Til konfirmationen er maden en ret vigtig detalje at få styr på, hvilket er noget, som du skal tage stilling til på din huskeliste til konfirmationen. Det er selvfølgelig forskelligt, om man holder konfirmationen ude eller hjemme, for hvis man selv står for afholdelsen af konfirmationen, så skal du også bestemme, om du laver menuen selv eller bestiller udefra.

Hvad skal du så vælge af mad til konfirmation?

Hvis du vil gøre det helt i sønnen eller datterens regi, så er det vigtigste, at han eller hun kan lide menuen, hvilket er jo en meget god ide til konfirmationen.

Menu konfirmation

Den gængse konfirmationsmenu er den velkendte 3 retter menu, hvilket er en tradition som man burde holde sig til.

Hvis du går efter den klassiske menu med 3 retter, så kan man med snilde gøre det på flere måder. Buffet anretningen er den afslappet måde at afholde festen, da buffet giver en mere roligt og afslappet tilgang til konfirmationen, hvor serveringen af retten er lidt mere konservativt og formelt.

Hvis du laver konfirmationsmenuen selv

Du kan finde rigtig mange lækre konfirmations opskrifter online, hvis du laver maden selv.

Catering til konfirmation

Hvis du ikke har tid til at lave maden selv, så findes der rigtig mange cateringfirmaer online, som en simpel søgning på Google bevidner.

Du kan også benytte Madkataloget, hvor du finder mange muligheder for catering til konfirmationsfesten.

Det er jo lidt svært at sige hvilket catering firma, der er godt i dit område, men en god ledetråd er, at tjekke nogle firmaer i området og så se, om der er anmeldelser af pågældende firmaer på Trustpilot.

Du kan finde rigtig mange gode firmaer, men også andre firmaer som måske ikke leverer den bedste mad eller service. Her er en søgning en god løsning til at finde et catering firma. En anden løsning kan være at bruge en catering portal.

Et god råd hvis du bestiller ved catering er, at være ude i rigtig god tid, helt ligesom konfirmationslokale beslutningen også skal tages i rigtig god tid.

4.9/5 (31 Reviews)