Den store dag nærmer sig og måske er planlægningen til konfirmationen allerede i fuld gang. Når man skal planlægge så stor en fest, kan der nogle gange opstå nogle bekymringer i forhold til budgettet. Det behøver ikke at koste en bondegård at pynte op til festen, da man kan vælge at prioritere pynten, for eksempel ved at have fokus på borddækningen, hvor man kan bruge konfetti, flotte servietter eller bordløbere.

Hvis man ikke ønsker at der skal være for meget pynt, kan man vælge nogle forskellige slags konfirmationspynt ud. Hvis konfirmanden er glad for sølv eller lyserød, vil et budskab pynte på væggen. Her kan man bruge ballonbogstaver i for eksempel sølv, som du kan se her eller i lyserød her. Her man for eksempel skrive tillykke til konfirmanden eller skrive vedkommendes navn med disse sjove balloner.

Pynt til konfirmationen med festlige papirdekorationer

Et andet godt tip til at gøre festen mere farverig og kulørt er at bruge enten papir honeycombs, som du kan finde her eller papir pompoms, som du kan finde her. Disse to smukke slags pynt til konfirmationen er lavet af papir og kan foldes ud som en slags kugle, man kan hænge enten indenfor eller udenfor alt efter, hvor festen afholdes. Dét er med til at give masser af farve til festen.

Hvis man er mere til pynt på væggen, kan man også få de smukkeste rosetter i mange forskellige farver her. Der er mange sjove og festlige måder, man kan kombinere denne slags pynt til konfirmationen med og der er ingen grænser for, hvad man kan skabe.

Bordkort og balloner til festen

Bordet og borddekorationerne er også en vigtig del af konfirmationsfesten. Det giver et personligt præg og er smukt at se på. Her finder du et stort udvalg af forskellige varianter af bordkort og glaskort, blandt andet i træ, som er rigtigt flot konfirmation pynt til bordet.

Hvis det skal være ekstra sjovt med pynt til konfirmationen, kan balloner give et smukt og anderledes look. Der er mulighed for at mixe forskellige farver alt efter personlig smag og, hvad konfirmanden kan lide. Man kan samle ballonerne til en smuk ballonbue eller som en ballonbuket. Her kan du se det store udvalg indenfor balloner til festen og samtidig få en lille guide om, hvordan man for eksempel samler en ballonbue.

En konfirmation er en stor dag i ens liv, og festen skal selvfølgelig være mindeværdig. Det er trods alt en dag, man aldrig glemmer. For at skabe rammerne for den bedste fest, er dekorationen blandt andet med til at personliggøre begivenheden og derfor kan du på feststemning.dk finde et stort udvalg indenfor dette.

Hvis du mangler inspiration til den kommende konfirmation eller anden store begivenhed, så kig ind på feststemning og lad dig inspirere. Her er der ingen grænser for, hvad man kan pynte med af sjove og farverige dekorationer.

0/5 (0 Reviews)