Til den store dag som konfirmationen er, her er der mange vigtige ting hvor konfirmationstøj en vigtig del af helheden for konfirmanden.

Tøjet til konfirmation er i nogle sammenhænge overordentlig dyrt og er også i den almindelige sammenhæng en stor udgift. Dog har især tøjet til drenge den fordel, at det kan bruges til andre sammenhænge end selve konfirmationen.

 

Konfirmationstøj til drenge

køb fedt konfirmationstøj

Drenge har det noget nemmere med tøjet til konfirmationen, for i forhold til piger så har drenge ingen specifikke regler for hvordan de skal se ud. En skjorte med slips og eventuelt blazer er altid det stilfulde. Men mange unge vælger også et par seje jeans tilsat en flot skjorte i stedet for den mere traditionelle “mande” ting.

Hvid blazer og mørke jeans er et outfit, der har fundet indpas som den seje mode de senere år, men generelt kan du sammensætte meget forskellige tøj, som du kan læse om i vores artikel: konfirmationstøj til drenge.

 

Tøjet til piger

Konfirmationstøjet til piger i 2021 er ligesom de andre år, hovedsagelig den søde, stilfulde, elegante eller rå konfirmationskjole.

Kjolerne i 2021 kommer i forskellige udgaver som i den traditionelle og klassiske hvide farve, men de kommer også tilsat blå eller måske sort farve.

Med hensyn til materiale er de traditionelle ting som silke, satin og tyl både det mest udbredte og bedste valg af materiale.

Hvordan du finder den rigtige kjole til pigen, afhænger af både pasform og personlighed for ikke alle ønsker en tætsiddende kjole, mens andre ikke ønsker de luftige, så dette er helt afgørende for, hvad pigen ønsker at have på.

Til piger er kjolen kun en del af sammensætningen, for både hår, negle og skønheden er ting der er en del af outfittet.

Opsætningen af håret, flotte negle og generelt konfirmations makeup kræver rigtig lang tid, og er en stor del af forberedelsen i sammensætning af en flot konfirmationskjole, men du kan finde mange gode tips at finde kjole i vores indlæg om konfirmationskjole butikker.

 

Økonomien ved at finde det rigtige tøj

Alle har et forskelligt budget til konfirmation, hvor nogle kan bruge fem cifret beløb på en kjole, imens andre skal lede efter brugt konfirmationstøj, men det vigtigste er, at gøre det bedste ud af det indenfor det rådighedsbeløb, som man nu har. Du kan ved at lede efter konfirmationstøj salg på guloggratis og andre steder, spare rigtig mange penge og samtidig få noget flot tøj også.

4.7/5 (41 Reviews)