Konfirmationsgaver

Når det er tid til konfirmation, er der en ting, som de fleste konfirmander ser frem til. Og det er de mange gode konfirmationsgaver, hvor pengegaven nok er den mest velkendte. Penge er den oplagte gaveide til konfirmationen både for drenge og piger, så den vil vi undlade at nævne her. Men hvad vi vil give dig gode ideer til, er alle mulige forskellige ideer til gaver til konfirmanden indenfor forskellige prisklasser, så der er inspiration for alle.

De forskellige gaveideer til konfirmationen her på siden er inddelt i disse forskellige kategorier, så du nemmere kan finde dét som du søger efter:

 • De søde konfirmationsgaver
 • De sjove gaver
 • Gaven til begge køn
 • Gaven specifikt til drengene
 • Gaverne primært til pigerne

Spring frem til kategorien som passer indenfor hvad du søger efter eller bliv inspireret ved at se de søde gaveideer lige her.

De søde konfirmationsgaver

De søde gaver til konfirmanden der passer både til drenge og piger, kan være mange ting, men vi har valgt at give dig disse gaveideer som inspiration, da ting til hjemmet/værelset er noget, som drenge er begyndt at gå mere og mere op i, helt ligesom pigerne.

 

 • Kay Bojensen figurer: De velkendte Kay Bojesen kommer i forskellige former hvor Aben nok er den populæreste. Der findes dog andre som f.eks. elefanten, bjørnen og mange flere og fællesnævneren er, at de alle er det søde og smukke minde om den store dag samtidig med, at de pynter på værelset og senere i livet også, da denne figur er en man bevarer hele livet, og ofte en gave der gives af bedsteforældre.
 • Plakater: Noget lækkert til at pynte væggen på værelset, er blevet mere og mere populært og hvad er bedre, end nogle af de smarte plakater i ramme, der både kan være unikke, alternative, klasiske eller trendy for det unge menneske? Du kan finde unikke plakater med ramme her, som måske vil være smagen for det unge menneske.
 • Pynteting: Pynteting til værelset udover plakater, vil også altid være en god ide. Her er der selvfølgelig en lille forskel på drenge og piger, men de fleste drenge vil dog gerne have et pænt og hyggeligt værelset, så smukke pynteting vil passe lige godt til begge køn.
 • Hoptimist-figurer: Møbeldesigneren Gustav Ehrenreich skabte hoptimist figuren i 1968, og figurerne er blevet utrolig populære ved de fleste danskere, både unge som gamle, især på grund af de glade og stærke farver og former. Figurerne er en populær gaveide til konfirmationen, så det kunne måske være din søde gave.

De sjove gaver til konfirmation

Sjove gaver er en altid en god ide, og her kan ting som wellness, oplevelser, gadgets og andet være helt oplagt at give i gave.

 

 • Den sjove penge indpakning: Den sjove indpakning af pengegaven til konfirmanden gør gaven noget sjovere end bare en konvolut. Du kan få rigtig mange sjove måder at indpakke pengene på, lige fra en besværlig mystisk kasse, moneymaze og m.m. som du kan se her ved coolstuff.
 • Oplevelsesgaver: Alle elsker en god oplevelse, og hvad ville være sjovere som gave end at give den gode oplevelsesgave som konfirmationsgave? Der findes et rigtig stort udvalg af forskellige ting og prisklasser som du kan give, hvilket du kan se lige her ved duglemmerdetaldrig.
 • Gadgets: Gadgets er per definition sjovt, og derfor har vi valgt at tage seje gadgets med. Nu er en gadget jo mange ting, så vi har valgt vise dig udvalget ved Coolstuff, der er stedet med langt de fleste, sjoveste og bedste gadgets her til lands. Find de sjove gadgets gaver lige her.

Gaveideen til både drenge og piger

Gaverne som passer til begge køn, har vi udvalgt ud fra top 20 listen over konfirmationsønsker fra konfirmanderne selv, så tingene ligger logisk nok meget i den dyre ende. Derudover er gaveideerne til begge køn. For de kønsspecifikke gaver kan du se længere nede i indlægget.

 • Tøj: Alle unge mennesker i dag går op i tøj, og det er faktisk lige så udbredt ved drenge som piger. Derfor er tøj højt på ønskesedlen ved konfirmanden, hvor du med fordel kan finde det smarte modetøj til drenge ved Teenstyle her.
 • Ipad: IPad er efterhånden blevet en uundværlig ting blandt alle danskere, så selvfølgelig står denne tablet også på en liste over konfirmationsønsker, som den efterhånden har gjort i mange år.
 • IPhone:Selvfølgelig er en Phone på top 5 listen fristes man næsten til at sige.
 • Foto udstyr: Mange unge kan godt lide at tage billeder, og selvom alle telefoner har indbygget kamera, så slår de aldrig et rigtigt kamera. Derfor er et polaroidkamera på listen over gaveønsker, som de unge mennesker gerne vil have.
 • Bærbar: Bærbar computer er blevet et uundværlig redskab både til arbejde og fritid for gamle som unge, så selvfølgelig vil en dreng eller pige gerne have en ny computer i konfirmationsgave.
 • Cykel: En cykel er noget, som de fleste danskere har brugt, bruger eller måske burde bruge. Som børn og unge er vi opvokset med at cykle for at komme nogle steder. Det er både den fede men så sandelig også den gode praktiske gave for det unge menneske, for en cykel bærer ham eller hende til skole, arbejde og fritidsinteresser.
 • Fladskærm tv: Selvom de fleste har computere, IPads og andet, så ønsker rigtig mange unge sig et godt fladskærms tv, og om det så er fordi de gerne vil bruge det til playstation, xboks eller andet står lidt i det uvisse.
 • Seng: De unge mennesker er blevet mere bevidste om at have et godt værelse, og det indebærer også en god seng, for man opholder alligevel sig mange timer i denne hver dag. Heldigvis kan man i dag finde gode steder at købe senge og udstyr online, hvilket er meget praktisk, for så slipper man for at skulle køre med trailer til en møbelforretning og bære på den lidt tunge seng også.

