Konfirmationsgaver til ham

Når det er ved at blive forår i 2021, så varsler de mange konfirmationer sit indtog. Og så er også på tide at finde de sjove, gode eller kreative konfirmationsgaver til ham, hvilket selvfølgelig kan blive svært, nu drenge har mindre gode ideer til gaveønsker end piger.

 

Heldigvis kan du få hjælp til at finde det rigtige køb indenfor de gode konfirmationsgaver til en dreng, så du slipper for hovedbrud over hvad man dog skal give i gave.

Du finder mange fede, klassiske og sjove ideer til hans gave. De fede ting som f.eks. tekniske gadgets byder på mange sjove, kreative og spændende ting som droner, mobil tilbehør, konsol og lignede. Dette er noget mange drenge som voksne finder super sjovt, for det er legetøj for “voksne”. De personlige eller traditionelle konfirmationsgaver til ham er en anden mulighed. Helt ligesom oplevelser, gamer udstyr eller ting til hobbyen, alle kan være oplagte ideer. Derfor finder du inspiration netop indenfor disse ting her.

Pengegaven

Pengegaven er jo stort set en selvfølgelig som gave til drenge.

Der findes mange forskellige måder som man kan give pengegaven på, hvilket du kan læse i vores artikel om sjove pengegaver til konfirmation.

Kaj Bojesen figurer

De fleste vil nok trække lidt på skulderen over en Kaj Bojesen figur, men det er dog stadig en god gaveide til konfirmationen. Et minde om den store dag er nemlig godt, og netop derfor er det en god personlig gave.

Passager i Lamborghini

Hvis han er drengen der elsker fede biler, hvilket ret mange drenge jo gør, så kunne du give ham en oplevelse med en tur i Lamborghini på landevej. En af af de mere eksklusive oplevelsesgaver til konfirmation.

Hoptimist

Ligesom med Kaj Bojesen så er Hoptimist figurerne blevet populære at give i gave til konfirmander som et minde. Et minde er kun godt, hvis det er noget, som du bringer med ind i voksenlivet. Og det gør de fleste med sådan en gave, og derfor er figurer gode at give i gave på den store dag.

Daniel Wellington ur

Et ur har altid være en traditionel konfirmationsgave til ham, og hvorfor ikke gøre det lidt mere moderne, med de super smarte og elegante Daniel Wellington ure?

Kamera

Der findes mange unge som går op i kameraer, og dette gør sig også gældende for drenge. Der findes rigtig mange fede kameraer.

Computer

En bærbar er den dyre gave, og er ofte forældre købet. Det kan dog tænkes, at du som anden familiemedlem eller anden tilknytning til konfirmanden giver i prislejet, så vil en bærbar jo være den fede gaveide til drenge.

Vooni CityRocker

Hvem elsker ikke at høre musik? Det gør unge mennesker, og med denne transportable højtaler kan han skabe musik alle steder, da højtaleren med en fede lyd, er opladelig og faktisk mange andre fede ting.

Drone

Den noget dyrere gaveide kan være en drone af en noget dyrere kvalitet. Du kan finde forskellige udgaver af droner, men den gode kvalitet giver også den større oplevelse og holdbarhed. Men det er dog en eksklusive gaveide til os der gerne vil lege.

Fladskærm

Selvfølgelig ønsker de fleste sig et tv. Det hellige alter er noget, der tryllebinder os allesammen, hvilket logisk nok også inkluderer 13-14 årige drenge. Skærmen bruges ikke bare til tv, men ofte også til at spille konsol eller computer, og derfor ekstra fed at modtage.

Cykel

Den traditionelle konfirmationsgave til drenge, hvilket hovedsageligt er fra forældre eller bedsteforældre, er en cykel. Det har altid været en gave som mange drenge ønsker sig i den alder, og det har ikke ændret sig.

Lyd udstyr

En anden ting der var en populær og eksklusive gave til drenge før i tiden, var et musikanlæg. Tiderne i dag byder på mange flere muligheder for lyd, hvor telefonen ret ofte er afspilleren, men en god højtaler, er dog hvad der giver den gode lyd.

