Konfirmationskørsel til konfirmanden

I “gamle” dage var det med konfirmation, fest og konfirmanden måske ikke lagt så stort an som i dagens Danmark, for i dag skal konfirmanden fejres med stor fest og pragt. Og det gælder også kørsel i en fed, anderledes eller sjov bil efter kirken – Find ideer og inspiration her.

En af de mange ideer til konfirmationen er at gøre højtideligheden i kirken ekstra speciel. Det indebærer at ankomsten til kirken i form af konfirmationskørsel skal fejres behørigt med leje af en amerikanerbil, anderledes, sjov eller spændende bil.

Hvad med konfirmationskørsel?

Det at blive transporteret i en lækker limousine til og ikke mindst fra kirken til festen, er blevet mere og mere populært for dem der har mulighed for at gøre lidt ekstra ud af dagen.

Hvis du leder efter den gode leje af en bil, så kan du finde det ved bookaclassic.dk her, hvor du kan vælge mellem forskellige muligheder som limousiner, Beetle, Lamborghini, Porche, convertible og mange andre typer biler, alt afhængig af hvilken region af landet du bor i.

Udvalgte biler du kan leje til konfirmationen

Lincoln limo

Cadillac DeVille

Tesla

Ford V8

Ford Mustang

Corvette C6

Ferrari

Mustang C6

Hvad koster en konfirmationskørsel?

Priserne er forskellige alt afhængige af hvor i landet og hvilken type bil du lejer til dagen. En gennemsnitspris for at leje f.eks. en limousine er lige under 2000 kr. i timen med chauffør. Det er ofte rigeligt til en æresrunde, turen til festen og selvfølgelig fået taget nogle billeder af konfirmanden ved bilen. En limousine har den fordel, at der kan være flere i bilen og derfor kan deles om den.

Hvordan med leje af bil?

Det du gør rent praktisk, er at leje en bil der ret ofte er en limousine eller anden bil på time basis inklusiv en chauffør. Her kan du arrangerer så konfirmanden bliver afhentet inden kirken og kørt lidt rundt inden han eller hun skal sættes af til den store ting. Du kan også vælge at limousinekørslen skal være efter kirken, og så fragte den konfirmeret dreng eller pige til festen.

Se videoen her hvordan du lejer en bil og finder prisen på, hvad det kommer til at koste indenfor det område hvor i bor. Husk at bestille i god tid da foråret også er sæson for bryllupper og andre begivenheder, hvor leje af fede, sjove eller flotte biler ofte sker.

Ved Bookaclassic kan du nemt og hurtigt finde de fede biler til konfirmationen

Det at arrangerer en konfirmationskørsel for konfirmanden er som sagt noget, der bliver mere og mere udbredt. En konfirmation er mange steder gået hen og være noget der skal være perfekt, og her er den gode overraskelse i form af afhentning i en flot lejet bil, prikken over i’et.

Mange mennesker kender nogen der ejer en lækker sportsvogn, amerikanerbil, fed motorcykel eller andet køretøj der er unikt. Her er det oplagt, at arrangerer denne person står for kørslen i form af en vennetjeneste. Men det er dog ikke alle mennesker, der er så heldig stillet, og her muligheden for at leje en bil til konfirmationen det gode valg, hvilket dog kan være en økonomisk ekstra byrde til festen.

For at gøre det mere økonomisk spiseligt kunne i vælge at arrangerer det sammen med en eller flere af de andre konfirmander, så i kan deles om den økonomiske del og det kan også være den sjove sociale oplevelse sammen om den store dag.

Hvis du bestemmer dig for at leje en bil til konfirmationen, så overvej om i ikke skal få taget nogle konfirmationsfotos ved samme lejlighed, da det jo er en kæmpe oplevelse for drengen og pigen, og billederne er altid det gode minde om sådan begivenhed.

Billeder af konfirmand og bil

Hvis i vælger at leje en Mustang, Hummer eller anden bil til den store dag, så husk at få taget billeder af drengen/pigen og bil. Posering af konfirmanden, venner og andre kan være de gode minder til fremtiden. Konfirmationsfotos skal selv også omfatte foran kirken til festen.

Biler?

Tag en beslutning om typen af bilen til konfirmationskørslen. Her kan det være den åbne sportsvogn, klassiske luksusbil, amerikanerbil eller måske en af de mange sjove veteranbiler.

Book en af bilerne nedenfor, hvor også DBA eller Gul & Gratis ofte har muligheder for privat leje af biler til konfirmation hvad end du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland. Helt ligesom selvsamme udvalg kan bruges som konfirmationskørsel til blå mandag som også vinder mere og frem, hvor de unge kan være gøre noget ekstra ud af den store ”voksen dag”.

Udvalgte biler du kan leje til konfirmationen

Lincoln limo

Cadillac DeVille

Tesla

Ford V8

Ford Mustang

Corvette C6

Ferrari

Mustang C6

Se også disse indlæg:

Sådan pynter du til konfirmationen efter dit budget

Sådan pynter du til konfirmationen efter dit budget

Den store dag nærmer sig og måske er planlægningen til konfirmationen allerede i fuld gang. Når man skal planlægge så stor en fest, kan der nogle gange opstå nogle bekymringer i forhold til budgettet. Det behøver ikke at koste en bondegård at pynte op til festen, da...

Pynt til konfirmationen med balloner

Pynt til konfirmationen med balloner

Balloner gør bare festen sjovere! Hvis det skal være ekstra festligt med pynt til konfirmationen, hvorfor så ikke pynte med balloner? Balloner er altid sjove og giver lige det ekstra pift til den store fest. Vidste du, at du kan vælge imellem alverdens farver og måder...

Pynt efter konfirmandens stil – Gør pynten personlig

Pynt efter konfirmandens stil – Gør pynten personlig

Det er en stor dag i ens liv at blive konfirmeret og derfor fortjener man også den bedste fest. Man kan blandt andet gøre festdekorationen ekstra festlig ved at personliggøre gøre den, for eksempel med balloner. Ballondekorationer eller balloner med skrift kan give et...

1 Kommentar

  1. Anders

    Hej. tak for jeres hjælp 🙂 Jeg har brugt jeres side til at finde biler til vores konfirmationskørsel.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.