Konfirmationskjoler

Find inspiration til den store dag her
 

De fleste piger der skal konfirmeres, vælger at blive det i en hvid konfirmationskjole, selv om du dog også ser piger med både bukser og kjoler i andre farver som konfirmationstøjet, så er de hvide konfirmationskjoler til den store dag, dog det mest udbredte valg både sidste år og vil også blive det i år.

Det særlige ved konfirmationskjoler i forhold til de mere alminde lange og korte festkjoler er, at kjolerne til konfirmanderne er mere mode stylet. Du kan finde de skønneste snit, mønstre og detaljer med f.eks. broderier eller skørter i tyl, der gør lige præcis den valgte kjole til ret unik, og kjolen kan styles endnu mere med f.eks. en bolero til skuldrene.

At kjolen er så specifik i forhold til en sommerkjole, gør, at kjolen sikkert ikke bliver brugt ret meget mere end til den særlige og højtidelige dag. Men netop fordi det er så speciel en dag, vil de fleste unge piger også gerne have den helt særlige kjole hvilket sagtens kan være den flotte billige konfirmationskjole.

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

Konfirmationskjoler med lækre detaljer

Du som konfirmand eller forælder skal tage en beslutning om, hvad type kjole der skal vælges. Udvalget i kjoler er stort og dækker over forskellige typer som:

 • Den traditionelle konfirmationskjole med tyl skørt
 • Konfirmationskjolen med blonder
 • De korte kjoler
 • Kjole med draperinger og lag
 • Kjole med anden farve end hvid
 • Sort-hvid kjole
 • Sjal eller bolero til bare skuldre

køb en billig konfirmationskjole med den gode inspiration

Hvilke mærker og hvor finder man konfirmationskjoler?

Du kan finde konfirmationskjolen rigtig mange steder, helt ligesom du kan finde kjolerne i mange forskellige mærker. Her viser vi et bredt udsnit af trend-rigtige konfirmationskjoler. Her kan konfirmanden kan være tro mod sin egen personlige stil og samtidig føle sig cool og godt tilpas på den store dag.

2022 kollektionen er designet i den vision om at udfordre det traditionelle konfirmationslook igennem farver, strukturer og volumen. Kollektionen skal inspirere til at turde og tænke ud af boksen.

Nogle af 2022 kollektionens mest populære styles er:

Kaja kjole

Kaja kjolen er en flot ternet kjole med struktur. Kjolen er en lang konfirmationskjole som har flere lag, hvilket kan ses forneden på kjolen. Kjolens ærmer har volumen med elastik forneden. Den har en underkjole, som er lavet i et blødt materiale, der gør kjolen behagelig at have på, og så lukkes den med lynlås på ryggen. Kjolen kan købes i to forskellige farver, hvor den første farve er “Cloud dancer”, som er en traditionel hvid farve. Den anden farve er “Sheer lavender”, som er en fin lilla farve, der afviger fra det traditionelle konfirmationslook og giver et nyt og anderledes look til konfirmationskjolen.

Se mere til Kaja kjolen her

Lea konfirmationskjolen

Lea kjolen er en af de kjoler i 2022 kollektionen som indeholder tydelige strukturer og har flotte vintage blondedetaljer. Kjolen har lange ærmer med manchet og knapper forneden. Derudover er ærmerne også en smule gennemsigtige, hvilket giver et rigtig fint look. Lea kjolen har fine flæsedetaljer ved halsen, og lukkes med lynlås på ryggen. Dette er en af de mere detaljerede og traditionelle kjoler.

Se mere til Lea kjolen her

Den trendy Miabella kjole

Miabella er en meget smuk iøjnefaldende kjole med dens vilde strukturer og ekstraordinære materiale. Kjolen er lavet i et unikt gennemsigtigt mesh-materiale med små stofklip der er syet på. Dette giver stoffet et dynamisk og puffet look. Kjolen har korte voluminøse pufærmer og flæse detaljer nederst på kjolen for at imødekomme nogle af de største trends i den kommende sæson.

