Når det er ved at blive forår i 2018, så varsler de mange konfirmationer sit indtog og så er også på tide at finde de sjove, gode eller kreative konfirmationsgaver til ham, hvilket selvfølgelig kan blive svært, nu drenge har mindre gode ideer til gaveønsker end piger.

Heldigvis kan du få hjælp til at finde det rigtige køb indenfor de gode konfirmationsgaver til en dreng, så du slipper for hovedbrud over hvad man dog skal give i gave.

Fede og sjove ideer til hans gave

De fede ting som f.eks. tekniske gadgets der byder på mange sjove, kreative og spændende ting som segboards, droner, mobil tilbehør og lignede, er noget de fleste drenge finder super sjovt, for det er legetøj for “voksne”. Derudover så har vi samlet andre ting der måske ikke lige ligger indenfor tekniske ting, men alle er noget, som drenge elsker.

 

segboard er årets gaveide til konfirmationSegboard

Årets gaveide til drenge må absolut inkluderer et segboard. De er super populære i USA og bliver mere og mere udbredt her til Danmark, hvilket skyldes at de er super sjove og faktisk også praktiske.

Du finder et fedt segboard til god pris her

 

 

 

Køb et eksklusiv SolowheelSoloWheel

Et alternativ til segboard og noget dyrere, er en Solowheel. Denne udgave har kun et hjul og styres efter dine bevægelser helt ligesom et segboard, og er et unikt alternativ.

Læs mere om Solowheel gadget ved Coolstuff her

 

 

Vooni cityrocker er den sjove gadget gaveide til konfirmandenVooni Cityrocker

Hvem elsker ikke at høre musik? Det gør unge mennesker, og med denne transportable højtaler kan han skabe musik alle steder, da højtaleren med en fede lyd, er opladelig og faktisk mange andre fede ting.

Se hvad muligheder den fede transportable højtaler byder på

 

 

 

igv drengen det fede freefly vr headset i gaveFreefly VR headseat

Du har måske hørt om den kommende revolution der indbefatter robotter og virtual reality.Det kan du give drengen en forsmag på med hvad sjov det bringer, ved at forvandle mobilen til en virtuel reality skærm med dette headset.

Læs mere om det fede legetøj for drenge i alle aldre her

 

 

Køb 8bitdo bluetooth højtaler tv spil nostalgi8bitdo bluetooth højtaler

Du får med denne sjove gadget, både fed teknik og tv spil nostalgi som da far var dreng. Man kan med kasse controlleren skabe sig en fed moderne lyd i den sjove indpakning, og du kobler bare telefonen eller computeren til via bluetooth.

Find den sjove og fede højtaler her

 

 

køb en fjernstyret quadcopter til hamNine Eagles Galaxy Quadcopter

En lille quadcopter der er udstyret med et kamera som filmer i HD, det kan skabe meget sjov. Flyvetiden er ikke så lang, men dog er underholdningsværdien temmelig stor både for den unge som gamle dreng.

Du kan se specifikationerne ved Coolstuff

 

 

find den sjove og lidt dyre drone i gave til hamDrone

Den noget dyrere udgave, kunne være en drone af en noget dyrere kvalitet. Du kan finde forskellige udgaver af droner, men den gode kvalitet giver også den større oplevelsen.

Dronebutikken som du finder her, har et godt udvalg

 

De personlige eller traditionelle konfirmationsgaver til ham

Til piger er det rent nemt at finde den gode personlige gave, men til drenge er det lidt mere kompliceret, for hvad er den personlige gaveide til ham? Her giver vi et bud på ideer som du kan bruges til den personlige konfirmationsgave, hvor du også finder de mere traditionelle gaver til drenge, der dog også kan ligge i den dyre prisklasse.

 

giv pengegaven til drengens konfirmation

Pengegaven

Pengegaven er jo stort set en selvfølgelig som gave til drenge.

Der findes mange forskellige måder som man kan give pengegaven på, hvilket du kan læse i vores artikel om sjove pengegaver til konfirmation.

 

 

giv konfirmanden en kay bojesen figur som personlig tingKay Bojesen figur

De fleste vil nok trække lidt på skulderen over en Kaj Bojesen figur, men det er dog stadig en god gaveide til konfirmationen. Et minde om den store dag er nemlig godt, og netop derfor er det en god personlig gave.

Find det gode udvalg af figurerne ved Livingshop her

 

 

 

giv en hoptimist i konfirmationsgaveHoptimist figur

Ligesom med Kaj Bojesen så er Hoptimist figurerne blevet populære at give i gave til konfirmander som et minde. Et minde er kun godt, hvis det er noget, som man medbringer ind i voksenlivet, og det gør de fleste jo med sådan en gave, og derfor er figurer gode at give i gave på den store dag.

