Konfirmation bordkort ideer

Når der skal afholdes konfirmation, er der rigtig mange ting at få styr på, hvad end du afholder konfirmation hjemme eller skal ud i byen og finde konfirmationslokaler eller restaurant.

Det at organiserer en konfirmation for drengen eller pigen kræver en del arbejde. Og en af de opgaver er at få lavet konfirmation bordkort eller glaskort. Til bordplanen kræver det nemlig, at du også husker at få dækket op med bordkort til konfirmation, for folk skal jo vide hvor de skal sidde.

Der findes forskellige måder at få lavet bordkort. Du kan både købe dig fra det eller lave dem selv, hvilket du finder inspiration til her.

Køb bordkort som den hurtige løsning

Den nemme og hurtige løsning til at få lavet bordkort / glaskort, er at købe dem færdige. Her kan du gå i boghandler og lignede steder, helt ligesom du finder dem online mange steder.

Udvalget er forskellig så tag et kig på udvalget af ideer nedenfor der kan give dig den rigtige inspiration.

Sort Manillamærker med snor

Du kan købe en pakke med 12 stk. til omkring 25 kr. Findes i både sort og naturfarvet. Bordkortet med snor kan f.eks. bindes om glasset, servietten eller binde en sløjfe på snoren og lade den ligge

Sødt bordkort til pigen

Et sødt bordkort hvis nuancen passer til temaet, kunne være dette der nok primært henvender sig til pigerne. Her får du 10 stk. bordkort til ca. 30,- kr.

Det neutrale bordkort

Hvis du er på udkig efter det neutrale bordkort, kan du købe det neutrale look til en pris af ca. 24 kr. for 12 stk. bordkort. Kortet kan passes ind til de fleste temaer, så måske det gode valg for dig? Pift kortet op ved at skrive navnene på gæsterne i en farve der passer til resten af farvetemaet. Den kan også gøres mere personlig ved at klistre forskellige ting på, såsom palietter, klistermærker med fodboldstøvler, stjerner, butterfly eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser. Bordkortet der kan bruges til både piger og drenge.

Fodbold glaskort

Et sjovt bordkort til den fodboldglade konfirmand, kan være være dette glaskort i det enkle snit med fodbold. Perfekt til pigen eller drengen der er helt skudt i den runde bold.

Guld glaskort / bordkort

Et andet neutralt bordkort kan være det smukke bordkort i guld farve. Farven kan nemlig bruges til de fleste temaer, hvad enten du vælger det enkle lyse, mørke eller måske farverige. Bordkortet findes også i sølv og mange andre farver.

Due bordkort

Køb det dekorative bordkort som afspejler en fugl. Det er dekorativt og sødt bordkort, som vil passe fint til de fleste konfirmationsborde.

Hjemmelavede bordkort til konfirmation

Du kan lave bordkort selv og ofte bliver de også de flotteste, hvilket måske afhænger af tiden som du bruger på dem. Ligesom der findes rigtige mange gode konfirmations borddækning ideer, så finder der gode ideer til at lave konfirmations bordkort selv.

Før du kan lave bordkort så skal du tage højde for et par ting. For det første skal bordkortene passe til konfirmanden. Her kan det være smart at ideen hænger sammen med drengen eller pigens interesser som f.eks. fodbold, heste, musik eller andet. Derudover så skal bordkortene passe med temaet der går igen på servietter, blomster og andet.

Du kan lave dem i hånden eller bruge computeren til hjælp, hvor du bare skal lave en kopi og så ellers kopierer denne. Det er noget hurtigere end at lave samtlige selv, og den hurtigste løsning kan være, at købe sine bordkort.

Video embedded via Youtube – Ejer – Bog og Idé

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4.6/5 (28 Reviews)