Konfirmationsgaver til hende

Når konfirmationstiden står for døren i foråret, er det måske også tiden hvor du eller i skal på jagt efter en af de mange forskellige konfirmationsgaver til piger. Hvis gaven til hende skal findes, kan du her nedenfor finde inspiration indenfor gaveideer til hende der dækker både de traditionelle, sjove, gode, billige som dyre – Nemt og hurtigt for dig.

Der bliver brugt rigtig mange penge på gode konfirmationsgaver til konfirmanderne og nonfirmanderne. De fleste unge har som regel et par ønsker. Det kan være de obligatoriske ting som penge, IPhone og lignede, men hvilket konfirmationsgaver til hende kan du ellers finde på, der måske ikke lige koster 6000 kr. eller bare er kolde kontanter?

Det kan du heldigvis få inspiration til at finde her. Vi har fundet forskellige populære ideer, hvor gaverne ligger indenfor mange forskellige prisklasser og emner som smykker, boligudstyr, oplevelsesgaver, skønhedsprodukter eller de mere personlige konfirmations ideer. Det giver mulighed for, at også du kan finde lige præcist den rigtige gave til konfirmanden.

Biograftur for to

En anden god ting som teenagere elsker, er at komme i biografen og se en god film. Det kan du hjælpe med ved at give et gavekort for to til biografen. Her medfølger der selvfølgelig den den obligatoriske menu med cola & popcorn.

Joe & The Juice

Friheden og det at være stort set voksen sammen med veninderne, er noget piger elsker. Om dette er grunden til at Joe & The Juice er blevet så populært blandt de unge, skal være usagt. Men stedet virker populær og måske derfor kan det være en perfekt gaveide til konfirmationen som du/i måske skal med til.

Kay Bojesen figurer

Kaj Kay Bojesen dyr er det flotte og æstetiske pynt, der er blevet en traditionel gave til det unge menneske som minde om dagen.

Aben er den mest velkendte, men du kan også finde både elefanten, fugle, søpapegøjen og mange andre. Prisklassen på disse figurer spænder vidt, men det er altid en god pyntegave og også et varigt minde om dagen for pigen.

Flot Calvin Klein ur

Et lækkert ur er traditionelt en god mindegave til drenge. Men det kan også være det lækre minde om den store dag for piger. Et lækkert ur er som skabt til netop et minde, og et ur med et eksklusivt look og god kvalitet er noget du beholder ind i voksenlivet.

Videohilsen fra en kendt

En sjov og måske anderledes gaveidé til konfirmanden, er en videohilsen fra en kendt. Det kan være den gode gave til hende der har alt. En sjov gave i vores tid hvor kendisser er lig med status og misundelse, så er det måske gaven hun vil elske dig eller jer for.

Fede sneakers

Lige som skønhed og tøj, så er sko også en favorit blandt unge piger. Et par fede sneakers som New Balance sneakers i rosa, er en af de populære favoritter blandt mange piger og kvinder.

Modetøj

Teenagere elsker modetøj, og hvorfor ikke glæde hende med noget smart? Der findes jo rigtig meget forskelligt, hvor Online Mode har et super fedt udvalg i absolut billig priser. Toppe, bukser, bluser og andet er altid fedt at modtage.

Kähler lyshuse

Alle kender til Kähler mærket efter hele virakken om jubilæums vasen. I kølvandet på denne “genopdagelse” blandt det brede publikum, kom de lækre lyshuse op til overfladen og er blevet super populære. Det er en lækker og varm pynteting til værelset, der samtidig også er det flotte design fremefter i livet. Og som sådan, er det måske en perfekt konfirmationsgave til pigen.

Luksus brunch for to

En hyggestund en lørdag eller søndag formiddag er noget som de fleste elsker. Og hvad er bedre for en ung pige, end at føle sig fri og voksen sammen med en veninde over en luksus brunch? En lækker oplevelse som hun måske vil sætte pris på.

God rygsæk

Piger elsker tasker, og selv om mange piger elsker lidt andre modeller, så findes der dog en del der elsker den klassiske rygsæk. Det en praktisk og ganske trendy taske der både kommer i den klassiske model men også i nye moderne stilarter.

Zöl smykker

Smykker er en af de meget traditionelle konfirmationsgaver til piger. Og her finder du et kæmpe udvalg indenfor halskæder, ringe, øreringe, ure og armbånd. Her kan de populære Zöl smykker være den rigtige ting, hvor du kan satse på de nyeste kollektioner eller det neutrale og søde udtryk.

Makeup

Lækkert makeup i form af fede paletter og børster er noget som ret mange unge piger har fattet interesse for i konfirmations alderen. Du finder mange mærker som f.eks. Mac cosmetics der sælges i Magasin, eller Clinique der også er særdeles populært med f.eks. deres 3 trins renseserie.

