Til konfirmationen er det blevet kutyme for rigtig mange piger, at bruge makeup og det kan helt sikkert give det fuldendte look for konfirmanden. Hvad er den gode konfirmations makeup så?

 

Hvad er den gode konfirmations-makeup trend?

En god måde er, at fremhæve konturerne i huden på den naturlige måde. For at skabe det bedst muligt, så kunne du prøve med noget shine på dine kindben, så du skaber det naturlige look, hvor man ikke kan se, at du bruger makeup.

Grunden til at skabe dette look er, at der med stor sandsynlig bruges den hvide kjole til konfirmationen, så du skaber de naturlige nuancer i looket.

 

Hvilket og hvordan med makeup?

Der er forskellige ting som man skal bruge og vide for at kunne lægge den gode makeup, og før vi går i gang med de simple trin, så skal du vide disse ting, som er vigtige for at skabe den lækre makeup til konfirmationen.

 • Sarte makeup farver er bedst til det klassiske look, og her kan du med fordel bruge douchede eller pastelfarver. Hvilket accessories skal du bruge, for måske skal farverne matche dine smykker, sjal eller andet som du kombinerer med kjolen, hvilket jo bedst kan illustreres ved at en lyserød lipgloss kunne passe godt til et lyserødt smykke.
 • Fremhæv dine kinder med de naturlige nuancer, så det ikke bliver alt for mørkt og overmatchet i huden.
 • Hvis du vil fremhæve dine øjne, så gå efter at bruge en lys øjenskygge inderst ved øjenkrogen, og brug den mørke farve ved globelinjen.
 • Hvis du har urenheder i huden på den store dag, hvilket jo desværre kan ske, så kan du med fordel bruge en eller alle dele af foundation, pudder og concealer.

 

Læg makeuppen til konfirmationen sådan her

Hvis du vil lægge den gode makeup så brug disse trin:

 • Rens din hud så den er ren og brug en god fugtighedscreme.
 • Start med basen hvor du bruger din foundation eller concealer som disse, der matcher din hudtone ved hjælp af en god pensel.
 • Vælg fokus på læberne eller øjne og påfør farve på det valgte sted.
 • På øjnene lægger du en skygge ved hjælp af en god vandfast mascara – Vandfast holder til dårlig vejr eller tårer. Se et udvalg af mascara her.
 • Ved læberne bruger du en læbestift eller lipgloss i en fersken kulør eller sart rosa farve.
 • Match dine negle i samme farve som læbestiften.
 • Tag dit pudder, foundation og læbestiften med så du kan friske op i løbet af dagen.

Det gælder om at fremhæve det, som man gerne vil vise frem, ved at sørge for det kommer i fokus med den gode makeup.

Du kan med fordel få skabt det helt naturlige makeup look ved at se denne video, som viser hvordan du kan skabe det naturlige konfirmations makeup look nemt, billigt og hurtigt.

https://youtu.be/vVtwkcFs8lM

 

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

 

4.7/5 (29 Reviews)