Se mere til Miabella kjolen her

Smuk Anna konfirmationskjole

Anna kjolen er en superfin og elegant kjole, som er lavet i et behageligt og åndbart materiale. Kjolen har et flot broderi anglaise mønster, som giver kjolen et fedt og unikt udtryk. Kjolen har flæser forneden og nederst på ærmerne efter de elastiske manchetter. Derudover har ærmerne pufdetaljer, som giver noget volumen til kjolen og skaber et dynamisk udtryk. Konfirmationskjolen har en rund hals og så lukkes den med en lille knap i nakken.

Se mere til Anna kjolen her

Ekstraordinær Lara dress

Lara kjolen er med sit voluminøse udtryk og smukke silhouette et statement piece fra den nye kollektion. Kjolen har et skarpt udtryk med simple linjer og den friske lilla farve. Lara kjolen har diskrete pufærmer, v-udskæring og fine flæser i kraven, hvilket gør kjolen super karakteristisk. Materialevalget for Lara kjolen er helt unik, idet det har en smule shine og er derfor perfekt for konfirmanden, der gerne vil shine max på den store dag. Udover den lilla farve kan Lara kjolen også købes i en traditionel hvid farve, hvor der stadig er tilføjet shine til materialet.

Se mere til Lara kjolen her

Behagelig og moderigtig Cammi kjole

Cammi kjolen er en konfirmationskjole med et unikt udtryk. Kjolen har en masse iøjnefaldende detaljer. Den skarpe krave giver et nyt og anderledes udtryk, som virkelig udtrykker en vision om at udfordre det traditionelle look. Konfirmationskjolen er lavet i et ternet print med korte og gennemsigtige voluminøse ærmer og fine knappedetaljer på den øverste del af kjolen.

Se mere til Cammi kjolen her

Thea buksedragt

Thea buksedragten er en smuk buksedragt i traditionel hvid og med en flot pasform. Buksedragten har lige ben, og så er den figursyet i taljen, hvor dragten er lidt strammere. Den har en rund- og høj hals, og derudover har dragten også plisse i den øverste del, hvilket giver et rigtig fint udtryk. Buksedragten har bare skuldre og lukkes med lynlås på ryggen. Thea buksedragten er det perfekte valg til konfirmanden, der ikke nødvendigvis vil have kjole på til den store dag, men stadig vil være fint klædt i hvidt.

Se mere til Thea buksedragten her

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

Find kjolen der passer figuren

Når du skal finde den rigtige kjole, så er det vigtigt, at du vælger ud fra kropsbygningen. Hvis du ikke kender kropsbygningen, så kan du få ideen til hvordan du finder den og hvilket kjole der passer til rette facon.

 

 • Timeglas formet: Hvis du er timeglas formet, så er hofter og skuldre brede. Taljen er markeret og som regel også en fyldig barm, hvilket er kriterierne for en feminin kropsform. Den rigtige kjole kan være en knælang kjole, der hvis stor barm, ikke er udringet i betragtning af alderen.
 • T formet: T-formet kropsbygning betyder, at du har brede skuldre og smalle hofter. Her skal du give noget fyld forneden og også fremhæve dine ben, hvilket udligner kropsformen på den smukkeste vis.
 • Lige formet: Hvis du er lige formet, så betyder det, at der ikke er talje, barm og bagdel. Her vil en kjole med lag på lag være den gode ide, som giver lidt fylde i facon.
 • Pæreformet: Den pæreformet facon betyder, at du er fyldigere over hofterne og lår. Her vælges en kjole der ikke er stram om taljerne, men mere udligner det lidt, og fremviser overkroppen med f.eks. bare skuldre og tilsætter lidt farve foroven.
 • Æbleformet: Den facon er en person med fylde omkring maven, og her skal der fokuseres på de smallere steder af kroppen. Fremhæv benene med en kjole der går lige til knæene eller lige over, så benene bliver fremhævet og eventuelt vælg bare skuldre.

Historien om kjolen til konfirmationen

Den tvungne konfirmation blev indført tilbage i 1736. Dengang var tiderne noget anderledes end i dag, og der var en bestemt rang orden som klasseskel. De rige kom frem i forreste række og de fattige bagerst til konfirmationen der indebar en kundskabsprøve, hvilket var en test, der vel og mærke skulle bestås.

