Konfirmationskørsel til konfirmanden sådan herI “gamle” dage var det med konfirmation, fest og konfirmanden måske ikke lagt så stort an som i dagens Danmark, for i dag skal konfirmanden fejres med stor fest og pragt.

En af de gode ideer til konfirmationen er, at det selve konfirmationen faktisk drejer sig omkring, nemlig højtideligheden i kirken, skal gøres på den rigtige måde, hvilket indebærer at ankomsten til kirken i form af konfirmationskørsel skal fejres behørigt med leje af en smart, anderledes eller spændende bil.

Det at blive transporteret i en lækker limousine til og ikke mindst fra kirken til festen, er blevet mere og mere populært for dem der har mulighed for at gøre lidt ekstra ud af dagen.

Hvis du leder efter den gode leje af en bil, så kan du finde det ved bookaclassic.dk her, hvor du kan vælge imellem forskellige muligheder i biler, alt afhængig af hvilken region af landet du bor i.

Det man gør rent praktisk, er at leje en bil, der ret ofte er en limousine, på time basis inklusiv en chauffør. Her kan man jo arrangerer så konfirmanden bliver afhentet inden kirken og kørt lidt rundt, inden han eller hun skal sættes af til den store ting. Du kan også vælge at limousinekørslen skal være efter kirken, og så fragte den konfirmeret dreng eller pige til festen.

Se videoen her hvordan du lejer en bil og finder prisen på, hvad det kommer til at koste indenfor det område hvor i bor.

 

Det at arrangerer en konfirmationskørsel for konfirmanden er som sagt noget, der bliver mere og mere udbredt, nu en konfirmation er gået hen og være noget der skal være perfekt, og her er den gode overraskelse i form af afhentning i en flot lejet bil, prikken over i’et.

Mange mennesker kender en, der ejer en lækker sportsvogn, amerikanerbil, fed motorcykel eller andet køretøj der er unikt. Her er det jo oplagt, at arrangerer denne person står for kørslen i form af en vennetjeneste, men det er dog ikke alle mennesker, der er så heldig stillet, og her muligheden for at leje en bil til konfirmationen det gode valg, hvilket dog kan være en økonomisk ekstra byrde til festen.

For at gøre det mere økonomisk spiseligt kunne i vælge at arrangerer det sammen med en eller flere af de andre konfirmander, så i kan deles om den økonomiske del og det kan også være den sjove sociale oplevelse sammen om den store dag.

Hvis du bestemmer dig for at leje en bil til konfirmationen, så overvej om i ikke skal få taget nogle konfirmationsfotos ved samme lejlighed, da det jo er en kæmpe oplevelse for drengen og pigen, og billederne er altid det gode minde om sådan begivenhed.