brug den gode konfirmations tale skabelon her hvis du kæmperLeder du efter en konfirmationstale skabelon for du skal holde en tale, men du har problemer med at skrive den gode tale til konfirmation?

Det kan være en svær opgave, for hvad skal man dog hitte på at skrive op og sige på konfirmandens store dag?

Det er dog heldigvis for dig en rigtig nem opgave, for her får du serveret den gode skabelon til en konfirmationstale der mere eller mindre vil virke for alle mennesker.

 

Brug denne skabelon til en god konfirmationstale

Denne gratis skabelon virker til alle konfirmander og samtidig kan alle gæster, ligegyldig om de er søskende, bedsteforældre, gode venner eller andet, bruge skabelonen til at rejse sig op og holde en god og kort tale, der både virker sød og lærerig i et.

Skabelonen ser i alt sin enkelthed sådan her ud:

Vi er samlet her i dag for at fejre dig “KONFIRMANDENS NAVN”.

 

Nu har du afgivet tilsagn om at overgå fra barn til voksen, hvor man tænker over livet, som jo faktisk er hvad konfirmation går ud på.

 

Det betyder desværre for dig, at det med at spilde tiden på “KONFIRMANDENS HOBBY/INTERESSE” er noget som man må give afkald på, når man bekræfter sit ja til guds vilje “SIG DET PÅ DEN SJOVE MÅDE”. Heldigvis vil overgangen blive nem, for du har fået verdens bedste opvækst med en dejlig “MOR/FAR ELLER ANDET”.

 

De har givet dig rigtig mange store oplevelser her i livet, som du skal bruge fremefter i livets færd.

 

Fordi du er blevet konfirmeret, så er du ikke blevet helt tør bagved ørerne, for du skal igennem en lang modningsproces der varer hele livet.

 

Denne modningsproces vil give dig mange oplevelser. Disse oplevelser vil give dig byrder, spænding, inspiration og sjov, og den bedste måde at gå igennem disse ting er, at tage ved lære.

 

Piet Hein beskriver en læreproces meget godt i hans kendte citat, der lyder sådan:

 

”Stor er den som ved, men større er den som ved hvor han skal spørge”

 

Du skal her i livet løfte hagen og møde tingene i øjenhøjde med nysgerrighed og uden skam, for kun ved at spørge og prøve vil man lære noget her i livet, og selvom man fejler, så er et fejltrin kun et skridt tættere hen imod at få succes.

 

Hvis jeg kunne give dig en god personlig gave, der vil hjælpe dig igennem livet og gøre dig lykkelig, så er det, at udstyre dig med mod, for mod er den bedste af alle gaver.

 

Tro på dig selv og vær modig nok til at møde fejl og nederlag med hævet hoved. Hvad der end sker, så følg dit spor med mod, hvilket er essensen i det at tænke over guds ord og livet.

 

Hvad der end sker “KONFIRMANDENS NAVN” så være modig, og jeg vil altid kigge på dig med stolthed for jeg elsker dig højere end månen hænger på himlen.

 

Med det, skal vi så ikke skåle med 3 korte og 1 lang hurra bla.

Som du kan se, så er den kort, præcis, indeholder det gode råd, har citat og du får fortalt at konfirmanden er elsket – alt sammen pakket ind i en tale der kun handler om hovedpersonen selv og ikke taleren.

Så det er såmænd bare med at komme i gang og få printet talen til konfirmationen ud, så talen kan øves, og så er du klar til fest.