Det er en stor dag i ens liv at blive konfirmeret og derfor fortjener man også den bedste fest.

Man kan blandt andet gøre festdekorationen ekstra festlig ved at personliggøre gøre den, for eksempel med balloner. Ballondekorationer eller balloner med skrift kan give et ekstra pift til den store fest. Pynteting er med til at give festen, kulør og personlighed.

Hvis konfirmanden er glad for sølv, kan du finde ballonbogstaver, hvor du har mulighed for at skrive for eksempel tillykke til konfirmanden, eller vedkommendes navn. Med ballonbogstaver kan man få et vigtigt budskab ud til den, som festen handler om. Hvis konfirmanden er en pige, så kan bogstaverne også fås i lyserød og guld.

Fest pynt med knald på farverne

Et godt supplement til pynt til festen kunne være honeycombs, rosetter eller papir pompoms. Alle tre slags festpynt er lavet af papir, hvoraf honeycombs foldes ud som en papirkugle, som man med fordel kan hænge i loftet. Rosetter kan for eksempel hænges på væggen og pompoms kan også hænges enten i loftet eller udenfor til en sommerfest eventuelt.

Alle tre slags pynt til festen giver masser af farver og stemning og kan kombineres i mange forskellige farver. Du kan læse mere omkring honeycombs her. Hvis pompoms måske mere er din stil eller du vil vide mere, finder du hele udvalget her. For at skabe variation til pynt til festen kan du også kombinere dem alle sammen. Du kan se de forskellige varianter af rosetter her.

Når man planlægger så vigtig en begivenhed som en konfirmation, er det vigtigt ikke at glemme bordkortene. De er også en relevant del af den personlige pynt til festen. Du kan her se flere varianter af smukke bordkort.

Hvis der skal gøres ekstra udad pynteting til konfirmationen er en ballondekorationen en rigtigt sjov og fin detalje, når det kommer til pynt til fest. En ballon bue, kan fås i mange forskellige farvesammensætninger og størrelser i forhold til ballonerne. Du kan læse mere om, hvad en ballonbue er her samt se de skønne farver.

Pynt efter konfirmandens stil - Gør pynten personlig

Pynt efter konfirmandens stil – Gør pynten personlig

0/5 (0 Reviews)