Søg inspiration til den kommende konfirmands gaveSkal du på gavejagt til de kommende konfirmationer og er i tvivl om hvad du skal købe? Vi har nogle gode bud på sikre og aldeles gode gaver til konfirmanden som har alt.

Søg inspiration til den kommende konfirmands gave med disse 3 gode råd og ideer til gaven.

 

Følg ønskelisten

Da du fik invitationen ind ad brevsprækken så du tilfældigvis hvad der stod på ønskelisten?

Hvis du vil være sikker på at din gave falder i god jord hos konfirmanden, kan du med fordel følge ønskelisten og hvad der står derpå. På den måde sparer du også tid – og du har mere overskud, når du skal ud og få gaven købt.

Konfirmander ønsker sig som regel pengegaven, men der kunne også stå andre ting på listen. F.eks et par briller eller solbriller?

Læs ønskelisten og giv en stensikker gave som han eller hun vil elske.

 

Det sikre valg

giv hende det smukke halssmykke i gave

Går du efter en gave som skal være personlig, men samtidig også et sikkert valg? Så gå efter smykker eller accessories, som hun kan bruge hver dag – og flere år frem.

En personlig og gennemtænkt gave, som et smykke, vil minde konfirmanden om den store dag i hendes liv og vil minde hende om jer. Et oplagt valg og du kan rent faktisk finde lækre smykker ve Pi-CPH – Find konfirmationsgaven her.

 

Den personlige gave

Gider du ikke købe de sikre gaver, som smykker eller hvad som står skrevet på ønskelisten, kan du lave en personlig gave.

Det kan være en ting, som I har talt om at gøre sammen. Det kan også være en bog fyldt med billeder af ting I har gjort sammen.

Konfirmanden vil kunne huske tilbage på de ting og finde bogen eller billederne frem resten af livet, og mindes de gode tider I havde sammen. Uden tvivl en gave, som også vil give store smil og en glad konfirmand.