Der er mange meninger om det med store, hurtige eller smarte biler til konfirmationskørsel efter at konfirmanden har bekræftet overgangen til voksenlivet, og om man er for eller imod må være op til den enkle. Her giver vi bare de gode råd angående leje af amerikanerbil til konfirmationen.

For der findes mange lækre biler, men en amerikanerbil er dog stadig den unikke og seje bil som især drenge elsker, men mon ikke også de fleste piger sætter pris på sådan en muskelbil som disse amerikanere biler jo er.

 

Hvor kan man leje en fed amerikanerbil og hvad koster disse?

Det kan faktisk gøres ret nemt, for der findes en hjemmeside som er specialiseret i leje af biler til festlige lejligheder.

Siden er Bookaclassic som du kan se her, der forbinder ejere af fede biler og folk der gerne vil leje disse til f.eks. konfirmationen.

Her kan du finde de mange forskellige biler som Corvette, Mustang, Cadillac og alle de andre fede mærker som vi forbinder med store stærke motorer der både yder mange hestekræfter, lyder som mange hestekræfter og ikke mindst, skinner af chrom og elegance.

 

lej en flot skinnede bil til konfirmationen som f.eks. en Corvette

Hvad koster leje af bilerne vil du nok spørge?

Priserne varierer ud fra region, mærke, antal passagerer, afstand, tid og ikke mindst hvad de forskellige udlejere kræver for at leje bil og tid ud. Priserne starter dog på omkring 1500,- kr. og opefter, så det er ikke billigt at din datter eller søn skal køres på den flotte måde.

Så hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af konfirmationen, så husk at skrive leje af bilen på konfirmations huskesedlen, og ikke mindst husk at gøre det i god tid, for det kan jo tænkes at alle bilerne bliver lejet ud, nu det med leje af biler og heriblandt de flotte amerikanerbiler, bliver mere og mere udbredt og snart mere normen end det ekstra.

Besøg Bookaclassic lige her og tjek både udvalg og priser ud selv