Konfirmationssko & stiletter

Når man skal konfirmeres som dreng og især pige, så er de mange smukke konfirmationskjoler logisk nok højt på prioritetslisten. Tilsætningen til kjolen og drengetøjet kræver dog også, at du har de rigtige konfirmationssko tilsat.

Derfor har vi valgt at fokuserer lidt på fodtøjet til den store dag, hvor man som ung pige og dreng træder ind i de voksnes rækker. Selvfølgelig er fodtøjet ikke det eneste vigtige, for makeuppen og konfirmationshåret skal også sidde perfekt, men konfirmationsskoene her i 2021 skal selvfølgelig sættes lige så højt på dagsordenen.

Konfirmationssko skal være de rigtige

Igen i år ligesom stort set alle andre år, er den hvide farve til kjolen den foretrukne, selvom der dog er begyndt at være flere og flere piger i andre farver. Dette gør sig også gældende i valget af sko, men den foretrukne traditionelle hvide farve er dog stadig den mest udbredte konfirmand farve for piger. Her er det lidt anderledes til drenge.

Udover farven, så er der selvfølgelig også valget med hvad type sko det skal være, for skal det være flade sko eller sko med hæl? Vi har ingen mening om piger i den alder skal gå i høje hæle eller ej, da dette må være en forældre beslutning, her på siden viser vi kun mulighederne inden for sko og stiletter til konfirmationstøjet.

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

 

Høje hæle

Hvis du søger et par elegante høje hæle til en billig pris. kan disse Nly Shoes Lace bootie i mesh og blonde måske være det helt rigtige. Et par elegante sko til en fornuftig pris, der kommer med snøring bagpå, åben tå og hæl, hvor hælhøjden er på 11 cm. Som måske et par flade sneakers kan være rart til skifte sko.

Sneakers til piger

Hvis du ikke er så meget til hæle, kan det være at ballerina eller disse fede sneakers er det rette valg for dig. De smarte Lacoste sneakers i hvid, er en enkel men samtidig også fed stilren sneakers. Skoen er både diskret men har også den lækre dejlige pasform og stil der emmer af kvalitet.

Sneakers til drenge

Til drenge er sneakers ofte det foretrukne fodtøj og hvorfor ikke også til konfirmation. Her finder du mange muligheder, hvor de populære sneakers ofte er Nike og lignede. Sneakers kommer i alle slags farver, hvor de mørke eller lyse er de oplagte valg til de fleste drenge.

Ballerina

Er du slet ikke til de høje hæle, men føler dig mere tilpas i et par sko, sandaler eller ballerinaer uden hæl, så er der også rig mulighed for at finde sådan et par i år. Her har vi fundet en rigtig sød model og billig model der kan være velegnet som de diskrete og praktiske sko til den store dag.

Sandaler

Sandaler kan også være den rette løsning til konfirmationen i f.eks. maj måned hvor der kan være særdeles varmt. Her er de lette sko som disse Vagabond sandaler måske det helt rette valg. Sandalerne koster lige omkring 200,- kr. så ganske billige sko til kjolen.

Slim pump

Et par enkle pumps som denne hvide sko med 10 cm hælhøjde, kan måske være de rigtige sko frem for stiletter. Modellen kommer til en pris på ca. 280 kr. og er måske det helt rigtige til din smag og stil.

Hvordan vælger du de rigtige konfirmationssko?

Udvalget af konfirmationssko er ret stort til både drenge og piger. For dagens trend og tid er ikke kun til den klassiske hvide eller sorte sko, men det brede spektrum af fodtøj hvor de hvide sko er det logiske valg til den hvide konfirmationskjole.

Brug disse tips til at vælge skoen som dreng eller pigen til den store dag.

Vælg konfirmationssko til dreng?

Drenge har et lidt bredere udvalg af sko at vælge mellem. Her vil den klassiske snøresko i læder være oplagt sammen med blazer og skjorte. Her skal farven matche sættet og bæltet, hvor brun ikke gør sig godt til den mørke habit, men er velegnet til de casual jeans og brune bælte.

Sneakers er velegnet til det meste, og er derfor også det foretrukne fodtøj til drenge. Vælg den neutrale sneakers i hvid da denne kan bruges både til det lyse som mørke outfit. Men også det brede udvalg af andre farvekombinationer kan være det rigtige, alt afhængig af konfirmandens smag. Hvad end fodtøj du vælger, så kan det heldigvis bruges til enten hverdag eller andre festlige anledninger fremover.

Vælg konfirmationssko til pige?

Den mest brugte sko er ofte skoen der minder om brudesko. Her er de lyse sarte toner eller hvid den mest brugte farve. Udvalget af sko med hæle betyder dog, at det kan være smart at have nogle mere praktiske sko med til den store dag, hvor høje hæle på kirkens grus kan være en prøvelse.

Høje hæle ser godt ud, men kræver dog også at du øver dig i at gå i skoene inden den store dag.

Du skal selvfølgelig altid vælge type af sko som du har det godt med og i. Men du skal dog også vælge i forhold til dit tøj eller konfirmationssko samt kropsbygning.

Ballerinaer er gode at gå i dag i forhold til høje hæle, og er det søde fodtøj der kan passe til outfittet. Her kan det være både det pyntet, feminine som mere casual outfit.

Et par afslappet Converse sneakers eller lignede er også ganske populære til piger. Behageligt fodtøj som sneakers kan passe til både jeans og kjole.

Gå skoene til

Hvad end fodtøj du vælger til konfirmation, så husk at gå skoene til først. Det gælder om at være tryg i skoene, og så at de ikke irriterer dine fødder. Her kan du med fordel bruge sokker, hvor især ballerinaer og sneakers kan være ret irriterende i bare fødder.

For at gå sko til kræver det, at du køber dem i god tid.

Dette er måske også interessant for dig?

Sådan sikrer du at gemme minderne fra konfirmationen

Sådan sikrer du at gemme minderne fra konfirmationen

Når du skal holde en konfirmation, er det jo en helt særlig dag for barnet. Og du som forælder gør jo typisk også utroligt meget ud af denne dag. Derfor kan det være en rigtig god idé at sørge for at gemme minderne fra konfirmationen. Og det er der flere måder at gøre...

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

Der er ingen tvivl om, at mange af de unge mennesker elsker fede biler, når det kommer til konfirmationskørsel. Selvom det ikke er alle, der har fornøjelsen af at blive hentet i en fed bil til deres konfirmation, betyder det ikke, at der ikke er mange konfirmander,...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.7/5 (40 Reviews)