Når tiden for konfirmation nærmer sig, så er der rigtig mange ting som konfirmand og forældre, som du skal tage højde for og tage vare på.

En konfirmation er en rigtig stor dag for enhver pige. Hun skal have rigtig mange ting på plads inden den store dag oprinder, for der skal findes den helt rigtige konfirmationskjole, konfirmations makeuppen skal være på plads og der skal selvfølgelig også tages hånd om det helt rigtige konfirmationshår til den store dag.

Der findes rigtig mange forskellige konfirmations frisurer, som disse måder du kan sætte konfirmationshåret på, men det vigtigste er at finde lige præcist den slags opsætning af håret som passer til dit konfirmationstøj og person.

 

De forskellige muligheder for smukt konfirmationshår

Det er konfirmanden der vælger hvad slags frisure hun vil have, og det kan være svært at vælge, så derfor skal man først gøre op med sig selv, hvad slags stil man går efter. Du kan vælge imellem forskellige stilarter såsom:

  • Boheme hår: Det er frisuren, hvor man kan være lidt loose, for håret behøver ikke at være perfekt, da det naturlige look giver et meget bedre visuelt udtryk. Det lækre ved denne frisure, er, at du altid kan pynte op med søde hårspænder, blomster eller måske en bøjle.
  • Kort hår med extensions: Hvis du har kort hår, og gerne vil have det længere, så er extensions den hurtige løsning til at klare problemet. Extensions kræver lidt øvelse at mestre, så køb nogle med clips hvilket er perfekt til at øve sig med.
  • En knold: Hvis du ønsker en smuk frisure til konfirmationen så kunne den høje knold være den elegante frisure. Det smarte ved at bruge en knold, at er du får håret væk fra ryggen og nakken, hvilket giver mulighed for at fremvise kjolen i sin helhed.
  • Små fletninger: Du kunne vælge at lave en frisure med mange små fletninger, som du sætter sammen med hårnåle.

Du kan finde masser inspiration ved at tjekke hashtag #konfirmationshår ud på Instagram hvilket giver rigtig mange forskellige bud, fra piger der er blevet konfirmeret, og har stået i situationen med at finde den helt rigtige frisure til den store dag, ligesom du kan finde nogle gode bud her ved Viunge.

Den bedste inspiration som du kan finde dog, er at se denne lækre video med forskellige muligheder med en frisure. Det er risurer som du selv kan lave ret nemt, men samtidig er det både søde og flotte frisurer der vil klæde rigtige mange unge piger til konfirmationen.

4.8/5 (32 Reviews)