tamaris

Når man skal konfirmeres som pige, så er de mange smukke konfirmationskjoler logisk nok højt på prioritetslisten. Tilsætningen til kjolen kræver dog også, at man har de rigtige konfirmationssko tilsat.

Derfor har vi valgt at fokuserer lidt på fodtøjet til den store dag, hvor man som ung pige træder ind i de voksnes rækker. Selvfølgelig er fodtøjet ikke det eneste vigtige, for makeuppen og håret skal også sidde perfekt, men konfirmationsskoene her i 2018 skal selvfølgelig sættes lige så højt på dagsordenen.

 

Konfirmationssko skal være de rigtige til kjolen

Igen i år ligesom stort set alle andre år, er den hvide farve den foretrukne, selvom der dog er begyndt at være flere og flere piger i andre farver. Dette gør sig også gældende i valget af sko, men den foretrukne traditionelle hvide farve er dog stadig den mest udbredte konfirmand farve for piger.

Udover farven, så er der selvfølgelig også valget med hvad slags sko det skal være, for skal det være flade sko eller sko med hæl? Vi har ingen mening om piger i den alder skal gå i høje hæle eller ej, da dette må være en forældre beslutning, her på siden viser vi kun mulighederne inden for sko og stiletter til konfirmationstøjet.

 

Tamaris plateau sko

tamaris sko

Find denne flotte Tamaris sko her

En enkel men smuk sko i hvid, som passer til de fleste konfirmationssæt. Du får en sko med 9,5 cm hæl, som kan give lidt ekstra højde til konfirmanden. Skoen koster kun 399,- kr. hvilket du kan se ved at klikke på billedet.

 

Kurt Geiger sko med rem
sko-med-rem

Find denne søde Kurt Geiger sko lige her

Er du mere til en sandallignende sko med rem, så er disse bestemt også til at finde på markedet. Her får du en sko, der med sine 6 cm er lidt lavere og kan, for nogen, være mere behagelig at have på en hel dag. Skoen koster kun 549,- kr.

 

 

Geox ballerina sko

balarina1

Find denne søde Geox ballerina her

Er du slet ikke til de høje hæle, men føler dig mere tilpas i et par sko, sandaler eller ballerinaer uden hæl, så er der også rig mulighed for at finde sådan et par i år. Her har vi fundet en rigtig sød model med en lille sløjfedetalje foran og en rigtig smart print inde i skoen. Skoen koster 699,- kr.

 

 

New Balance Womens Sneaker

Brug sneakers som konfirmationssko hvis du ikke kan lide hæle

Find de fede hvide sneakers lige her

Hvis du ikke er så meget til hæle, så kunne det være at ballerina eller disse fede sneakers er det rette valg for dig. De smarte New Balance Womens Sneaker i hvid læder, er en enkel men samtidig også fed stilren sneaker. Skoen er både diskret men har også den lækre dejlige pasform og velbehag.

Find dine konfirmationssko eller stiletter for 2018 så du kan se ud helt ligesom du gerne vil på den store dag, netop ved at finde den helt rigtige sko som kunne være blandt de viste modeller.