Oplevelsesgaver til konfirmation

Hvis du leder efter en sjov og anderledes gaveide til hans eller hendes konfirmationsgave, så kan du overveje at give en gave i form af en sjov, fed, afslappende eller spændende oplevelse.

Udvalget indenfor oplevelsesgaver er kæmpe stort, hvilket logisk nok betyder, at der er noget for alle piger og drenge. Oplevelsesgaver er nemlig hvad ordet siger, en oplevelse. Og oplevelser er som regel lig med underholdning, spænding eller slet og ret en god oplevelse.

Derfor har vi her på Konfirmationsnyt fundet et par forskellige oplevelsesgaver til inspiration, så det måske gør det nemmere for dig at finde den gode gave til konfirmation frem for f.eks. at give en pengegave.

Biograftur

En fed oplevelse til unge kan være en tur i biografen. Stort set alle drenge og piger elsker at se film, og den bedste oplevelse med film får du i biografen. Hvorfor ikke give dette i konfirmationsgave ved hjælp af gavekortet til en biograftur for to med indlagt menu der består af cola og popcorn.

Burger for to

En anden lækker oplevelse der giver det unge menneske og en ven en god dag sammen, kan være et gavekort til en velsmagende burgermenu ved Sunset. Unge mennesker i 13-14 års alderen elsker at hænge ud og føle sig voksne, og dette kan denne gaveide måske give ham eller hende.

Formel 1 simulator

Dette er nok primært gaveideen til drenge, for det er jo mest drenge der elsker fart og spænding og så i form af spil. En fed konfirmations oplevelse for de fleste drenge, og sikkert også en god ting for de fleste mænd der elsker en sjov drengerøvs oplevelse.

Model for en dag

Der skal selvfølgelig også være en oplevelse specifikt for piger, og det kan være en af de mange muligheder. Giv hende chancen for at føle sig som model for en dag. Her får hun taget model fotos af en professionel, og hun vil med garanti elske at have billederne fra den fede dag, også selv om hun ikke lige står foran en karriere som model.

Brunch oplevelse

En ting som både drenge og piger kan bruge, er endnu en oplevelsesgave der giver frihed ude i “voksen livet”. Giv ham eller hende et gavekort til en lækker brunch dag, hvor konfirmanden kan hænge ud med en ven eller veninde.

Disse gaveideer til konfirmation kan gøres meget bedre, hvis du vedlægger det søde eller sjove kort til gaven. Hvis du mangler gode ideer til teksten på gaven til konfirmanden, så kan du finde mere om det her på Konfirmationsnyt, helt ligesom du finder ideer til den gode gaveindpakning.

Skal du have mere inspiration til oplevelsesgaver til konfirmanden kan du med fordel besøge GaveAvisen – hvor der er maser gode oplevelsesgaver at vælge imellem.

 

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

 

Dette er måske også interessant for dig?

iPhone SE: Konfirmationsgaven til mobilelskeren

iPhone SE: Konfirmationsgaven til mobilelskeren

Har du et barn eller barnebarn, som går meget op i mobiler og teknologi? Måske står hun eller han lige nu og mangler en ny smartphone? Der er mange gode smartphones, som kan vække begejstring hos konfirmanden. Måske især Apples iPhones, fordi de er kendt for at være...

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

Der er ingen tvivl om, at mange af de unge mennesker elsker fede biler, når det kommer til konfirmationskørsel. Selvom det ikke er alle, der har fornøjelsen af at blive hentet i en fed bil til deres konfirmation, betyder det ikke, at der ikke er mange konfirmander,...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.8/5 (48 Reviews)