Konsol & Spil

Mange drenge spiller computer men lige så mange spiller også konsol. Her findes forskellige muligheder, da han enten har en Xboks eller Playstation. Spørg forældrene hvad slags konsol han har, og giv ud fra dette.

Gamer stol

En fed gamer stol kan være en absolut genial gave til drenge der spiller computer. Hvis man spiller, så sidder man rigtigt meget. Og her er en ordentlig stol en nødvendighed, hvor en rigtig gamer stol er det bedste han kan få.

Gaming mus

I dagens Danmark er det med at spille computer og drenge stort set den samme ting, for hovedparten af de danske drenge bruger ret mange timer ugentlig på spille spil på computeren.

Gaming pakke

Den nemme løsning til en god gave til drengen, kan også være en gaming pakke. Pakken indeholder museplade, mus og høretelefoner i den gode kvalitet der højner spil oplevelsen.

Museplade

En fed musemåtte er utroligt vigtigt, hvis du spiller computer. Derfor kan du måske gøre konfirmanden lykkelig, hvis han trænger til udskiftning og du finder en super fed museplade gamerplade i gave til ham.

Vooni 7-port hub

Når man er gamer, som mange drenge i 13 – 14 års alderen er, kræver det tilgang i computeren af mus, keyboard, højtaler, høretelefoner, blæser og andre ting. Derfor er en ekstern usb port et fed værktøj. Og her er denne Vooni usb hub måske perfekt, især fordi den kommer med port afbryder på de 7 porte.

Videohilsen fra en kendt

En lidt anderledes konfirmationsgave til drengen, kan være en video hilsen fra en kendt. Mange unge går op i det med de kendte, og at modtage en personlig hilsen fra en du ser op til, kan være verdens vildeste ting for det unge mennesker.

Burger for 2

Når man bliver konfirmeret, så er man jo også teenager, og her er følelse af at være lidt voksen og fri ret udbredt. Sunset Boulevard er sådan et sted hvor de unge udlever dette, og hvorfor ikke give en gave til det?

Joe & Juice

Alternativet til Sunset Boulevard er oplevelsesgaven eller gavekortet til Joe & The Juice. Det er en trendy at hænge ud på Joe & juice, hvilket også indbefatter den bestemte aldersgruppe som konfirmanderne tilhører.

Klatring i KBH

Indendørs klatring i København er sjovt, og du kan give ham en sådan en ide der byder på gaven for to, så han kan have det sjovt med en kammerat, hvor de konkurrerer imod hinanden, hvilket jo er noget, som alle drenge ikke bare elsker, men gør ved stort set alting.

Biografpakke for to

Hvem elsker ikke at se film? Det gør de fleste kommende konfirmander, og en fed film skal ses i biografen. Giv et biografpakke gavekort for 2, så drengen kan gå i biffen med en kammerat. Biffen med cola og popcorn er en fed oplevelse for både unge og gamle, hvilket gør det til en god og billig gave.

Helikopter rundflyvning

En eksklusiv oplevelse til ham kunne være en fed og sjov helikopter rundflyvning. Det er en populær oplevelse, for de færreste har vel prøvet at flyve i en helikopter, og som sådan er det en ting som mange vil finde super interessant.

Dette er måske også interessant for dig?

iPhone SE: Konfirmationsgaven til mobilelskeren

iPhone SE: Konfirmationsgaven til mobilelskeren

Har du et barn eller barnebarn, som går meget op i mobiler og teknologi? Måske står hun eller han lige nu og mangler en ny smartphone? Der er mange gode smartphones, som kan vække begejstring hos konfirmanden. Måske især Apples iPhones, fordi de er kendt for at være...

Konfirmationstale skabelon til forældre, familie eller gæster

Konfirmationstale skabelon til forældre, familie eller gæster

  Leder du efter en konfirmationstale skabelon for du skal holde en tale til konfirmanden, men du har problemer med at skrive den gode tale til konfirmation? Det kan være en svær opgave, for hvad skal du dog hitte på at skrive op og sige på konfirmandens store...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.8/5 (59 Reviews)