De fattige piger fik ingen fest eller andet udover en sort kjole, som samtidig skulle bruges, når pigen skulle ud og tjene til føden. Og det sorte gjorde, at kjolen ikke skulle vaskes så tit. De rige piger derimod, fik en hvid konfirmationskjole for der var råd til at denne blev beskidt.

Den hvide konfirmationskjole vandt dog indpas i samme åndedrag som de gamle traditionelle klasseskel blev udvasket lidt.

I 1800 tallet og fremefter skulle kjolen være enkel og højhalset uden det store mode og eller udsmykning, der dog omkring 1900 tallet fik tilført både silkebånd og blonder. Op igennem 1900 tallet ændrede kjolen sig gradvis, men den store ændring kom først i 70’erne og 80’erne hvor satin kjoler vandt frem og derefter kom de mere vovet knælange og lårkorte kjoler.

I dagens Danmark kan man finde konfirmationstøjet til piger i alle afskygninger og former uden at der bliver set skævt til en, men den hvide kjole er dog stadig den traditionelle påklædning for de fleste konfirmander.

Find inspiration og gode tips til konfirmationskjolen og tilbehør her

Skal du konfirmeres i 2021? Så er du og din familie med sikkerhed i gang med en masse forberedelser allerede. Der flyver mange tanker rundt i hovedet, når man nærmer sig ens konfirmation. Ens forældre har travlt med alt det praktiske, og alle brikkerne skal passe sammen. Ud over den lækre mad, der skal serveres for gæsterne, er påklædningen til denne specielle dag virkelig vigtig og noget af det, mange prioriterer højt og er på udkig efter tidligt. Det kan godt betale sig at være ude i god tid på flere områder. Både for at sikre at I husker det hele, mens også for at sikre, at I har tid til at finde det helt rette outfit til dagen. Du kan her få et overblik over, hvor du kan finde en flot konfirmationskjole, et fedt alternativ, og hvad du kan tage på af tilbehør for at fuldende dit outfit.

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

Hvilke mærker laver konfirmationskjoler

Konfirmationskjoler er ikke altid helt nemme at finde, for du kan ikke købe dem i de butikker, du normalt shopper tøj, og det er trættende at gå forgæves gang efter gang i håbet om, at de pludselig hænger foran en. Men du kan være rolig, for der er specifikke butikker, der tilbyder et godt udvalg i konfirmationskjoler.

Hvis du gerne vil finde mærker, som har specialiseret sig i blandt andet konfirmationskjoler, vil en konfirmationskjole fra Lucca måske være løsningen for dig. Hvis ikke så kan du altid vide dig fuldkommen sikker på, at udvalget af Lilly konfirmationskjoler i 2021 er lige så stort, som det har været de sidste mange år. Der er meget at vælge imellem, og det kan være et godt sted at starte. Du kan allerede nu se på Lilly konfirmationskjoler til 2021 og danne dig et overblik over deres mange styles og se efter, om der er noget for dig.

Vil du gerne have en konfirmationskjole, der skiller sig ud fra mængden, så du ikke risikerer at dele outfit med andre på din store dag, så kan du finde mange anderledes konfirmationskjoler rundt omkring og særligt på internettet. Du kan finde så mange flotte konfirmationskjoler, men du bør være ude i god tid, hvis du skal nå at bestille det hjem og kunne nå at returnere, hvis du hellere vil have en anden. Til gengæld kan der være mange penge at spare, når du shopper konfirmationskjoler online.

 

Trends for konfirmationskjoler i 2021

Som altid vil der ske lidt nyt på konfirmationskjolernes design hvert år. I 2021 vil du med sikkerhed kunne se disse trends på rigtig mange konfirmander.

Blondeærmer og blondedetaljer

For mange er blonder noget, man forbinder med en lidt ældre generation, men over de seneste 4-5 år har de fået sin plads i modebilledet igen og særligt hos de unge piger. Blonder kan skabe et feminint udtryk og gøre en simpel kjole helt perfekt til en festlig lejlighed, som konfirmationen nu engang er. Særligt blondeærmer er fremtrædende, og her er der både ¾ og hellange ærmer på tale. Det vil også sige, at det altså ikke nødvendigvis er hele kjolen, der er lavet med blonder, men det snildt kan være et område, der er det. Hvis ikke der er tale om ærmer, vil der på mange af kjolerne kunne ses en høj udskæring, hvorpå der vil være blondedetaljer.

