I den ældre tid var konfirmander stort set altid iklædt det fineste og konservative søndagspuds, som så blev blødt lidt op i vores nyere tid, hvor blazeren kunne ryge.

80’erne udskiftede det klassiske slips med f.eks. læder og det mørke bælte fik andre farver som hvid.

90’erne bød på total frihed fra det fineste tøj, så man kunne se konfirmander i smart modetøj, der normalt var til hverdags brug og sådan er konfirmationstøj til drenge gået hen og blevet, nemlig uden nogen specifikke regler for, hvordan det skal være eller se ud.

Det smarte look med skjorte, slips og blazer tilsat smarte jeans har fundet indpas igen igennem de senere år og sådan er det nok også, at de fleste drenge vil have det her i 2021.

 

Hvor finder man konfirmationstøjet til drenge?

Du kan finde konfirmationstøj til drengene rigtig mange steder i de fysiske butikker, men hvis du vil spare tid, nu det med at finde tøj ikke er alle drenges livret, så er det nemme løsning, at sidde og finde det i fred og ro i sofaen med at tjekke f.eks. de nedenstående webshops ud, der alle har lækkert tøj til drenge.

find tøjet ved teenstyleFind det lækre og moderne tøj til konfirmationen – Se udvalget her.

Hvis du mangler gode ideer til tøjet, så er der kommet en stor udbredelse af, at kombinerer mørke jeans eller bukser til en hvid blazer, hvor kuløret kommer i form af et lækkert bælte eller farve på slipset. Det har vi fundet et par gode eksempler på her, hvor du kan finde forskellige lækre sæt til ham.

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

 

4.6/5 (45 Reviews)