Konfirmationsgaver til piger står for døren når det er konfirmationstid og lige pludselig er det jo på højde tid, at gaven til hende skal findes, hvilket du jo nok kender alt til.

Der bliver brugt rigtig mange penge på gode konfirmationsgaver til både konfirmanderne og nonfirmanderne. De fleste unge har som regel et par enkle ønsker, som de obligatoriske ting såsom penge, Michael Kors tasker, IPhone og andet, men hvilket konfirmationsgaver til hende kan du ellers finde på, som måske ikke lige koster 6000 kr. eller bare er kolde kontanter?

Det kan du heldigvis få inspiration til at finde her, hvor vi har samlet en lang række af forskellige ideer og hvor gaverne ligger indenfor mange forskellige prisklasser og emner, så der burde være mulighed for, at også du kan finde lige præcist den rigtige gave til konfirmanden.

Indhold:

  • Oplevelser
  • Personlige ting
  • Smykker
  • Til værelset
  • Skønhed

 

Oplevelsesgaver til pigen

Hvis du ikke er helt sikker på hvad en oplevelsesgave er, så er det en oplevelse i form af action, lærdom, wellness eller andet, hvor man får en på opleveren. Disse gaver er blevet utrolige populære de senere år og hvorfor ikke give en konfirmand denne oplevelse? Der findes et uendelig udvalg af forskellige gaveideer indenfor oplevelsesgaver og du kan se det store udvalg ved at klikke lige her. En god gaveidé til hende kunne dog være en fiskespa oplevelse.

 

Fiskespa

giv konfirmanden en lækker fiskespaDa det er til piger, så kunne man jo give en lækker nydelsesoplevelse i form af de smarte Garra Rufa fisk, der er en anderledes og lækker skønhedsoplevelse. Wellness oplevelsen foregår ved Vejle/Børkov, hvor der er fri adgang til aquaspa. Gaven koster 499,- kr. og så får pigen en lækker fiskespa behandling af en halv times varighed med dertilhørende adgang til fitness og aquaspa, hvilket kunne være en lækker oplevelse for hende, eventuelt sammen med en veninde – Du kan finde spadag gaveideen lige her

 

 

giv et biograf gavekort til konfirmanden

Biograftur for to

En anden god ting som teenagere elsker, er at komme i biografen og se en god film. Det kan du hjælpe med, ved at give et gavekort for to til biografen, hvor den obligatoriske menu med cola & popcorn medfølger.

Du finder Biograf gaveideen her

 

 

køb en joe & the juice oplevelsesgave

Joe & The Juice

Friheden og være stort set voksne sammen med veninderne, er noget piger elsker. Om dette er grunden til at Joe & The Juice er blevet så populært blandt de unge, skal være usagt, men de elsker stedet og derfor er det en perfekt gaveide til konfirmationen.

Du finder det sjove gavekort til hende her

 

 

køb en video hilsen fra en kendt til konfirmanden

Videohilsen fra en kendt

En sjov og måske anderledes gaveidé til konfirmanden, er en videohilsen fra en kendt, og er vel den gode gave til hende der har alt. En sjov gave i vores tid hvor kendisser er lig med status og misundelse, så er det måske gaven hun vil elske dig eller jer for.

Læs mere om den anderledes gave her

 

 

giv en lækker luksus brunch i gave

Luksus brunch

En hyggestund en lørdag eller søndag formiddag er noget som de fleste elsker, og hvad er bedre for en ung pige, end at føle sig fri og voksen sammen med en veninde over en luksus brunch? En lækker nydelses oplevelse som hun vil sætte pris på.

Du kan læse mere om brunch gaven her

 

 

køb en model for en dag oplevelsesgave i konfirmationsgave til hende

Model for en dag gaveidé

Drømmer hun om at blive model, eller ønsker hun bare en sjov dag med modeldrømmene, så kan du give oplevelsesgaven der byder på drømme om at være model for en dag. En sjov dag for hende der både giver gode billeder og en hensættelse om at være fotomodel.

Læs mere om model oplevelsen her

 

 

giv hende wellness fra top til tå i gave

Wellness fra top til tå

En lækker nydelses oplevelse kunne være en gang wellness fra top til tå. En oplevelsesgave der kan byde på variende indhold alt efter hvilket sted i Danmark som man vælger, hvor udbuddet byder på ting som ansigtsmaske, pedicure, manicure og meget mere indenfor wellness.

Du kan se mere om wellness ideen her

 

 

indendørs ski gave er altid sjovt for teenagere

Indendørs ski København

Det er sikkert ikke for alle piger, men hvis det er til en pige, der elsker at stå på ski om vinteren, så kunne det være sjovt at prøve det udenfor sæsonen også, især hvis hun er fra Københavns området. Det kan give hende en sjov dag med gode oplevelser, hvor hun kan hænge ud med veninder og venner, samtidig med at få rørt sig og testet teknikken.

