Konfirmationsperioden i 2018 nærmer sig. Det betyder, at de mange kommende konfirmander snart er færdige med at ”gå til præst” og kan afslutte det hele med en god konfirmationsfest.

Til sådan en fest hører det sig til at få gaver. Men hvad skal du som konfirmand ønske dig? Det kan være svært at svare på. Hvis du har svært ved at finde på gode gaveønsker, så fortsæt endelig med at læse med. Her giver vi dig nemlig et gaveønske, du helt sikkert kan bruge til noget – nemlig oplevelser! Du får et minde for livet. En af de bedste grunde til at ønske sig oplevelsesgaver er, at oplevelser giver minder for livet.

tendemMinder som du kan huske tilbage på med glæde. Forestil dig, at du får et faldskærmsudspring i konfirmationsgave. Det er da en gave, som du aldrig vil glemme. Spørgsmålet er bare: Tør du springe?

Har du læst? Konfirmationsgave til den eventyrlystne konfirmand. Gaven bliver mere personlig at modtage Oplevelser er også kendetegnet ved at være mere personlige at modtage. Som gavegiver er det alt andet lige nemmere at give en personlig gave, hvis der er tale om en oplevelse. Det er næsten altid muligt at finde en oplevelse, der passer på en given persontype. Til hende, der elsker outdoorlivet, vil en kajaktur på Gudenåen være oplagt. Til ham, der elsker at lave mad, vil et madkursus passe som fod i hose. Hvilke interesser har du? Tænk over det og find en oplevelse, der stemmer overens med interessen.

Gode oplevelser er mere værd end materielle goder. Sidst men ikke mindst er gode oplevelser mere værd end materielle goder. Når du en dag sidder på plejehjemmet og mindes din ungdom, så er det ikke den nye PlayStation, der betyder noget.

Det er dine oplevelser, der fylder dine tanker. Derfor gælder det om at samle på gode oplevelser frem for materielle ting, der om nogle år alligevel bliver glemt. Ved at klikke her kan du læse mere om, hvorfor gode oplevelser er mere værd end materielle goder.