Skørt med a-snit

Ud over blonder er det helt store hit a-snittet. Et a-snit sætter sig som regel mere tæt til overkroppen, hvorefter den bevæger sig ud i et bredere snit. Dette kan give kjolerne et langt mere ungdommeligt udseende, og du undgår derved også, at blonderne tager overhånd eller får kjolen til at se gammeldags ud. Et a-snit klæder langt de fleste og er nemme at tilpasse i størrelsen.

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

 

Buksedragt med korte ben og uden ærmer

Ønsker du ikke at have en kjole på på din store dag, så kan du være helt rolig. Der er nemlig også nogle flotte alternativer på banen. Særligt buksedragten med korte ben og uden ærmer er et hit. Du kan sætte den sammen med et par lækre sneakers og en denim jakke for et mere casual outfit. Hvis du ønsker noget, der ikke er så feminint, kan du vælge at gå efter hvide jeans og en hvid bluse og en jakke, du har det godt i. Konfirmationstøj kan være en stor udfordring for mange at føle sig tilpas i, det er derfor vigtigt, at man lytter til konfirmanden i denne situation, så han eller hun ikke føler sig forkert klædt på.

 

Hårpynt og andre fine accessoires

 

Når det kommer til håret, vil vi komme til at se en masse til hårpynt, og særligt hårbånd, klemmer og spænder vil sidde på de unge pigers hoveder, når de går ind i de voksnes rækker. Særligt perlespænder, som vi ser meget i modebilledet allerede, vil vi kun komme til at se endnu mere til.  Chancen for fine blomstrekranse er også stor og kan give en konfirmationskjole en virkelig ungdommelig og fin balance.

Hvilke sko kommer vi til at se pigerne i, når de bliver konfirmeret?

Sneakers er kommet for at blive i mange sammenhænge, og de kommer også til at gå ned ad kirkegulvet det kommende forår. Ud over sneakers vil vi komme til at se de mere klassiske sko, nemlig en lille hæl, en støvlette eller ballerinaer.

 

5 gode tips til at finde konfirmationskjolen på nettet

1. Tag mål

Vær sikker på at måle højden, hofte, talje og bryst, så I kan sikre jer at bestille hjem i den rette størrelse. Det er en tid, hvor de unge vokser særdeles meget, og der skal derfor også tages højde for, at deres størrelse kan ændre sig meget på kort tid. Derfor anbefales det at tjekke op på kjolen igen, når dagen nærmer sig for at se på eventuelle tilretninger, der skal laves.

 

2. Næsten alle hvide kjoler kan være en konfirmationskjole

 

Når du leder efter en konfirmationskjole online, vil ens første indskydelse nok være at søge på konfirmationskjole, men gør du det, vil du slet ikke få set alle de andre flotte hvide kjoler, der er at vælge imellem. Søg derfor gerne på hvide kjole, white dress og andre søgeord i denne retning.

 

3. Behøver det at være en kjole?

 

Svaret er nej. Selvfølgelig behøver man ikke absolut have en kjole på. Mange unge piger føler sig slet ikke tilpas i en lille hvid blonde kjole, og det er helt okay. Der findes mange andre fede alternativer. Tag et kig på buksedragter med lange ben eller snit på skinnebenet. Det er meget trendy med buksedragter, og det kan tilføje et twist til dit look uden, at det mister det stilmæssige. En buksedragt kan nemlig se meget klassisk og moderigtig ud. Er du ikke til buksedragt, kan et par flotte hvide bukser og en top til også være en god løsning. Tilsæt også gerne nogle lækre støvler eller fede sneakers for at give noget mere råt til dit outfit på denne store dag.

 

4. Vil I gerne finde en budgetvenlig konfirmationskjole?

 

Der er enormt mange store udgifter, når dit barn skal konfirmeres. Det er derfor klart, at der er nogle områder, man måske ønsker at spare på. En af dem, der er mulige er på tøjet. Når I shopper online, vil I kunne finde et hav at flotte hvide kjoler og outfits, der koster meget mindre end i de officielle konfirmationsforretninger. En flot hvid og sommerlig kjole kan man altid finde, og priser vil måske give rum til noget andet, som din pige ønsker sig på den store dag. Tjek også gerne de forskellige webshopsudsalg, da der her kan gemme sig guld, der er skåret godt af priser af.

