Når du skal holde en konfirmation, er det jo en helt særlig dag for barnet. Og du som forælder gør jo typisk også utroligt meget ud af denne dag. Derfor kan det være en rigtig god idé at sørge for at gemme minderne fra konfirmationen. Og det er der flere måder at gøre på.

Ved du ikke, hvad du skal give i konfirmationsgave, kan du finde en Muscle Pain massagepistol her.

Tag selv en masse billeder på dagen

For det første kan det være en rigtig god idé at huske at tage en masse billeder på dagen. På den måde er du sikker på, at du har en masse billeder liggende fra konfirmationen, hvilket gør det nemt for dig at kigge på minderne på et senere tidspunkt. Det kan bl.a. være en god idé at tage billeder under forberedelsen til festen, under festen, og i kirken hvis det kan lade sig gøre.

Få dine gæster til at tage billeder

Hvis du ikke selv har lyst til at rende rundt med din mobil eller dit kamera i løbet af dagen, fordi du også gerne selv vil være til stede til festen, kan det være en god idé at opfordre dine gæster til at tage en masse billeder i løbet dagen, som de så kan sende til dig dagen efter. Så får du også en masse sjove og gode billeder af alle til festen, som du ikke selv ville have haft mulighed for at tage. Det fungerer også rigtig godt til fx bryllupper.

Optag video til konfirmationen

Levende billeder giver dig jo en helt anden fornemmelse af mindet, og derfor kan det også være godt, hvis du kan optage et par enkelte videoer i løbet af dagen. Du får en meget bedre fornemmelse for dagen og mindet om den, hvis du kan se den på video og ikke kun på billeder. Du har jo sikkert din telefon lige ved hånden alligevel, og så er det jo oplagt at optage et par minutters video her og der, hvis du gerne vil være sikker på at have noget mere levende at kigge tilbage på end bare billeder.

Hyr en professionel fotograf til festen

Vil du gerne være sikker på at have billeder af en rigtig god kvalitet, kan det jo også være en mulighed for dig at hyre en professionel fotograf til festen. Det er der også flere og flere, der vælger at gøre til konfirmationer, fordi de gerne vil have nogle super billeder fra denne skønne dag. Du bestemmer selv, om du vil have fotografen med til kirken også, eller om det bare skal være billeder fra selve festen. Det koster lidt at hyre sådan en fotograf på denne dag, men det kan ende med at være alle pengene værd.

Find dit nye juletæppe her.

Sådan sikrer du at gemme minderne fra konfirmationen

Sådan sikrer du at gemme minderne fra konfirmationen

0/5 (0 Reviews)