Konfirmationen er en af de store dage i et barns liv, og forældrene vil ofte gøre alt for at give barnet den bedste dag. Konfirmationen er en stor festdag, hvor både familie og venner kommer, og det er derfor vigtigt at have plads til alle gæsterne. I foråret er der tillige rig mulighed for at holde selskabet udenfor, og man kan også ofte have plads til mange flere gæste udenfor end inde i huset. Men hvordan gør man haven klar til konfirmationen?

Hvordan kan du lave en hyggelig atmosfære i haven?

Hvis haven skal danne ramme om festen, er det vigtigt, at naturen viser sig fra sin flotte side. Afdæk haven med en bøgehæk, så den står flot og grøn, uden at uvedkommende kan forstyrre festen. En hyggelig atmosfære i haven kan blandt andet skabes ved at have nogle hyggelige møbler, som man kan sidde og slappe af i. Dette behøver ikke at være dyre møbler, men blot nogle som passer til ens stil og behov. Yderligere kan det også være en god idé at have nogle hyggelige belysningselementer ude i haven. Dette behøver ikke blot at være lamper, men det kan også være små lyskæder eller lanterner, som man kan hænge op eller stille på jorden.

Hvor meget plads skal du have?

Naturligvis er der det store spørgsmål om plads, når man skal holde en fest. De fleste konfirmationsselskaber er forholdsvist store, så det kræver ofte en have af en vis størrelse. Og afhængig af aktiviteter, man planlægger at lave til festen, bør man også finde ud af, hvor meget plads man skal bruge til spisning, og hvor meget der skal bruges på underholdning – her er det virkelig kun haven og ens egen fantasi, der sætter grænserne.

Hvis konfirmationen ikke skal holdes i haven alligevel

Der kan selvfølgelig komme noget i vejen for, at man ikke kan holde konfirmationsfesten i haven alligevel. Måske kan man rykke selskabet indenfor i stedet, eller måske er man nødt til at holde festen et andet sted. Holder man festen hjemme er det dog stadig vigtigt, at haven er flot, når gæsterne kommer – måske er der nogen, der vil gå en tur derude, eller måske kan den ses fra stuen, hvor festen holdes. Derfor må haven godt have et pænt og velpasset udtryk, eller måske noget mere moderne som eksempelvis bambus – det giver et helt andet udtryk i haven end de klassiske hække og vil bestemt være noget, gæsterne vil lægge mærke til.

Hvis konfirmationen skal holdes i haven, så gør den klar allerede nu. Husk dog at have en backupplan hvis det regner.

Skal konfirmationen holdes i haven? Gør den klar allerede nu

Skal konfirmationen holdes i haven? Gør den klar allerede nu

0/5 (0 Reviews)