Lav dine egne konfirmationsindbydelser? For at afholde en fest til konfirmationen så kræver det også gæster, hvilket igen kræver, at du udsender konfirmationsindbydelser til dem.

Man kan købe sig fra indbydelserne – find her flotte færdiglavede indbydelser. Men er du mere typen, der synes at helt personlige indbydelser er hyggelige at lave, så følg med her ved at følge de nedenstående tips og tricks.

 

Hvordan du laver din egne invitationer til konfirmationer

Det er forholdsvis nemt at lave indbydelsen selv, så hvorfor ikke bare gøre det?

Du opnår rigtig mange gange en bedre, smukkere og mere personlig invitation med en hjemmelavet konfirmations indbydelse, så hvorfor ikke give det gode første indtryk ved gæsterne, der skal inviteres med til festen og her er muligheden for, at afspejle den korrekte stil og personlighed.

Hvis du skal have inspirationen til at lave invitationerne med dine ord, farver, materialer og alt andet, så læs videre og find ud af at lave de sjove, kreative og nemme indbydelser.

 

De sjove Invitationer til Konfirmationen

En sjov ide til en invitation kunne være at lave en filmplakat med dig som stjerneskuespilleren, der er fremhævet på plakaten.

En anden anderledes og sjov ide til en indbydelse kunne være en forside af et modemagasin med dig selv, som supermodellen der er på forsiden?

Der findes mange steder på nettet hvor man kan lave en fed forside, men ellers kan man købe sig fra det på en side som fiverr.com, hvor man kan købe tjenester for 5 dollars og opefter.

Du finder ud af hvilket billedet af dig selv, som skal bruges til f.eks. plakaten, og så finder du på noget tekst som “5 stjerner for unik præstation” “årets fest” osv.

Så rent faktisk kan du få lavet et fedt foto, der ligner et modemagasin eller filmplakat og klistre dette på noget udvalgt materiale til omkring 30 kr, og det er jo en ret billig pris for et sjov og fedt billede til din indbydelse.

Siden Yourcover.com er den nemme måde at lave hele layoutet på, hvor du uploader billedet og så bare opsætter, hvordan du vil have det se ud.

 

Lav den kreative indbydelse til gæsterne

Hvis du vil lave en flot invitation, så er det ret nemt at kreerer en kreativ indbydelse.

Du har brug for en del materialer, som dog ikke koster alverden, men vil gøre din indbydelse super flot. Det du skal bruge er:

  • Designet papir til baggrund
  • Mønstret design papir til foto baggrund
  • Smukt ens farvet papir til tekst
  • Et kort til fundamentet
  • Dobbeltklæbende tape
  • Lineal
  • Foto af konfirmand
  • Limpistol
  • Dobbeltklæbende tape
  • Stof

Disse ting er ret hurtige at anskaffe og det nemmest vil være at købe det samme sted i de fastlagte farver som der er bestemt at bruge.

Der findes mange forskellige måder som man kan udforme indbydelsen på, som ligger indenfor konfirmandens passioner, hobbyer og ikke mindst ønske.

Se her et udvalg af flotte og kreative hjemmelavet indbydelser på den engelske side Do-it-yourself her.

 

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

4.7/5 (43 Reviews)