Balloner gør bare festen sjovere! Hvis det skal være ekstra festligt med pynt til konfirmationen, hvorfor så ikke pynte med balloner? Balloner er altid sjove og giver lige det ekstra pift til den store fest. Vidste du, at du kan vælge imellem alverdens farver og måder de kan sættes op på? Når det kommer til balloner til festen er det nemlig kun fantasien, som sætter grænser.

Til konfirmandens store dag kan en ballonbue være en rigtig fin detalje til festen. Det smarte her er, at man kan vælge hvilke farver man ønsker ballonerne i. Her kan det jo give rigtigt god mening at vælge nogle farver som man ved, at konfirmanden synes om eller, man kan være vovet og vælge en masse pangfarver. Der er rig mulighed for at bruge kreativiteten, når det kommer til farvesammensætninger med balloner.

Her kan du læse meget mere om det store udvalg indenfor balloner til festen.

Når du har valgt hvilke farver du gerne vil sammensætte og købt det ønskede produkt, får du tilsendt et kit, hvori du får de valgte balloner, samt lim og tape. Der følger en rigtig god vejledning med så du nemt kan finde inspiration til, hvordan det festlige ballon look skal være til konfirmationen. Hvis du er god til at lave ting kan det være, at du kan samle et samle et ballondyr til de mindre gæster til festen.

Få mest muligt ud af ballonerne til festen

For at ballonerne holder bedst til festen og får det bedste resultat, er det en god idé at bruge helium til ballonerne så de svæver. På hjemmesiden kan du blandt købe Hi Float, som er med til at forlænge svævetiden for eksempel latex balloner.

Hi Float får en heliumballon, som er lavet af latex til at svæve i op til 25 gange længere tid end helium balloner uden dette. Normalt kan balloner med helium svæve i ca. 7 timer. Så kan dine helium balloner komme igennem hele festen og mere til, uden at falde ned. Hvis du mangler lidt inspiration til, hvordan du skal sætte ballonerne sammen til festen, kan du med fordel se en kort video på hjemmesiden, som viser en guide til dette.

Festlige balloner med et budskab

Hvis du gerne vil fortælle konfirmanden noget eller blot ønsker, at der skal stå noget skrevet med ballonerne, kan du for eksempel vælge ballon bogstaver i sølv, som du kan se her.

Hvis konfirmanden er mere glad for lyserød, kan du bestille ballon bogstaverne i denne farve her. Disse balloner kan også bruges til alverdens fødselsdage og specielle begivenhed, hvor man ønsker at skrive noget til for eksempel fødselsdagsbarnet, brylluppet eller konfirmationen.

Kulørte honeycombs og rosetter

Et rigtigt godt valg til et festtema kan også være de smukke honeycombs, som kan hænges op i loftet. De findes et stort udvalg af farver og størrelse og giver et smukt og kulørt præg på festen. Honeycombs er lavet af papir og bliver udformet til en flot rund figur, som pynter i loftet. Her kan du finde forskellige farver og størrelser og blande dem for et rigtigt flot resultat.

En anden sjov dekoration man kan bruge til festen, er rosetter. Rosetter er lavet af papir og er derfor utroligt lette. De kan med fordel hænges op på væggen og giver et sjovt og spændende look. Rosetterne findes i mange forskellige farver og kan købes her.

Man kan også vælge de smukke papir pompoms, som også kan hænges op i loftet eller udenfor til en sommerfest eller lignende. Du kan læse mere om papir pompoms her. Disse festlige varianter af papir pynt, kan virkelig skabe en sjov stemning til enhver lejlighed

Bordkort til den store fest.

Hvis det er konfirmation, bryllup eller en anden vigtigt fest, er bordkort ofte en vigtig del af hele festdekorationen. Det er relevant at vide, hvor man som gæst skal sidde og så pynter det sammen med resten af borddekorationerne. Festdekorationen er meget personlig og der er mulighed for at være kreativ med hele denne del.

Hvordan bordkort ser ud, er ofte heller ikke lige meget for den som planlægger festen, samt hvordan det fremstår for gæsterne. Det er også en del af en større helhed af festen. På denne side finder du bordkort i forskellige designs og til forskellige begivenheder. Du kan blandt andet få bordkort i træ, eller til glas. Mange af varianterne er smukt udskåret og kan bruges til mange events.

Du finder en stort udvalg af festdekorationer til alverdens sjove fester. Står du som den der skal arrangere din venindes babyshower og skal bruge forskellige festdekorationer eller måske er det snart barnets konfirmation eller dine venners bryllup. Hos feststemning finder du masser af varer og inspiration indenfor festens verden til netop din eller dine bekendtes kommende fest.

Feststemning er ejet af en kvinde som brænder for sit fag. Det handler om at skabe en festlig stemning til den kommende begivenhed samt, at det skal være så nemt som muligt for kunden. Indehaveren gør brug af sin egne erfaringer fra livet med børn og diverse arrangementer og fester.

0/5 (0 Reviews)