Det store udvalg af hoptimist figurer finder du ved Dubuy

 

 

 


daniel-wellington-classic-st-mawes-rosa-guld-herreur-Daniel Wellington ur til ham

Et ur har altid være en traditionel konfirmationsgave til ham, og hvorfor ikke gøre det lidt mere moderne, med de super smarte og elegante Daniel Wellington ure?

Se udvalget af de super smarte ure til drenge her

 

 

 

giv konfirmanden et smartwatch i gavePebble smartwatch

Du kunne også vælge at give ham et anderledes og moderne ur i form af Pebble smartwatch. Uret kan en masse tekniske ting ved synkronisering til f.eks. telefonen, og dette Pebble ur kommer med helt op til 10 dages batteri tid, hvilket er ret godt.

Du finder det smarte ur ved Coolstuff her

 

 

giv et digitalkamera til ham i konfirmationsgaveDigitalkamera

Der findes mange unge som går op i kameraer, og dette gør sig også gældende for drenge. Der findes rigtig mange fede kameraer, hvor du ved Wupti finder et bredt udvalg i både kvalitet og priser.

Tag et kig på udvalget af kameraer ved Wupti her

 

 

køb en bærbar til ham i konfirmationsgaveBærbar

En bærbar er den dyre gave, og er ofte forældre købet. Det kan dog tænkes, at du som anden familiemedlem eller anden tilknytning til konfirmanden giver i prislejet, så vil en bærbar jo være den fede gaveide til drenge.

De gode priser og det gode udvalg kan findes ved Wupti

 

 

fladskærmstv er noget alle drenge ønsker i gaveFladskærm

Selvfølgelig ønsker de fleste sig et tv, for det hellige alter er jo noget, som tryllebinder os allesammen, hvilket logisk nok også inkluderer 13-14 årige drenge.

Se udvalget af de mange forskellige fjernsyn her

 

 

cykel er den tradiditionelle konfirmationsgave til drengeCykel

Den traditionelle konfirmationsgave til drenge, hvilket hovedsageligt er fra forældre eller bedsteforældre, er en cykel. Det har altid været en gave som mange drenge ønsker sig i den alder, og det har ikke ændret sig.

Du finder det eksklusive lækre udvalg ved Cykelpartner

 

 

køb det fede lydudstyr til ham i konfirmationsgaveFed lyd udstyr

En anden ting der var en populær og eksklusive gave til drenge før i tiden, var et musikanlæg. Tiderne i dag byder på mange flere muligheder for lyd, hvor telefonen ret ofte er afspilleren, men en god højtaler, er dog hvad der giver den gode lyd.

Find det fede udstyr til god lyd ved Wupti her

 

 

køb solbriller til drengens konfirmationsgaveSolbriller

Det skal straks indrømmes, at solbriller jo ikke er et ur eller smykke, men i vores dage er solbriller dog gået hen og blevet en personlig ting. Et par smarte solbriller kan give os lige præcist det look vi efterstræber.

Du finder det gode udvalg i designerbriller her

 

 

konfirmationsgaven til drenge der spiller computer

De fleste drenge i konfirmationsalderen elsker at spille computer, og det er heldigt når man skal finde på gaveideer. Udvalget i gaming udstyr er nemlig ret stort, og det er glæden også ved at modtage noget indenfor den interesse som konfirmanden elsker.

 

konsol ting er altid en fed gaveide til drengeKonsol & Spil

Mange drenge spiller computer men lige så mange spiller også konsol. Her findes forskellige muligheder, da han enten har en Xboks eller Playstation. Spørg forældrene hvad slags konsol han har, og giv ud fra dette.

Se udvalget af fede ting lige her

 

 

køb en gamerstol til drengen der spiller computerGamer stol

Til drenge der spiller computer, her er en absolut genial gaveide, en lækker og fed gamer stol. Hvis man spiller, så sidder man rigtigt meget og her er en ordentlig stol absolut en nødvendighed, og en rigtig gamer stol er det bedste han kan få.

Se udvalget af fede gamer stole ved Webdanes

 

 

køb en fed gamermus til konfirmandenGaming mus

I dagens Danmark er det med at spille computer og drenge stort set den samme ting, for hovedparten af de danske drenge bruger ret mange timer ugentlig på spille spil på computeren.

Se udvalget af de mange gaming mus her

 

 

giv drengen gaming pakke i konfirmationsgaveGaming pakke

Den nemme løsning til en god gave til drengen, kunne også være en gaming pakke. Pakken indeholder museplade, mus og høretelefoner i den gode kvalitet der højner spil oplevelsen.

Se udvalget af fede gaming pakker lige her

 

 

giv drengen en fed gaming musepladeMuseplade

En fed musemåtte er noget der er utroligt vigtigt hvis man spiller computer. Derfor kan du gøre ham lykkelig, hvis du finder en super fed museplade der er beregnet til at spille, hvilket de er ved Webdanes.

