RygsækkeKender du det; du står og skal til konfirmation og skal finde på en gave. Du har sikkert modtaget en lang ønskeliste fra konfirmanden, der nævner en masse af nutidens trends inden for computer, mobiltelefoner, tøjmærker og den slags. En konfirmation kan være en gavefest. Eller også er du selv konfirmanden og mangler inspiration til din ønskeliste, så den ikke bliver så klichéagtig og nærmest umuligt at opfylde. Penge er måske rare, men ikke så personlig en gave. Uanset din grund til at kigge her, håber jeg at du vil læse videre. For hvorfor gøre ligesom alle de andre og ønske sig de samme ting, som alligevel kun holder indtil blå mandag eller hvornår du nu drukner din computer/telefon eller andet? Hvorfor ikke i stedet ønske sig noget, der kan holde længe – og som oven i købet kan give dig nogle fantastiske oplevelser med i rygsækken.

For en konfirmand står verden åben. Nogle ting er ved at slutte mens andre lige er begyndt. Måske er der begyndt at komme drømme om den store vide verden. Drømme om at komme ud at rejse, ud at se hvad verden kan byde på – og måske på anden måde end en drukferie til Bulgarien. Et godt bud på en spændende oplevelse for en der er ung og frisk er en snorkel-ferie. At komme ned under havets overflade og ud af egne dykkerbriller se hvor stor verden i virkeligheden er. Vi har alle hørt i tegnefilm at havet er skønt, og et sted en lille fisk kan blive væk, men at virkelig se det med egne øjne er en anden sag. At dykke ned og mærke strømmen mod våddragten, lade svømmefødderne bane vejen frem og se/mærke de flotte koraler, fisk og andre skønheder der gemmer sig i dybet. Dét er en gave for livet, og en man ikke bør snyde sig selv for.Svømmefødder

Gaver kan komme i mange afskygninger, og på den store dag kommer der sikkert mange af dem. Kloge hoveder vil dog altid anbefale, at man ønsker sig genstande der kan holde. Det er nemlig et rigtig godt minde at kunne se tilbage på om mange år, at denne ting, som stadig ligger i skabet, den fik man af tante Bente eller onkel Flemming til konfirmationen.

Loading...

Bruges der lidt tid og penge på den rette kvalitet, så kan snorkeludstyr også sagtens holde længe. Om det er svømmefødder, dykkermaske eller snorkel, det kan bruges til mange gode ture, både med mere eller mindre dykning. En azurblå sandstrand på Lanzarote kan også være sjov at snorkle på. Så hvis ønsket er oplevelser og eventyr, kan du roligt pakke en dykkermaske, en snorkel, svømmefødder, våddragt, eller en god rejsetaske ind som gave. Tag eventuelt fat i nogle af de andre inviterede fra festen og slå jer sammen, så konfirmanden får sit største ønske opfyldt.

Det siges, at når man er konfirmeret, træder man ind i de voksnes rækker – så er man da også mere end klar på at komme ud og se, hvad verden gemmer på af spændende oplevelser.