Nordahl Andersen

Zöl er ikke det eneste populære mærke, for du kan finde meget andet lækkert. Her byder. Nordahl Andersen på flotte og billige øreringe der er super populære i konfirmationsalderen. En god, flot og billig konfirmationsgave til hende.

Wellness fra top til tå

En lækker nydelses oplevelse kan være wellness fra top til tå. En oplevelsesgave der kan byde på varierende indhold alt efter hvilket sted i Danmark som du vælger. Udvalget dækker byder på ting som ansigtsmaske, pedicure, manicure og meget mere indenfor wellness.

Makeup-kursus

Det er sikkert gaven som pigen ville ønske at hun havde fået før konfirmation, men det er dog stadig en fed konfirmations gaveide til pigen der går op i det med skønhed. Et kursus hvor hun lærer at lægge den rette makeup, og det er vel noget som 13-14 årige nok ikke helt mestrer trods alt.

Julie Sandlau øreringe

Julie Sandlau laver rigtige mange smukke smykker, og hendes Three Summit ørestikker er ingen undtagelse. En smuk og sød konfirmationsgave til piger, der dog koster noget over gennemsnitsbeløbet som gæster giver for til konfirmation.

Hoptimist

Hoptimisten er både moderne og brugbar nu og i fremtiden for pigen der skal konfirmeres. Hoptimist figuren med den velkendte fjeder er designet af Gustav Ehrenreich og så første gang dagens lys tilbage i 1968. Figuren er siden da blevet udvidet til ikke kun at være den velkendte hoppende fjederfigur, men kommer også i kopper, vækkeure m.m. i mange forskellige farver og former.

Skagen ur

Et andet fedt ur der er særdeles velegnet, kan være et af de fede Skagen ure. Vi kender alle det fede brand, og det gør de fleste piger også. Det unikke flotte look har gjort disse ure utrolig populære blandt både unge som gamle, så måske en af de mange søde Skage dameure kan være den gode gave til minde om den store dag i pigens liv.

Marguerit serien fra Kranz & Ziegler

En populær serie og smykker der går igen på mange unge pigers ønskesedler, er de smukke marguerit smykker. Udvalget er ret varierende i forskellige stile, forme og materialer, og måske det er smykket til hende du skal finde en god konfirmationsgave til.

Indendørs ski

Det er sikkert ikke en gaveide for alle piger, men hvis du søger ideer til en pige der elsker at stå på ski om vinteren,kan det måske være sjovt at prøve det udenfor sæsonen også, især hvis hun er fra Københavns området. Det kan give hende en sjov dag med gode oplevelser, hvor hun kan hænge ud med veninder og venner, samtidig med at få rørt sig og testet teknikken.

Blomster medaljon

En medaljon er en sød ting og super godt minde til piger om konfirmationen. Denne søde Maraton ovale medaljon i sølv er sådan et smykke, og du kan gøre det til den personlige konfirmationsgave for hende med en sød indgravering.

Kähler vaser

En lækker og velkendt ting fra det lækre mærke Kähler er de smukke vaser.

Denne velkendte stribet Omaggio vase er ikke bare en pynteting, det er det smukke design der helt ligesom lyshuset, er en ting som du ofte værner om i mange år frem. 

Parfume

Lækre parfumer står også på mange pigers ønskesedler. Her finder du en del populære mærker som DKNY Be Delicius, Justin Bieber, Viva La Juicy, Marc Jacobs eau de fresh parfume og lignede populære bestsellers der kan være den rigtige ting i gave til hende.

Model for en dag gaveide

Drømmer hun om at blive model eller måske bare ønsker en sjov dag med modeldrømme, kan du give oplevelsesgaven der byder på drømmen om at være model for en dag. En sjov dag for hende der både giver gode billeder og en hensættelse om at være fotomodel.

Neglelak

Neglelak er populært blandt mange piger i teenagealderen, og hvorfor ikke bruge det til konfirmationsgaven? Der findes mange mærker, hvor de lidt dyre kvalitets mærker som Nilens Jord du ser her, og Essie neglelak er ret så populære brands.

Dette er måske også interessant for dig?

iPhone SE: Konfirmationsgaven til mobilelskeren

iPhone SE: Konfirmationsgaven til mobilelskeren

Har du et barn eller barnebarn, som går meget op i mobiler og teknologi? Måske står hun eller han lige nu og mangler en ny smartphone? Der er mange gode smartphones, som kan vække begejstring hos konfirmanden. Måske især Apples iPhones, fordi de er kendt for at være...

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

De unge elsker fede biler til konfirmationskørsel

Der er ingen tvivl om, at mange af de unge mennesker elsker fede biler, når det kommer til konfirmationskørsel. Selvom det ikke er alle, der har fornøjelsen af at blive hentet i en fed bil til deres konfirmation, betyder det ikke, at der ikke er mange konfirmander,...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.8/5 (68 Reviews)