Se udvalget af de fede musemåtter ved Webdanes

 

 

køb de fede water dancing højtaler i konfirmationsgaveWater Dancing Højtaler

En sjov gaveide er de fede water dancing højtalere til computeren. Det er højtalere med led lys i væske, som ved afspilning af lyd, vil give den fede dansende visuelle oplevelse der er med til at sætte kolorit på ens gaming udstyr, hvilket jo er noget drenge i aldersgruppen elsker.

Find de sjove højtalere til 249,- kr. ved Coolstuff her

 

 

drenge i 13 års alderen der spiller computer, vil elske at få en usb port i gaveVooni usb til computeren

Når man er gamer, som mange drenge i 13 – 14 års alderen er, så kræver det tilgang i computeren af mus, keyboard, højtaler, høretelefoner, blæser og andre ting. Derfor er en ekstern usb port et fede værktøj, og her er en Vooni usb hub perfekt, især fordi den kommer med port afbryder også.

Find den smarte og praktiske usb hub her

 

 

 

Sjove eller fede oplevelsesgaver til drenge

Hvis de andre kategorier ikke er noget, så skulle du overveje om ikke oplevelsesgaver er den gode ide til ham. Der findes rigtig mange forskellige ting indenfor oplevelser, så der er noget til alle temperamenter og interesser, hvilket du kan se i vores udvalgte ideer lige her.

 

køb en video hilsen fra en kendt til konfirmandenVideohilsen fra kendt

En lidt anderledes konfirmationsgave til drengen kunne være en video hilsen fra en kendt. Mange unge går op i det med de kendte, og at modtage en personlig hilsen fra en man ser op til, som jo kunne være den yderst alsidige Amalia 🙂 så har du mulighed for at give denne gave.

Du kan læse mere om den anderledes og sjove gaveide her

 

 

giv burger for 2 oplevelsesgaven til drengeBurger for 2

Når man bliver konfirmeret, så er man jo også teenager, og her er følelse af at være lidt voksen og fri ret udbredt. Sunset Boulevard er sådan et sted hvor de unge udlever dette, og hvorfor ikke give en gave til det?

Du kan læse mere om oplevelsen ved Go Dream her

 

 

 

køb en joe & the juice oplevelsesgaveJoe & Juice

Alternativet til Sunset Boulevard er oplevelsesgaven eller gavekortet til Joe & The Juice, som jo også er blevet ret trendy at hænge ud på, hvilket også indbefatter den bestemte aldersgruppe som konfirmanderne tilhører.

Du finder meget mere om oplevelsesgaven her

 

 

 

klatring er sjovt og perfekt som gaveide til konfirmandenKlatring i KBH

Indendørs klatring i København er sjovt, og du kan give ham en sådan en ide der byder på gaven for to, så han kan have det sjovt med en kammerat, hvor de konkurrerer imod hinanden, hvilket jo er noget, som alle drenge ikke bare elsker, men gør ved stort set alting.

Læs mere om den sjove gaveoplevelse ved Duglemmerdetaldrig

 

 

 

 

giv et biograf gavekort til konfirmandenBiografpakke for 2

Hvem elsker ikke at se film? Det gør de fleste kommende konfirmander, og en fed film, den skal ses i biografen. Giv et biografpakke for 2 gavekort, så han kan gå i biffen med en kammerat. Biffen med cola og popcorn er en fed oplevelse for både unge og gamle, hvilket gør det til en god og billig gave.

Læs mere om biograf konfirmationsgaven her

 

 

giv den eksklusive helikopter rundflyvnings oplevelse til hamHelikopter rundflyvning

En eksklusiv oplevelse til ham kunne være en fed og sjov helikopter rundflyvning. Det er en populær oplevelse, for de færreste har vel prøvet at flyve i en helikopter, og som sådan er det en ting som mange vil finde super interessant.

Du kan læse mere om hvad oplevelsen byder på, lige her 

(Spar 25-35% indtil den 20. april 2018)

 

 

køb formel 1 simulator i gaveFormel 1 simulator

De fleste drenge elsker at spille, for spil er en konkurrence imod sig selv og ofte også andre, og det er noget de fleste elsker. En formel 1 simulator er gaveideen der tager den sjove leg op på et højere niveau, og hvorfor ikke bruge det som gave hvis du er gæst til drengens konfirmation?

Læs mere om den sjove oplevelse her

 

 

køb Lamborghini på landevej oplevelse i gavePassager i Lamborghini

Hvis han er drengen der elsker fede biler, hvilket ret mange drenge jo gør, så kunne du give ham en oplevelse med en tur i Lamborghini på landevej.

Se mere her om hvad Lamborghini gaven indeholder