommerfugle

Takkekort smoking

Tekst til takkekortet?

Der skal heldigvis ikke stå så meget tekst i et takkekort til en konfirmation. Der findes heller ikke den store etikette til indholdet, så du har den kreative frihed til at holde det enten formelt eller måske uformelt.

Det vigtigste der skal stå i takkekortet, er en hilsen til modtageren af kortet. Konfirmanden takker for dennes opmærksomheds ved hans eller hendes konfirmation, og hvor dejlig denne dag var. Her er det vigtigt at lægge vægt på ordet opmærksomhed i forhold til deltagelse, for teksten skal bruges til alle, hvilket vil sige både de gæster der deltog og de der ikke deltog.

Hvis du vælger at skrive individuelt til hver enkelt gæst/par, kan du uddybe det mere specifikt, men som tekst der bruges til alle, kan teksten i alt sin enkelthed se sådan her ud:

Tak for opmærksomheden ved min konfirmation d. xx.xx.2021, som var en stor og glædelig dag for mig

Udformningen af kortet kan du lave i samme stil som indbydelsen, hvilket gør det nemmere at indkøbe materialer. Du skal dog bare lave en anden forside med et større billede af konfirmanden fra dagen, og så lidt tekst med tak på bagsiden eller side to.

Hvis du laver takkekortet på forhånd, så ligger de klar og kan afsendes dagen efter konfirmationen. Det eneste der kræves, er konvolutter og frimærker og så ellers gå i gang med at arrangerer konfirmationen.

Et alternativ kan være at sende et videotakkekort, som du kan se på videoen nedenfor:
Videoen er embedded via Youtube fra Nadja Slott. 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.8/5 (30 Reviews)