En ting er at finde den perfekte konfirmationsgave til drengen eller pigen, hvilket jo kan være svært nok af forskellige årsager, men når man så endelig har fundet gaven, så skal man også finde på den rigtige tekst til gaven.

For at hjælpe dig med ideer til teksten på gaven til konfirmanden, har vi har fundet forskellige søde, sjove og nyttige citater og råd, som du kan bruge som den gode tekst så han eller hende kan få nogle visdomsord eller sjov med på vejen.

 

De vise citater til teksten

ideer til teksten på gaven til konfirmanden

Brug nogle af disse citater på kortet til gaven:

  • ”Det, der ligger før os, og det der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os” – Oliver Wendell Holmes
  • ”Alt liv er et eksperiment. Jo mere du eksperimenterer, desto bedre” – Ralph Waldo Emerson
  • ”Aldrig er himlen så høj som i barndommen” – Georges Duhamel
  • ”Stor er den som ved, men større er den som ved hvor han skal spørge” – Piet Hein
  • ”Prøv ikke at blive en mand med succes. Prøv hellere at blive en mand med værdier” – Albert Einstein

 

Gode konfirmationstekster

Der findes mange forskellige tekster rundt omkring men disse fra konfirmationskort.dk er særdeles brugbare:

Sikke dog tiden den går! Vi kan stadig huske, da du var en bette lille knægte. Det er historie nu, for nu kommer du ind i dit voksnes rækker. Vi håber, du får en dejlig dag sammen med familie og venner. Vi har købt en lille gave til dig, som vi håber du kan bruge?

Et klogt ordsprog siger, at dine drømme først bliver håbløse den dag, du opgiver at forfølge dem! Følg dine drømme, så skal du nok komme langt, Signe! Vi håber du får en dejlig dag i familiens selskab. Vi glæder os til at være en del af dit liv i mange år fremover!

I verdens øjne er du blot en lille brik, men i din families øjne er du brikken der samler hele puslespillet. Husk altid det! Vi er der for dig, som du er der for os.

Tak, fordi vi måtte komme og fejre din konfirmation sammen med dig og din familie. Vi har set frem til denne dag lige siden vi modtag den fine invitation du sendte til dig. Vi har købt dig en gave , vi håber du kan bruge. Ellers står det dig frit for, at bytte den til noget bedre!

Du har i dag taget et vigtigt skridt ind i de voksnes verden. Vi ønsker dig held og lykke i mange år fremover. Kærlig hilsen mormor og morfar

Vi vil gerne ønske dig et stort tillykke med din konfirmation. Vi håber din fest bliver præcis som du har håbet! Vi håber du kan bruge gaven, men tag nu ikke alle pengene med til Blå mandag – det ville være ærgerligt at brænde dem alle af på en gang 😉

 

 Er konfirmandten, familien og/eller gæsterne religiøse kan der også hentes inspiration fra biblen hvor der er mange gode citater – På dette link kan du se de 100 mest populære vers og lade dig inspirere.

 (C) Konfirmationsnyt.dk 2020

4.7/5 (31 Reviews)