brug den gode Inspiration til konfirmations looketStår du overfor at skulle konfirmeres? Få den nemme inspiration til konfirmations looket så du skaber det smukke look.

Når man skal skabe det lækre look til konfirmationen, så skal man jo både skabe det gode konfirmations makeup, sætte konfirmationshåret og selvfølgelig også finde den rette konfirmationskjole som pige. Kjolen er ikke vigtigere end både makeup, hår og sko men dog den mest fremtrædende ting, så derfor skal man finde kjolen, der passer til ens kropsbygning.

Find kjolen der passer til dig for det gode konfirmations look

For at finde den rette kjole, så skal du vælge kjolen der passer ud fra din kropsbygning. De forskellige kropsbygninger som vi alle kan indplaceres i, kan du se lige her, og hvilket slags kjole der passer til denne bestemte kropstype.

  • Timeglas: Kendetegnet for piger/kvinder med timeglas, er en smal talje, bredere hofter og mange gange stor barm. Den kjole som vil passe til timeglas formet piger, er en kjole der ikke sidder for stramt, ikke har mange lag og gerne med en v-udskæring.
  • Pæreformet: Pæreformet kropsbygning betyder stor omkring hoften og numsen, og som reglen mindre barm parti. Vælg en kjole der ikke går længere end til knæ partiet, og som sidder læst foroven så der bliver skabt fylde og visuelt ligning imellem top og bund.
  • Lige formet: Når man har en lige krop uden fylde, så skal man vælge en figursyet kjole med lidt fylde som f.eks. strutskørt. Undgå en for stor udskæring foroven, og kombinerer med smukke accessories.
  • T-formet: Hvis man er t-formet har man som regel en lille numse og stor barm eller skuldre. Vælg en kjole med fylde forneden og gå efter en v-udskæring til barmen.

Du kan altid fjerne fokus fra det nedre eller øvre ved at kombinere med forskellige accessories der tiltrækker blikket.

Hvis du vil have inspirationen til det gode look, så se denne video med en pige der har prøvet det selv, og derfor viser dig forskellige muligheder for at vælge det helt rette look til din konfirmation.