Du finder ski gaven til konfirmation her

 

 

giv hende et sjovt makeup kursus som konfirmationsgave ide

Makeup-kursus gave

Det er sikkert gaven som pigen ville ønske at hun havde fået før konfirmation, men det er dog stadig en fed konfirmations gaveide til pigen der går op i det med skønhed. Et kursus hvor hun lærer at lægge den rette makeup, og det er vel noget som alle 13-14 årige nok ikke helt mestrer trods alt.

Læs mere om makeup gaveideen lige her

 

 

giv hende en lækker manicureManicure til de smukke negle

En anden lækker oplevelse indenfor skønhed og velvære, er en gang manicure der giver hende de perfekte smukke negle. Det er en god og sjov oplevelses konfirmationsgave til pigen, så måske du skulle overveje denne?

Du kan læse meget mere om oplevelsen her

 

 

 

De personlige konfirmationsgaver til piger

De mere traditionelle ting som man giver til piger, byder på ting som smykker, penge og andre ting, og disse ting får du også på listen, men de er dog ikke indkluderet i denne kategori. Her på Konfirmationsnyt har vi nemlig valgt nogle ting, som vi anseer for at være personlige ting i forhold til alderen og tidens trend.

 

Hoptimist figurer

giv en hoptimist i konfirmationsgaveDette kunne lige så godt være under pynteting kategorien, men vi har dog valgt det som en personlig ting for hende, for hoptimisten erbåde moderne og brugbar både nu og i fremtiden for hende. Hoptimist figuren med den velkendte fjeder er designet af Gustav Ehrenreich og så første gang dagens lys tilbage i 1968.

Figuren er siden da blevet udvidet til ikke kun at være den velkendte hoppende fjederfigur, men kommer også i kopper, vækkeure m.m. i mange forskellige farver og former.

Se det store udvalget af hoptimister her

 

 

Kay Bojaben eller andre figurer fra Kay Bojesenensen figurer

En anden lækker og moderne pyntefigur er en af de mange Kay Bojesen dyr.

Aben er den mest velkendte, men du kan også finde både elefanten, fugle, søpapegøjen og mange andre.

Prisklassen på disse figurer spænder vidt, men det er altid en god pyntegave og også et varigt minde om dagen for pigen, for det er en figur, som man bærer med sig igennem resten af livet. Find udvalget af Kay Bojesen figurer her

 

 

Calvin Klein Dameur

calvin klein

 

Et lækkert ur er jo traditionelt en god mindegave til drenge, men det kan også være det lækre minde om den store dag for piger. Et lækkert ur er som skabt til netop en mindegave, og et ur med et eksklusivt look og god kvalitet er en ting, som man beholder også ind i voksenlivet.

Se mere om og flere ure i det fede mærke

 

 

 

Skagen ur

giv hende et smukt ur som minde om konfirmationen

Et andet fedt ur som er særdeles velegnet, kunne være et af de fede Skagen ure.

Vi kender jo allesammen det fede brand, og det gør de fleste piger også, og det unikke flotte look har gjort disse ure utrolige populære blandt både unge som gamle, så måske dette ur er den gode gave til minde om denne store dag i pigens liv?

Du finder det fede udvalg til gode priser ved Uniwatches

 

 

Solbriller

rayban

Det er ikke et smykke, men dog rangerer solbriller i status ligesom smykker, for et par smarte solbriller som f.eks. Ray Ban giver status. Status og det rette look er nemlig både smykkerne, tøjet, skoene, telefonen og så selvfølgelig de rigtige solbriller. Derfor er solbriller en super fed gaveidé til de fleste unge mennesker.

Lentiamo her, har det fedeste udvalg

 

 

 

Smykker er den klassiske smukke gave til hende

Den klassiske gave til en pige i konfirmation er jo et smukt stykke smykke, hvor man kan vælge imellem en ring, øreringe, armbånd eller halskæde. Udvalget i disse ting er temmelig stort, da der findes rigtige mange smukke mærker, men et godt mærke som er specielt henvendt til de unge piger er Zöl, Pilgrim og lignende smykker.

 

Spike halskæde fra Zöl er det smukke smykkeZöl smykker

F.eks. kunne den moderne Spike halskæde fra Zöl, der både kommer i sort sølv og almindelig sølv, være en smuk gave til hende.

Dette smukke koster imellem 5-600 kr. Du kan med fordel se hele udvalget af Zöl smykker her og vurderer selv.

