Oplevelsesgaver til konfirmation

Hvis du leder efter en sjov og anderledes gaveide til hans eller hendes konfirmationsgave, så kan du overveje at give en gave i form af en sjov, fed, afslappende eller spændende oplevelse.

Udvalget indenfor oplevelsesgaver er kæmpe stort, hvilket logisk nok betyder, at der er noget for alle piger og drenge. Oplevelsesgaver er nemlig hvad ordet siger, en oplevelse. Og oplevelser er som regel lig med underholdning, spænding eller slet og ret en god oplevelse.

Derfor har vi her på Konfirmationsnyt fundet et par forskellige oplevelsesgaver til inspiration, så det måske gør det nemmere for dig at finde den gode gave til konfirmation frem for f.eks. at give en pengegave.

Biograftur

En fed oplevelse til unge kan være en tur i biografen. Stort set alle drenge og piger elsker at se film, og den bedste oplevelse med film får du i biografen. Hvorfor ikke give dette i konfirmationsgave ved hjælp af gavekortet til en biograftur for to med indlagt menu der består af cola og popcorn.

Burger for to

En anden lækker oplevelse der giver det unge menneske og en ven en god dag sammen, kan være et gavekort til en velsmagende burgermenu ved Sunset. Unge mennesker i 13-14 års alderen elsker at hænge ud og føle sig voksne, og dette kan denne gaveide måske give ham eller hende.

Formel 1 simulator

Dette er nok primært gaveideen til drenge, for det er jo mest drenge der elsker fart og spænding og så i form af spil. En fed konfirmations oplevelse for de fleste drenge, og sikkert også en god ting for de fleste mænd der elsker en sjov drengerøvs oplevelse.

Model for en dag

Der skal selvfølgelig også være en oplevelse specifikt for piger, og det kan være en af de mange muligheder. Giv hende chancen for at føle sig som model for en dag. Her får hun taget model fotos af en professionel, og hun vil med garanti elske at have billederne fra den fede dag, også selv om hun ikke lige står foran en karriere som model.

Brunch oplevelse

En ting som både drenge og piger kan bruge, er endnu en oplevelsesgave der giver frihed ude i “voksen livet”. Giv ham eller hende et gavekort til en lækker brunch dag, hvor konfirmanden kan hænge ud med en ven eller veninde.

Disse gaveideer til konfirmation gøres meget bedre, hvis du vedlægger det søde eller sjove kort til gaven. Hvis du mangler gode ideer til teksten på gaven til konfirmanden, så kan du finde mere om det her på Konfirmationsnyt, helt ligesom du finder ideer til den gode gaveindpakning. 

Skal du have mere inspiration til oplevelsesgaver til konfirmanden kan du med fordele besøge Oplevelsesgaverforalle – hvor der er maser gode oplevelsesgaver at vælge imellem.

 

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

 

Dette er måske også interessant for dig?

Hvad skal jeg give i konfirmationsgave?

Hvad skal jeg give i konfirmationsgave?

Er du blevet inviteret til en konfirmation inden for den nærmeste fremtid, og er du i tvivl om, hvad du skal give i gave til den kommende konfirmand, håber vi, at disse råd kan hjælpe dig lidt på vej. Der er jo ingen regler for gaver til en konfirmation, så du er jo...

4 tips til en festlig konfirmation

4 tips til en festlig konfirmation

Skal du snart til at holde en konfirmation, og vil du være sikker på, at det bliver en succes, kan du her få et par gode tips til, hvordan du skal bære dig ad med det. Læs også mere om Tic-off kosttilskud her. Sørg for en festlig dekoration For det første er det jo...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.