 

 1. Køb noget du kan bruge igen

For mange er en konfirmationskjole noget, du kun kommer til at bruge den ene dag. Men det behøver bestemt ikke at være sådan. Køber du en flot hvid kjole, kan du vælge at bruge den på flere måder efterfølgende. Du kan vælge at farve din kjole til en anden farve, som du ville få brugt mere. Har du købt en kjole, der er mere hverdagsvenlig, kan du nemt hoppe i den igen i sommeren til nogle fester med en lækker jakke til og nogle fede sneakers eller sandaler. Har du købt en lang konfirmationskjole, kan man også vælge at få den lagt op, så den kan bruges til andre fester efterfølgende. Hvis du ikke har lyst til at bruge din kjole igen, kan det virkelig være god stil at give den videre. Måske kender I andre, hvis børn skal konfirmeres inden for de næste par år, og at tilbyde dem kjolen er både god stil og godt for miljøet. Hvis ikke kan I aflevere den til genbrug og give en anden familie muligheden for at spare penge på denne udgift, når deres datter skal konfirmeres.

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

 

Konfirmationsmakeup og hår

 

Mange vælger at hyre en makeup artist til den store dag og ligeledes at få sat og stylet håret af en professionel. Det giver en vis sikkerhed at være i kyndige hænder, og langt de fleste tilbyder en prøve på begge dele inden den store dag, så der er forventningsafstemt og der er lagt en plan. Det er i og for sig en enormt god idé, men desværre er den også for det meste lidt til den dyre side. Her hænger kvalitet ofte sammen med prisen. Dog findes der også andre løsninger. Du kan booke en makeup artist til at undervise i, hvor I selv kan klare opgaven og øve det nogle gange inde selve dagen. En konfirmationsmakeup er ikke raketvidenskab, men da det ofte er første gang, at de unge piger har makeup på, kan det føles lidt uoverskueligt og for nogle også lidt farligt. Men med øvelse kommer man rigtig langt. Søg også råd hos makeup artisten omkring hvilke produkter, der skal til for at skabe det ønskede look. De fleste vælger en hud med glød, let naturlig øjenmakeup og en neutral farve på læberne. Men der er ingen regler, og det vigtigste er, at man føler sig godt tilpas i sin makeup.

 

Skal du nonfirmeres og aner du ikke, hvad du skal tage på?

 

Flere og flere vælger at blive nonfirmeret og takker nej til at blive i den kristne tro. Dog er der mange, der vælger at fejre dagen, hvor man træder ind i de voksnes rækker alligevel. Der er mange, der gør dette, da de ikke mener, at den kristne tro skal stå i vejen for en fejring af, at man baner sig vejen mod at blive voksen.

 

Til sådan en fest er der ingen regler, når det handler om påklædning. Derfor kan du tage det på, du vil. Vil du gerne benytte lejligheden til at tage pænt tøj på, så gør endelig det. Søg på nettet efter idéer og brug gerne samme tips som til at finde konfirmationskjoler online. Nu hvor du selv kan vælge farver og beklædningsdele, kan det være en god idé at vælge noget, du bliver glad for og kan bruges igen både til hverdag og fest.

 

Hvor stammer den hvide konfirmationskjole fra?

Den flotte hvide konfirmationskjole er det, enhver pige og kvinde forbinder med at blive konfirmeret. For mange kan den hvide kjole virke enormt traditionsbundet og som en regel fra

Fortiden, at den bør være hvid. Men hvad mange ikke ved, er at konfirmationskjolen ikke altid har været hvid. I 1800-tallet var den de hvide konfirmationskjoler slet ikke en realitet. Den gang var en konfirmationskjole sort og gerne lavet af materialet taft. Det var først i 1840’erne, at konfirmation kjoler blev hvide. Dette var ikke uden stor forundring, og det vagte selvsagt enorm opsigt, da de hvide konfirmations kjoler var den diametrale modsætning til de sorte konfimations kjoler. Selvom farven var ny på de hvide konfirmation kjoler, var de stilmæssigt meget inspireret af 1800’tallet, og mange ville kalde stilen på de hvide konfirmations kjoler for rokoko grundet store kraver, der lagde sig blødt ud over skuldrene og var på den måde med til at fremhæve skuldrene, og dette var meget set i denne periodes mere romantiske mode til kvinder.