 

 

øreringe fra Nordahl andersen kommer i alle priserNordahl Andersen

Zöl er selvfølgelig ikke det eneste mærke, for du kan finde meget andet lækkert, som f.eks. Nordahl Andersen der laver utrolig smukke øreringe, helt ligesom disse hjerte ørehængere i sølv til kun 275 kr. Find et lækkert smykke til hende i din prisklasse i f.eks. Nordahl Andersen

Se hele udvalget af konfirmationssmykker her

 

 

 

Kranz & Ziegler marguerit serien er en populær konfirmationsgaveMarguerit serien fra Kranz & Ziegler

En populær serie blandt de unge piger, og smykker der går igen på mange ønskesedler, er de smukke marguerit smykker. Udvalget er ret varierende i forskellige stile, forme og materialer, så måske det er smykket til hende du skal finde en god konfirmationsgave til.

Find de populære smykke i mærket her

 

 

Pilgrim smykker står højt på pigens ønskeseddel til konfirmationPilgrim smykker

Et andet lækkert smykke der er med på top 10 listen over smykkegaver, er et lækker Pilgrim armbånd. Du finder de søde og billige armbånd i forskellige stilarter, og man kan finde dem til meget billige penge.

Se udvalget af de lækre og billige smykker til gaven her

 

 

julie sandlaer den smukke konfirmationsgave til hendeJulie Sandlau øreringe

Julie Sandlau laver rigtige mange smukke smykker, og hendes Three Summit ørestikker er ingen undtagelse. En smuk og sød konfirmationsgave til piger, der dog koster noget over gennemsnitsbeløbet som gæster giver for til konfirmation.

Find de smukke ørestikker her

 

 

navnehalskæde er den fede konfirmatinsgave til pigerNavne halskæde

De fleste piger ønsker sig en navnehalskæde og denne model kan du finde til omkring 600 kr. En enkel og smuk kæde der kan købes både i sølv og guld, og helt sikkert noget konfirmanden vil sætte pris på.

Du finder udvalget ved Smykkemester her

 

 

køb en sød medaljon som hendes smykkegaveBlomster medaljon

En medajlon er absolut en sød ting, og også en super godt minde for piger om konfirmationen. Denne søde Maraton ovale medaljon i sølv er absolut et smukt smykke, og du kan gøre det til den personlige konfirmantionsgave for hende, men en sød indgravering.

Se den smukke medaljon lige her

 

 

Køb det fede nomess smykkeskrin som hendes konfirmationsgave

Sort Nomess smykkeskrin

Mange piger har et smykkeskrin på listen over deres konfirmations ønsker, og udvalget er ret stort indenfor disse. Et og populært mærke er Nomess, hvor det sorte Exhibit smykkeskrin er ret elegant og stilfuldt. Skrinet koster 400 kr.

Du kan finde det ved Livingshop her

 

 

 

giv hende et praktisk smykkeskrin i gaveSort smykkeskrin

Det lidt mere almindelig men super praktiske og rummelige, kunne være dette sorte smykkeskrin, hvor man virkelig kan have den gode opganisering og opbevaring af sine smykker. Der findes forskellige modeller og størrelser i denne form for skrin.

Se udvalget ved Smykkemester her

 

 

 

Ting til værelset i konfirmationsgave

En god gave til piger kunne være noget lækkert til værelset, som jo altid er en god gave til piger.

 

et lækkert lyshus fra Kähler er den gode pyntetingKähler lyshuse

Alle kender til Kähler mærket efter hele virakken om jubilæums vasen, korrekt? I kølvandet på denne “genopdagelse” blandt det brede publikum, kom de lækre lyshuse op til overfladen og er blevet super populære. Det er en lækker og varm pynteting til værelset, der samtidig også er det flotte design, som man vil gemme resten af livet og som sådan, er det en perfekt konfirmationsgave til pigen.

Du kan finde lyshusee lige her

 

 

smukke Kähler vaserKähler vaser

En anden lækker og velkendt ting fra det lækre mærke Kähler er de smukke vaser. Denne velkendte stribet Omaggio vase er ikke bare en pynteting, det er det smukke design der helt ligesom lyshuset, er en ting som man vil værne om i mange år frem.

En super lækker pynteting til værelset, der både skaber hygge og god stil for pigen og selvom hun kun er konfirmand, så er det noget, som hun vil sætte pris på rigtig mange år frem.

 

 

køb en fatboy som gaven til hendes værelseFatboy sækkestol

En fed ting til værelset som alle teenagere elsker, må være den fede fatboy stol. Det er den perfekte ting at slænge sig i, når man sidder og hygger med veninderne og absolut en fed tilføjelse til værelset.

Du finder de gode kvalitets fatboy ved Wupti

 

 

Billedrammer og plakaterMonika_Petersen_Ginko_Hvid

Noget pænt til værelset i form af billedkunst, plakater eller billeder er altid en rart ting at få i gave. Der findes rigtige mange forskellige ting, men noget moderne og ungt, som f.eks. billedrammer med plakater eller lignede.

