Når der skal afholdes konfirmation, så er der rigtig mange ting hvad enten man afholder konfirmation derhjemme, eller skal ud i byen og finde konfirmationslokaler eller restaurant.

Det at organiserer en konfirmation for drengen eller pigen kræver en del arbejde, og en af de ting er konfirmation bordkort.

Til ens bordplan kræver det nemlig, at man også husker at få dækket op med bordkort til konfirmation, for selvfølgelig kræver det, at folk ved hvor de skal sidde.

Der findes forskellige måder at få lavet bordkort, hvor man både kan købe sig fra det, eller også at lave dem selv, hvilket du kan se lige her.

 

Hjemmelavede bordkort til konfirmation

Du kan lave bordkort selv, og ofte bliver de også de flotteste, hvilket måske afhænger af tiden som man bruger på dem. Ligesom der findes rigtige mange gode konfirmations borddæknings ideer, så finder der gode ideer til at lave konfirmations bordkort selv.

Før du kan lave bordkort så skal du tage højde for et par ting, fordi som det første, så skal bordkortene jo passe til konfirmanden, hvilket kunne hænge sammen med dennes interesser som f.eks. fodbold, heste, musik eller andet. Derudover så skal bordkortene passe med temaet der går igen på servietter, blomster og andet.

Du kan lave dem i hånden ved at finde inspiration med disse lækre materialer fra Creativ Hobby her, eller også bruge computeren til hjælp, hvor du bare skal lave en kopi og så ellers kopierer denne. Det er noget hurtigere end at lave samtlige selv, og den hurtigste løsning kan være, at købe sine bordkort.

 

Køb bordkort som den hurtige løsning

Den nemme løsning er at kigge på sine bordkort, du kan finde dem online rigtig mange steder, som f.eks. bordkort her, hvor de har et kæmpe udvalg.

Udvalget er forskelligt online, så tag et kig på udvalget nedenfor der måske er det perfekte valg for dig.

 

Sorte Manillamærker med snor

Du kan købe en pakke med 12 stk. til omkring 25 kr. Findes i både sort og naturfarvet. Bordkortet med snor kan f.eks. bindes om glasset, servietten eller binde en sløjfe på snoren og lade den ligge på tallerken.

Find pakken her

 

 

 

Sødt bordkort til pigen

Et sødt bordkort hvis nuancen passer til temaet, kunne være dette der nok primært henvender sig til pigerne. Her får du 10 stk. bordkort til ca. 30,- kr.

Find bordkortet her

 

Det neutrale bordkort

Hvis du er på udkig efter det neutrale bordkort, så kan du købe det neutrale look til en pris af ca. 24 kr. for 12 stk. bordkort. Kortet kan passes ind til de fleste temaer, så måske det gode valg for dig? Pift kortet op ved at skrive navnene på gæsterne i den farve, der passer til resten af farvetemaet. Den kan også gøres mere personlig ved at klistre forskelige ting på, såsom palietter, klistermærker med fodboldstøvler, stjerner, butterfly eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser. Bordkortet der kan bruges til både piger og drenge.

Du finder det neutrale bordkort lige her

 

 

 

Bordkortet til den fodboldglade dreng eller pige

Et sjovt bordkort til den fodboldglade konfirmand, kunne være være denne udgave.

Du finder det sjove bordkort til ham her

 

 

 

brug de smukke guldkort til konfirmationenGuld bordkort

Et andet neutralt bordkort, kunne være det smukke bordkort i guld farve. Farven kan nemlig bruges til de fleste temaer, hvad enten man vælger det enkle lyse, mørke eller måske farverige. Bordkortet findes også i sølv og mange andre farver.

Find 10 stk. pakke til billig pris ved Cti Party

 

 

 

Dekorativ fugle-bordkort

Køb det dekorative bordkort som afspejler en fugl. Det er dekorativt og sødt bordkort, som vil passe fint til de fleste konfirmationsborde.

Du kan finde bordkortet her

Du kan finde mange flere forskellige muligheder, der indeholder det færdige bordkort, men også de mange materialer som man kan bruge til et hjemmelavet kort. Derudover, så kan du finde den sjove inspiration til at lave et sjovt bordkort i videoen her.