Find den perfekte konfirmationsgave til både ham og hendeI denne artikel kan du finde nogle gode ideer til konfirmationsgaver til både ham og hende. Det er ikke altid så nemt at finde gaver til andre, derfor har vi opstillet nogle gode gaver, som vil glæde en hver konfirmand.

Gaverne som du kan læse om nedenfor er i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver pengepung.

Oplevelsesgaver

Der er ingen tvivl om, at en god konfirmationsgave vil være en oplevelse. Med en oplevelsesgave er der mange muligheder. Dette kan også gøres i mange forskellige prisklasser og man kan lave mange forskellige ting. Her kan du måske invitere konfirmanden på en ferie til de varme lande f.eks. Bali, en weekendtur til et sted i Danmark eller en tur i faldskærm. Alt efter hvilken person du skal give gaven til, så kan du finde forskellige oplevelser.

En gave med lækkert tøj

Hvis du ønsker at give en lidt mindre gave end en rejse, så kan du give konfirmanden noget lækkert tøj. Dette er en gave som en hver vil blive glad for og noget man altid kan bruge. Hvis du mangler inspiration til noget lækkert tøj, så kan du med fordel kigge her, hvor du finder tøj i lækre materialer og i høj kvalitet.

Det er også altid muligt at finde en gave online, hvor modtageren har mulighed for nemt at returnere pakken igen. Her kan du søge specifikt på webshops, hvor det er nemt og gratis at returnere en konfirmationsgave.

Penge er altid et hit

Alle konfirmander ønsker sig penge i konfirmationsgave, da de så efterfølgende kan købe lige præcis det som de længe har sparret op til. Mange skriver et kort og ligger pengene ned i konvolutten. Du kan dog i stedet finde på en mere kreativ måde, at give pengegaven på. Du kan f.eks. hænge dem på et lille træ, skære hul i en fodbold og ligge dem deri, lægge dem i glas og ramme eller noget andet kreativt. Dette er en sjov måde, at give en ellers lidt kedelig gave på.

Elektroniske apparater

Rigtig mange konfirmanden ønsker dig en ny computer, IPad, mobil eller andet elektronisk udstyr. Du kunne derfor give en af disse elektroniske apparater og glæde konfirmanden.

Dette er ting som man som konfirmand ikke altid selv har råd til at købe med blot et fritidsjob, men alligevel en uundværlig ting blandt alle os danskere.

En personlig overraskelse

Den sidste gave som du kan give i konfirmationsgave er en personlig overraskelse. De personlige gaver er lige så gode som de materielle og dyre gaver. Hvis du er et tæt familiemedlem eller en god ven til konfirmanden kan du give en personlig gave eller en oplevelse. Tænk tilbage på nogle gode minder som i har sammen og vis f.eks. billeder på et lærred eller skriv en sang til festen. Dette vil helt sikkert glæde konfirmanden og skabe en god og sjov stemning ved festen.

En ny seng

I takt med at de unge mennesker bliver ældre, bliver de også større. Dette betyder også, at de skal have en ny seng. En ny seng er måske ikke lige det, som man har råd til, når man går i skole og kun har et fritidsjob ved siden af. Derfor vil en ny seng være en rigtig god gave. Sådan som tiderne er i dag, så kan du bestille den nye seng på internettet og du er derfor fri for at gøre noget selv, da den bliver leveret lige til døren. Hvis det lyder som en god gave, som du har lyst til at give, så kan du se et sort udvalg af senge hos BedreNætter. Hvis du oveni ønsker at give en ekstra gave, så kan du med fordel give en god topmadras til sengen.

En ny cykel

En ny cykel er altid en god konfirmationsgave. Alle børn og unge mennesker bruger en cykel meget, da de er i den alder hvor de hverken har kørekort til bil eller knallert. Dermed bruges cyklen til skole, fritidsarbejde eller fritidsinteresser. Find en god cykel som passer til konfirmanden og overrask ham eller hende med denne gode gave.