Livingshop byder på et stort udvalg indenfor disse ting

 

 

køb en sød lysestage til hendes konfirmationsgaveLysestager

Alle piger elsker hygge på værelset, og levende lys i lysestager er jo netop med til at skabe den gode hygge. Hvorfor ikke give den flotte og lækre kvalitet i form af Kubus, Menu, By Lassen eller en af de andre lækre stager?

Se udvalget af lækre kvalitetslysestager

 

 

Nomess makeup organiser er populært blandt teenagepigerNomess makeup organiser

En praktisk pynteting er den populære Nomess makeup organiser, som du kan købe for 300,- kr. og en større model for 5-600 kr. Nomess makeup opbevaringen er super populære blandt de unge piger, og absolut en god konfirmationsgave til hendes værelse.

Du findet det fede udvalg i Nomess her

 

 

Køn Nomess som de populære konfirmationsgaverNomess twin organiser

En anden kombineret skønhed og pynteting er Nomess Twin organiser til opbevaring af vat og pinde. Denne er også super populær og på mange unge pigers ønskeseddel til konfirmation

Find Nomess vat organiseren ved Luxoliving

 

 

 

Gaven i form af skønhedsprodukter til hende

Alle piger i konfirmationsalderen begynder eller er begyndt, at interesserer sig for skønheden og derfor er skønhedsprodukter oplagt som konfirmationsgaver til piger.

Du kan vælge imellem mange forskellige ting som f.eks. noget makeup, hår produkter eller måske den lækre parfume, som du også kan se mere af her.

 

glattejern fra GHDGlattejern

Et lækkert glattejern kunne være en god ide, hvor udvalget af forskellige priser og mærker er størst ved Nicehair. Du kunne også vælge at give en af de andre elektriske skønhedsprodukter som f.eks. en hårtørrer, crepejern, krøllejern eller andet.

Du finder det største udvalg af de forskellige produkter ved Nicehair lige her

 

 

giv hende et sjovt makeup kursus som konfirmationsgave ideMakeup

Lækkert makeup i form af fede paletter og børster, er noget som ret mange unge piger har fattet interesse for i konfirmations alderen. Der findes mange mærker som f.eks. Mac cosmetics der sælges i Magasin, eller Clinique som også er særdeles populært med f.eks. deres 3 trins renseserie.

Se udvalg af lækkert Clinique og andet makeup

 

 

brug en af den mange parfumer som den gode gaveideParfume

Lækre parfumer står også på mange pigers ønskesedler, og her findes der en del populære mærker som DKNY Be Delicius, Justin Bieber, Viva La Juicy, Marc Jacobs eau de fresh parfume og lignede populære bestsellers.

Billigparfume har det fede udvalg til de gode priser i parfume

 

 

find den fede neglelak til hendes gave

Neglelak

Neglelak er populært blandt mange piger i teenagealderen, og hvorfor ikke bruge det til konfirmationsgaven? Der findes mange mærker, hvor de lidt dyre kvalitets mærker som Nilens Jord du ser her, og Essie neglelak er ret så populære brands.

Se udvalget i Essie mærket her

 

 

køb babylips i konf gave til hende

Baby Lips

Mange unge elsker Baby Lips til læberne, og de kan faktisk købes fra 20,- kr. op til ca. 60,- kr. stykket, så der er bestemt gode muligheder for at finde gaven i dette udvalg.

Billigvoks har det store billige udvalg

 

 

find det lækre modetøj til hendes gaveFedt billig modetøj

Teenagere elsker modetøj, og hvorfor ikke glæde hende med noget smart? Der findes jo rigtig meget forskelligt, hvor Online Mode har et super fedt udvalg i absolut billig priser. Toppe, bukser, bluser og andet er altid fedt at modtage.

Besøg Online Mode og se udvalget

 

 

giv hende et par fede sneakersFede sneakers

Ligesom skønhed og tøj, så er sko jo også en favorit blandt piger. Et par fede sneakers som f.eks. disse New Balance sneakers i hvide, er en af favoritter blandt mange unge piger.

Skoene er set ved Eshoes her

 

 

giv Fjallraven ryksæk til hende der elsker disse taskerFjällraven ryksæk

Piger elsker tasker, og selvom mange piger jo elsker lidt andre modeller, så findes der dog en hel del som elsker den klassiske rygsæk. Det er den trendy taske der både kommer i den klasiske model men også i nye moderne stilarter.

Carriealong har det store udvalg i tasker

 

 

Day tasker står på mange pigers konfirmations ønskeseddelDay tasker

En anden super trendy taske blandt rigtige mange konfirmander, er i mærket Day. Her er det faktisk alle slags tasker, hvad end det er til skolen, fin brug, til computeren eller en toilettaske. Dette mærke går igen på rigtig mange ønskesedler, så absolut en god gaveide.

Det store udvalg af Day tasker er set ved Carriealong