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

Hvordan så konfirmationstøj ud før i tiden?

Kigger vi mere frem i tiden til 1920 var konfirmationskjoler ikke længere noget, der fremhævede de kvindelige former eller romantiske. Der var fokus på en lavt siddende talje og et mere luftigt design, der ikke sad tæt på kroppen. Dette ændrer sig i 1950, hvor moden var inspireret af den underskønne Marilyn Monroe. Her var der kælet for pasformen, og særligt barmen var sat i fokus. Den gang var det den anderkendte designer Christian Dior, der var med til at præge konfirmationskjole designet. I 1970’erne blev der sat fokus på det mere naturlige. Det vil sige, at man gik langt mere op i bæredygtighed, og mange bar lange kjoler med et mere afslappet look, som man den dag i dag formenligt ville kalde for boho chic. I 1980’erne bevægede moden på konfirmationskjoler over på noget mere individuelt. Derfor vil mange nok se en konfirmationkjole fra denne tid som lige lovlig spraglet. Her er der ikke snak om mange farver, da konfirmaionkjoler stadig var hvide, men bar meget præg af moden med store pufærmer, kraver, og skørter i forskellige længder.

I 90’erne fik man selv lov til at vælge

I 1990’erne var individualisme stadig på tegnebrættet, når det drejede sig om konfimationskjoler. Her blev det tydeligt, at de unge mennesker selv fik lov til at vælge, hvad de skulle have på uden et stort pres fra ældre generationer eller traditioner. Konfi kjoler blev stadig holdt i hvidt, men på mange måder minder tilgangen til konfirmationstøj i 1990’erne og den tilgang, vi har til konfirmationskjoler i 2021 om hinanden. Pigerne begyndte nemlig at bytte konfirmations kjoler ud til fordel for andre beklædningsdele. Der var mange piger, der bar bukser, enten under deres konfirmationskjole eller med en hvid top. Der var også buksedragter, hvide jeans og andre spændende elementer, som vi ikke tidligere havde set så meget til. En anden ting er deres tilbehør. I 1990’erne blev det trendy at have sneakers på til sin konfirmation, og de hvide sneakers blev der solgt rigtigt mange af i disse år. Det er unægteligt en trend, vi også ser i tilbehøret til konfirmationskjoler i 2021 og med sikkerhed også som tilbehør til konfirmationskjoler i 2021.

 

Mange af dem, der skal ud og lede efter konfirmationskjoler og tøj til 2021 vil formenligt have set deres søskendes eller sågar deres forældres konfirmation tøj og tænkt, hvad i alverden var det lige der foregik i 00’erne? Der er der nok også mange, der blev konfirmeret i den tid der spørger sig selv om den dag i dag.  I 00’erne blev der nemlig ikke sparet på noget. Der var virkelig meget show-off både, når det handlede om store fester, flotte biler til at afhente konfirmanderne efter kirken og ligeledes også i konfirmations kjoler og tilbehøret dertil. Kjolerne var meget voksne i sit udtryk, og mange vil se dette som en form for mini brudekjole.

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

 

Dette er måske også interessant for dig?

Sådan sikrer du at gemme minderne fra konfirmationen

Sådan sikrer du at gemme minderne fra konfirmationen

Når du skal holde en konfirmation, er det jo en helt særlig dag for barnet. Og du som forælder gør jo typisk også utroligt meget ud af denne dag. Derfor kan det være en rigtig god idé at sørge for at gemme minderne fra konfirmationen. Og det er der flere måder at gøre...

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

Der er ingen tvivl om, at mange af de unge mennesker elsker fede biler, når det kommer til konfirmationskørsel. Selvom det ikke er alle, der har fornøjelsen af at blive hentet i en fed bil til deres konfirmation, betyder det ikke, at der ikke er mange konfirmander,...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.7/5 (55 Reviews)