Konfirmationen er en helt speciel dag. Vi kan sikkert alle huske tilbage til vores egen konfirmation. Det er noget som man kun oplever én gang her i livet. Derfor er det også helt essentielt at det bliver en dag, hvor man er i centrum på den gode måde. Her kommer nogle helt konkrete forslag til, hvordan man som forældre sørger for at det kommer til at ske.

Hvis man ikke strukturere dagen efter det, så kan man nemlig hurtigt løbe den risiko at konfirmanden ikke kommer i centrum og det vil være en stor fejl!

Lav noget sjov underholdning til konfirmationen

En af de nemme, men også sjove måder at få konfirmanden til at blive centrum for alle de mange løjer er ved at lave nogle sjove underholdende indslag og lege med ham eller hende. Der er rigtig mange ting man kan vælge at lave, når det kommer til underholdningen. Det handler blot om at sætte sig ned og finde frem til en masse ideer. Her kan internettet være en rigtig stor hjælp og man kan bl.a. finde sjov underholdning til konfirmationen på denne side.

Her er der rigtig mange muligheder og der er mange forskellige ting man kan lave. Den åbenlyse og måske også derfor en af de mindst opfindsomme er Tip en 13er. Det oplagte er selvfølgelig at lave en sjov quiz hvor der spørges ind til en masse ting om konfirmanden. Det kan fx være noget med: “Hvad hedder konfirmandens bedste ven eller veninde”, “Hvor høj er konfirmanden helt præcist“, “Hvad hedder konfirmandens yndlingslære” osv.

Åben pakkerne med gæsterne

Til konfirmation hører der sig ofte en masse gaver og pakker. Disse gaver kan man enten vælge at åbne mens alle gæsterne ser på eller man kan gøre det efter gæsteren er taget hjem. Mange vælger at gøre sidstnævnte, men det er en synd og skam for gaverne bør åbnes så det bliver et helt indslag for sig selv på dagen.

På den måde får konfirmanden også lov at sige personligt tak for de mange gaver til hver enkelt gæst. Mange vælger også at lave en lille leg ud af det – måske kan man lave en leg, som konfirmanden skal klare, før denne må åbne en bestemt gave. Hvis dette lyder interessant så bør du lave et par sjove konfirmationslege til dagen.

Alternativt kan en tryllekunstner også være en god ide. Du kan booke en tryllekunstner på festguru.dk

 

Sådan får du konfirmanden i centrum

Sådan får du konfirmanden i centrum