Konfirmationen er en stor dag i mange danske unges liv. Traditionelt set er det en dag, hvor man ‘transformeres’ fra barn til voksen. Det er altså en festdag for konfirmanden, der for evigt vil blive husket, og derfor er konfirmationen en stor milepæl i livet. Ønsker du at spare penge på dit barns konfirmation, uden at gå på kompromis med kvaliteten af festen, kan du med fordel tage et kig på Handyhand, som kan være din hjælp til en vellykket og økonomisk overskuelig konfirmationsfest.

Mad til enhver konfirmationsgæst

Når du skal planlægge maden til dit barns konfirmation, kan det være en god idé at tage dit barn i samråd. Det gælder også selvom dit barn ikke umiddelbart interesserer sig for mad eller eksempelvis er kræsen. En god konfirmation sørger nemlig for alle sine gæster – både børn og voksne. Har du svært ved at få dit barn til at involvere sig i middagsplanlægningen, kan du i stedet imødekomme dit barns ønsker ved at integrere hendes eller hans livretter i menuen. Er dit barn for eksempelvis ikke vild med fisk, kan den klassiske fiskeforret skiftes ud med en vegetarret eller kød, som for eksempelvis carpaccio. Er dit barns livret pandekager, udgør pandekager en fortrinlig dessert, selv hvis forret og hovedret lægger op til noget helt andet. En konfirmationsmenu er dyr og prisen øges alt efter jo flere gæster, der inviteres. Derfor kan du med fordel spare penge ved at hyre dygtige serverings- eller køkkenfolk, så det i hvert fald ikke er gæsterne, der skal spares på.

Den idylliske havefest

Skal dit barn konfirmeres, skal I tage en beslutning om, hvorvidt I skal holde en konfirmationsfest ude eller hjemme. En havefest er en hyggelig og hjemlig fest, der med godt vejr kan være helt igennem fantastisk og idyllisk. Samtidigt er en havefest en god måde at spare penge, sammenlignet med at holde en fest i et festlokale eller lignende. Planlægger du en konfirmationsfest i haven, kræver denne form for fest imidlertid en masse planlægning og hårdt arbejde. Foruden mad og drikke, skal der bestilles telt, stole, service for bare at nævne et par stykker. Sådanne ydelser kan være dyre, og det kan derfor være en fordel at hyre hjælp til teltopsætningen. Ønsker du hjælp til servering kan du ligeledes finde dygtige folk til dette, som kan hjælpe jer med at få den bedst tænkelige dag.

Afrydning og rengøring i forbindelse med konfirmationsfest

En god fest er sådan en, hvor værterne kan værne om sine gæster og nyde dagen med festens hovedperson. Det gælder naturligvis også i forbindelse med en konfirmationsfest. Skal man holde en stor fest derhjemme, er det nemt at falde ind i rollen som afrydder og oprydder, da man ikke ønsker, at ens gæster skal sidde i rod og snavs. Ønsker du at kunne slappe af i forbindelse med dit barns konfirmation, både på dagen og dagen efter, kan du med fordel få hjælp til rengøringen. I sidste ende vil dit barn og jeres gæster være glade for at også du, som vært, har kunnet deltage i dén festdag, konfirmanden aldrig vil glemme. Rengøringshjælp til dagen efter vil med garanti være noget du, som vært, både vil være glad for og sjældent vil glemme.

Spar penge uden at gå på kompromis med konfirmationen

Spar penge uden at gå på kompromis med konfirmationen