giv den sjove pengegave til konfirmationPengegave til konfirmation er ganske normalt, og de fleste konfirmander har det jo som nummer et på deres ønskeseddel over konfirmationsgaverne, som de ønsker sig.

Det med at give penge kan være ret nemt, for det kræver bare nogle kontanter og så en konvolut, men du må indrømme, at du også har tænkt tanken, at en konvolut er lidt små kedelig at give?

Der findes heldigvis nogle kreative og sjove ideer til den gode pengegave indpakning, som du med fordel kan give, så pengegaven bliver noget mere underholdende i form af den lidt skøre og sjove ide til indpakningen. En god ide til indpakning af pengene er nemlig hvad du får præsenteret lige her, hvor de fleste ideer måske er mere de sjove konfirmationsgaver til ham end hende, men dog også ganske kreative ideer til piger.

 

De kreative og sjove ideer til konfirmation pengegaver

De sjove indpaknings ideer til pengegaven varierer i udformning og priser, derfor har vi valgt at vise et bredt udsnit.

 


money maze1Money Maze

En lidt skør ide til at give penge på, er at bruge den sjove money maze.

Det er en sparegris, som kræver rigtig meget arbejde at få pengene ud på igen, og som konfirmand skal man jo ikke komme alt for nemt til pengene?

En forholdsvis billig ide, for du kan købe den for 79,- kr. og hvis du vil peppe tingene op, så kunne denne være oplagt.

Find den sjove pengelabyrint-sparebøsse her

 

giv ham den sjove pulp fiction pung i konfirmationBad motherfucker pung fra Pulp Fiction

Hvis du har set Pulp Fiction så er dette pungen som Samuel L. Jackson gjorde verdensberømt i dialogen fra filmen Pulp Fiction:

Jules Winnfield (Samuel L. Jackson): Now I want you to go into that bag and find my wallet.
Ringo (Tim Roth): Which one is it?
Jules: It´s the one that says “Bad Mother Fucker”.

Den sjove gaveide til drengens konfirmationsgave da drenge nok vil finde det lidt sejt –

Se den sjove pung her

 

 

Giv iq træ boksen der kun kan åbnes på en mådeIQ boks pengegave til konfirmation

Endnu en sjov ide til at “gemme” pengene for konfirmanden er IQ boksen til 69,- kr. som kun kan åbnes på en måde, så han eller hun skal aflure hemmeligheden før der kan åbnes op for pengene.

Du kan finde denne kasse lige her

 

 

 

brug den fede cash stack holder til pengegavenCash Stack

En hærdet beheholder i aluminium der samtidig er vandtæt er noget konfirmanden kan bruge fremefter, f.eks. når han eller hun er ved søen eller stranden til opbevaring af sine penge.

En sjov og ret nem måde at give en god pengegave til konfirmanden på, der stikker en hvid konvolut med penge i. Derudover så koster den kun 59,- kr. så ganske billigt –

Find den praktiske beholder her

 

 

TanSafe beholder er både smart og praktisk som gaveideTanSafe opbevaring

En anden sjov indpakning hvor du kan give en gave med penge i, er den praktiske TanSafe der igen er super god til stranden. Den ligner bare en solcreme, og ingen stjæler jo det, og her kan man netop opbevare penge, telefon og andet når man er ude og svømme, hvilket de unge jo faktisk gør når de er ved stranden.

Læs mere om den smarte penge beholder her

 

 

Sjove, skøre og kreative ideer du selv kan lave

Du kan selvfølgelig også vælge at lave den sjove pengegave selv, hvor ting som fodbold, heste og andre interesser kan skabes, hvis du er kreativ anlagt. Her på Konfirmationsnyt har vi ladet os inspirerer fra nettet, og disse ideer er alle noget du kan skabe selv:

  • Blomster: Find en karton og klip blomster i karton. Dernæst laver du et hul i midten og trækker blomster på sugerøret. På med mønt og brug en gang elefantsnot imellem mønt og blomst, og så har du en buket blomster der kan gives.
  • Den smukke rose: Hvis du er fingernem, så lav de smukke roser som vist her på Aslaugmork.
  • Kinderæg: Hvis du har fingersnilde så brug kinder æg, hvor du skiller dem meget forsigtigt så chokoladen ikke går i stykker, men kun brækker i midten. Tag legetøjet ud og put sedler i, og dernæst smelter du chokoladen forsigtigt sammen igen.
  • Bolcher: Køb et bolcheglas og fyld det op med en krone mønter der er pakket ind i crepepapir.
  • Skattekiste: Køb en sjov metalkasse eller trækasse i Tiger eller Ikea. Fyld den op med sand, 10 eller 20 krone mønter og så smid en masse chokolademønter i også. Smæk et skattekort udenpå låget, og få den til at ligne en skattekiste.
  • Den irriterende: Tag en masse to kroner mønter og skru dem fast på en bræt – Det tvinger ham eller hende til at bruge værktøj til at få pengene af.

 

Hvordan med pengegaver og skat?

Kender du ikke til om pengegaver er afgift frie eller skal beskattes og i så fald, hvor meget osv? Det kan du heldigvis hurtigt finde ud af her, for almindelig gaver indenfor det almindelige lille beløb er ikke skattepligtig, som du kan læse her på skat.

Ifølge de gaveregler der eksisterer fra 2014, så gælder det, at den nærmeste familie må modtage en gave op til 59800,- kr uden gaveafgift. Hvilket betyder, at hvis du giver over dette beløb, så skal konfirmanden betale min. 15 % skat af beløbet der overskrider de 59800,- kr.

Alle i familien kan give op til dette beløb hvis man kan dokumenterer at det kommer fra gavegiveren, så faktisk kan både mor og far give søn eller datter det nævnte beløb.

 

Hvad beløb giver man for til konfirmationsgaven?

Det er verdens sværeste spørgsmål at besvare for der findes ingen endegyldigt svar. Det er heldigvis op til ens egen sunde fornuft, for der findes ikke uformelle eller formelle normer for hvor mange penge man skal give for, udover de normer som vi binder os selv fast på. Hvis du gerne vil have et svar på dette spørgsmål, så kan du måske finde det i denne artikel fra tv2 om de forgyldte unge i forhold til pengegave til konfirmation.