Oplevelsesgaver til konfirmation? Hvis du leder efter en sjov og anderledes gaveide til hans eller hendes konfirmationsgave, så skulle overveje at give en gave i form af en oplevelse.

Udvalget indenfor oplevelsesgaver er kæmpe stort, hvilket logisk nok betyder, at der er noget for alle slags piger og drenge. Oplevelsesgaver er nemlig hvad ordet siger, en oplevelse og sådanne er som regel lig med underholdning, spænding eller slet og ret en god oplevelse.

Derfor har vi her på Konfirmationsnyt fundet et par forskellige oplevelsesgaver til inspiration, så det måske gør det nemmere for dig, at finde den gode gave til konfirmation fremfor f.eks. at give en pengegave.

 

Biograftur

giv et biograf gavekort til konfirmanden

En lækker oplevelse er en tur i biografen, for alle drenge og piger elsker at se film, og den bedste oplevelse med film får man i biografen. Det kan du give ved hjælp af gavekortet til en biograftur for to med indlagt menu der består af cola og popcorn.

Læs mere om den gode oplevelsesgave her

 

 

Burger for to

giv burger for 2 oplevelsesgaven til konfirmanden

En anden lækker oplevelse der giver det unge mennesker og ven en god dag sammen, kunne være et gavekort til en velsmagende burgermenu ved Sunset. Unge mennesker i 13-14 års alderen elsker at hænge ud og føle sig voksne, og dette kunne være ideen til det.

Læs mere om denne gaveide ved Go Dream

 

 

Formel 1 simulator

køb formel 1 simulator i gave

Dette er nok primært gaveideen til drenge, for det er jo mest drenge der elsker fart og spænding og så i form af spil. En fed konfirmations oplevelse for de fleste drenge, og sikkert også en god ting for de fleste mænd, for dette er absolut en super sjov oplevelse.

Læs mere om den fede oplevelsesgave her

 

 

Model for en dag

køb en model for en dag oplevelsesgave i konfirmationsgave til hende

Det skal selvfølgelig også være en oplevelse specifikt for piger, og det er denne. Giv hende chancen for at føle sig som model for en dag, hvor hun får taget model fotos af en professionel, og hun vil med garanti elske at have billederne fra den fede dag.

Læs mere om hvad gaveideen indeholder her

 

 

Brunch konfirmation oplevelsesgave

giv en lækker luksus brunch i gave

En ting som både drenge og piger kan bruge, er endnu en oplevelsesgave der giver friheden ude i voksen livet. Giv ham eller hende et gavekort til en lækker brunch dag, hvor konfirmanden kan hænge ud med en ven eller veninde.

Du finder den søde oplevelsesgave her

 

 

 

Disse gaveideer til konfirmation gøres meget bedre, hvis du vedlægger det søde eller sjove kort til gaven. Hvis du mangler gode ideer til teksten på gaven til konfirmanden, så kan du finde mere om det her på Konfirmationsnyt, helt ligesom du finder ideer til den gode gaveindpakning.