Find flere gaveideer til både drenge og piger her.

Konfirmationsgaven specifikt til drengene

Vi har udvalgt fem gaver der er specifikt målrettet mod drenge, da disse per tradition er mest brugt og beregnet for drenge.

 

 • Gadgets: Som vist tidligere, er den sjove gave altid en gadget. For en dreng og en mand, er gadgets forbundet med legetøj og legetøj er sjovt, så derfor er det den perfekte gave. Nu er gadgets jo et vidt begreb, for det strækker sig over rigtig mange ting, som f.eks. en drone, fjernstyret flyvere, ting til mobilen, ting til computeren, elektroniske ting, ting der ikke er elektroniske, så derfor varierer det meget. Det er dog nemt nok at finde, for hvis han har en computer, er alt vedrørende spil og lign. perfekt i gave, ligesom hvis han er meget drenget, så er alt der er elektronisk nok også sjovt for ham. Se udvalget af gadgets her.
 • Elektronik: Elektronik har altid været højt på listen over gaveønsker ved drenge, og elektronik dækker bredt lige fra fjernsyn, anlæg til f.eks. mange af de fede gadgets som du kan se ovenfor.
 • Ur: Et ur er noget som de fleste drenge er opdraget til at have. Og selv om det måske er ved at være på tilbagetog nu alle telefoner kan vise tid og dato, så findes der stadig rigtige mange drenge, der ønsker sig et smart herreur i gave.
 • Gamer udstyr: Hvis han spiller computer, som der er stor chance for han gør, så er den gode konfirmationsgave helt sikkert en gamer mus, keyboard, høretelefoner eller andet til computeren – Find det fede gamer udstyr her.
 • Gamer stol: Ligesom gamer udstyr og spil så er fed gamer stol helt sikkert den anderledes og super fede game, som drengen vil blive rigtig glad for, da mange timer foran computeren også kræver en god stol. Se udvalget af seje stole her.
 • Fodbold ting: Hvis drengen er til fodbold, så kunne et par lækre fodboldstøvler, benskinner, trøje, shorts eller en klubtrøje fra hans yndlingsklub være den helt rigtige gave.
 • Waveboards: Waveboards er blevet super populære, og trenden vil bare vokse med at blive populær blandt både de unge og ældre drenge. Det vil med garanti også være super populært blandt konfirmand-målgruppen, så med garanti noget han vil elske at få i gave.

Gaverne primært til pigerne

Piger ønsker sig stadig de traditionelle ting som smykker, men de er dog blevet meget mere modebevidste omkring deres udseende, så vi har valgt at fremvise disse fem ting.

 

 • Solbriller: Et par smarte designer solbriller er noget som rigtig mange piger ønsker sig i konfirmationsgave.
 • Marguerit smykker: Selvfølgelig ønsker pigerne sig smykker, og Marguerit smykker er jo den klassiske konfirmations smykkegave til hende. Find Marguerit Smykker til hende ved den bedste online smykkebutik, der udover de gode priser også har et kæmpe udvalg.
 • Tasker: Tasker er de senere år blevet utroligt populære blandt de unge piger og her går de efter de smarte modemærker, der ligner de klassiske designer tasker, som koster rigtig mange penge. Den gode gave til den modebevidste pige.
 • Makeup: Makeup er noget, som pigerne jo begynder at bruge i tidligere og tidligere alder, og i konfirmations alderen vil det nok være en velset gave fra konfirmanden at modtage. Øjenskygge eller andet kan du finde mange steder, men ved Nicehair har de nok det største udvalg og gode priser også, som du kan se lige her.
 • Hårpleje: Hårpleje i form af produkter eller måske et lækkert kvalitets glatte- eller fladjern er noget, som hun sikkert vil blive glad for og derfor har vi valgt at tage denne skønhedsgave med på listen. Du kan finde de gode produkter ved Nicehair her.

Dette er måske også interessant for dig?

 

iPhone SE: Konfirmationsgaven til mobilelskeren

iPhone SE: Konfirmationsgaven til mobilelskeren

Har du et barn eller barnebarn, som går meget op i mobiler og teknologi? Måske står hun eller han lige nu og mangler en ny smartphone? Der er mange gode smartphones, som kan vække begejstring hos konfirmanden. Måske især Apples iPhones, fordi de er kendt for at være...

Konfirmationstale skabelon til forældre, familie eller gæster

Konfirmationstale skabelon til forældre, familie eller gæster

  Leder du efter en konfirmationstale skabelon for du skal holde en tale til konfirmanden, men du har problemer med at skrive den gode tale til konfirmation? Det kan være en svær opgave, for hvad skal du dog hitte på at skrive op og sige på konfirmandens store...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.7/5 (67 Reviews)