Når det er konfirmationstid, så vil du gerne ligne en million, korrekt?

Alle vil gerne have at skønheden og konfirmationshåret sidder perfekt på den store dag. Og hvis du skal nå det, så skal der selvfølgelig også klares lidt forberedelse.

Her finder du et par tips til at få din skønhedsrutine på plads inden konfirmationen, så alting bliver helt perfekt på selve dagen.

 

Få din skønhedsrutine på plads inden konfirmationen

Hvis alting skal klappe på den største dag i dit liv, så betyder det selvfølgelig, at håret ikke må være tørt, huden træls og neglene er helt flosset.

Det kræver at du sætter en god beauty rutine i gang i god tid inden konfirmationen, og den tid er faktisk startet.

 

Start et par måneder før dagen

Vi starter ud med hænderne, for er du typen der bider neglene? Hvis du er, så skal det stoppe nu så dine neglebånd kan gro ud igen.

Er din hud lidt træt af det hele, måske fordi du har spist lidt for meget usundt? Det er meget naturligt, men man er hvad man spiser. Hvis du får meget sukker, så gør det ikke noget godt for huden. Sund mad og masser af vand renser ud, og hvis huden skal komme helt på plads, så skal der skæres ned på sukker indtaget og op for det mere sunde kost indtag.

Den sunde kost vil nemlig også pleje dit hår. Med en god varieret kos, får du også flere af de vigtige mineraler og vitaminer som håret har brug for, helt ligesom rigeligt med vand hjælper dit hår.

 

Gør dette et måned før

Cirka et måned før den store dag, så skal du overveje en kosmetolog, hvis du stadig har mange bumser. En dybderensende behandling kan hjælpe på huden, og her er det en lidt kraftigere behandling der skal sættes i værk; Men det er dog kun hvis du stadig lider af mange bumser.

Med hensyn til håret, så er det på tide at besøge frisøren og måske gøre lidt ekstra ud af det med varm olie, så håret bliver silkeblødt.

 

7-10 dage før dagen

Brug en hårkur når du vasker håret, så håret bliver dejlig blødt og glansfuldt. Din hud skal også forkæles, og her kan du passende give dig selv en ansigtsbehandling ved at dampe ansigtet i varmt vand og derefter skrubbe med en eksfolierende maske.

Hænderne og fødderne trænger måske til en god manicure, så i gang med fodbadet og få poleret neglene.

 

Dagen før konfirmationen

Hvis du satser på at lave smuk opsat konfirmationshår, så vask håret dagen før, for ellers kan det blive svært at sætte op. På dagen bruger du lidt hårolie i spidserne.

Brug masser af dejlig creme til huden, så du vågner op med en gennemfugtet hud til at lægge den smukke konfirmations makeup.

Brug overlak til neglene så neglelakken ikke bliver ridset når du smører denne på.