Konfirmationssmykke

Hvis du står og mangler en god konfirmationsgave til hende, så overvej om det gode køb ikke er et konfirmationssmykke.

Smykker er pr. tradition den gode gave til piger, for udover at piger elsker smykker og de er smukke, så er smykker noget der bevares. Og derfor perfekt som gaven hun kan bevare hele livet som et minde om konfirmationen.

Giv konfirmationssmykker til konfirmanden for stort set alle gavegivere, ligegyldigt om det er forældre, bedsteforældre, søskende, familie eller mere almindelige gæster, kan med smykker, finde priser der starter ved 150,- kr. og opefter, og give noget indenfor de unge pigers smag.

Traditionen med konfirmationssmykker går helt tilbage til 1800 tallet hvor piger typisk fik smykker og drengene lommetørklæder og som du kan se nedenfor findes der smykker i enhver prisklasse. 

(C) Konfirmationsnyt.dk – 2020

 

Zöl Måne ring

Denne ring fra ZÖL i det populære mærke blandt unge piger, er en smuk og enkel ring i forgyldt sølv. Ringen koster 625,- kr. og er i det enkle udtryk i yderst stilfuld og elegant motiv.

Lund Kors

Det klassiske vedhæng til en konfirmation er selvfølgelig et kors. Og her byder Lund Copenhagen på mange smukke designs i både sølv guld vedhæng. Her er det selvfølgelig smag og behag, om guld eller sølv vedhæng fra Lund er det stilfulde til pigen.

Hjerte halskæde

Giv hende et hjerte fra dit hjerte i form af et smukt eller elegant hjertesmykke.

Du kan finde rigtig mange søde, elegante, dyre og billige smykker i form af hjertehalskæder. Hvor halskæden med det rigtige vedhæng kan være årets gode smykkegave til hende.

Nordahl Andersen Sølv Hjerte armbånd

Giv et armbånd fra hjertet, hvor armbåndet også har hjerter. Det er den søde gave til det gode minde for konfirmanden. Hvis prisen passer til dit gavebudget, hvorfor ikke give hende det perfekte konfirmationssmykke i gave?

Prisen ligger på 625,- kr. for sølvarmbåndet med zirkon sten i hjerteudformningerne.

Pernille Corydon Acacia halskæde

Måske denne søde Acacia halskæde fra Pernille Corydon kan være det helt rigtige smykke i gave til pigen der skal konfirmeres. En af de søde konfirmationsgaver til hende, der koster lige omkring 500,- kr.

Daniel Wellington gavesæt

Overrask hende med det eksklusive Daniel Wellington gavesæt der indeholder et ur og armbånd i en flot gaveæske. En eksklusiv gaveide indenfor smykker, der kan købes for lige omkring 1100,- kr.

Julie Sandlau øreringe

Julie Sandlau er det eksklusive brand, der laver kvalitets smykker i både det elegante men også overdådige snit som Three Summit modellen i øreringe. Til pigen der gerne vil afspejle eksklusiv stil, kan disse øreringe til 1500,- kr. være den oplagte gave, da mærket er kendetegnet ved den moderne og eksklusive stil.

Oval blomster medaljon

Hvis du vil give pigen et minde der er lidt anderledes end det enkle kors, kan du overveje en medaljon, hvor navn, dato eller andet kan indgraveres. Med et medaljon smykke kan konfirmanden sætte et billede ind af noget som hun holder kært, og altid have det tæt på sit hjerte, hvilket er den søde gave til hende.

Navnehalskæde i forgyldt sølv

Et alternativ bud på en halskæde som gave, kan være denne halskæde med navn. Navnehalskæder er populære blandt de unge, og man kan nok godt konkluderer at navnet nok ikke lige bliver ændret, så det er en langtidsholdbar gave til hende.

Halskæden der kommer i forgyldt sølv, kan du købe til 695,- kr. så måske det er den helt rigtige ide for dig?

Navnehalskæde i forgyldt sølv

Et alternativ bud på en halskæde som gave, kan være denne halskæde med navn. Navnehalskæder er populære blandt de unge, og man kan nok godt konkluderer at navnet nok ikke lige bliver ændret, så det er en langtidsholdbar gave til hende.

Halskæden der kommer i forgyldt sølv, kan du købe til 695,- kr. så måske det er den helt rigtige ide for dig?

Pernille Corydon Elinor halskæde

En enkel men dog tykkere halskæde end normalt, kan være det flotte konfirmationssmykke til pigen på 13-14 år. Et tidløs og stilren smykke der koster ca. 650 kr.

Rabinovich Flower Ribbon guld armbånd

Det enkle men samtidig yderst smukke armbånd til den søde pige, kan være denne Rabinovic armring med tre søde blomster på stribe. Armringen i forgyldt sølv kan også købes i sort sølv, der måske er lidt mere den rå stil til pigen der vil signalerer dette. Prisen på armringen ligger på 1300,- kr. men så får du også et utroligt smukt armbånd til det gode minde.

Dette er måske også interessant for dig?

Hvad skal jeg give i konfirmationsgave?

Hvad skal jeg give i konfirmationsgave?

Er du blevet inviteret til en konfirmation inden for den nærmeste fremtid, og er du i tvivl om, hvad du skal give i gave til den kommende konfirmand, håber vi, at disse råd kan hjælpe dig lidt på vej. Der er jo ingen regler for gaver til en konfirmation, så du er jo...

Komplet guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

Komplet guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

Konfirmationen er en stor dag for både drenge og piger. Hos pigerne er det særligt den betydningsfulde og traditionsbundne påklædning i hvid kjole, som gør dagen speciel. Der er stor forskel på piger i 13-14års alderen, og de har forskellige præferencer for look,...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.