Konfirmationerne i 2018 nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at du som konfirmand og gavegiver henholdsvis skal finde ud af, hvad du egentlig ønsker dig og ønsker at give. Her på siden har vi lavet en lille oversigt over 4 idéer til konfirmationsgaver i 2018. Brug gerne oversigten og søg inspiration til den kommende konfirmandsgave.

 

Smykker fra Julie Sandlau

Der er ingen tvivl om, at Julie Sandlau er blevet et ekstremt populært smykkemærke – og med god grund. Designeren laver nogle helt fortrinlige smykker i fabelagtige designs. Det er bl.a. derfor, at denne smykkedesigner også er blevet meget populær blandt piger ned til konfirmationsalderen.

Smykker fra Julie Sandlau er en fantastisk gaveide, hvis du gerne vil have et smykke som kan være et evigt minde om den store konfirmationsdag. Se udvalg af smykker her der kunne være en god konfirmationsgave til dit barn i 2018.

 

Fjällräven rygsæk

Fjällräven rygsække er i løbet af de seneste år igen blevet super populære. Derfor er denne gaveide også meget oplagt, hvis du som konfirmand gerne vil have en mere moderne skoletaske. Fjällräven er nærmest gået hen og blevet kult. Derfor forventes denne gaveide at blive en af de mest populære i 2018 – både hos drengene og pigerne.

Hos www.elle-belle.dk finder du et ganske fint udvalg af de populære Fjällräven rygsække til gode priser.

 

Snorkeludstyr

Snorkeludstyr er en tidsløs gave som alle unge kan bruge. Snorkeludstyr kan bruges ved de danske strande om sommeren, men er også perfekt til at tage med på ferie. Alle dem jeg kender som har prøvet at snorkle ved et koralrev er blevet overrasket over hvor fed en oplevelse det er. Snorkelsæt kan idag fås i alle farver og størelser så de passer perfekt til både drenge og piger.

Hos Adventureshoppen har de et stort udvalg af snorkelsæt til både begyndere og øvede.

 

Sneakers er mere populære end nogensinde før

En af de ”sikreste” gaveideer du som gavegiver kan lade dig inspirere af, det er sneakers. Det har aldrig været mere populært at gå i sneakers som lige nu. Og da markedet er kæmpestort for sneakers, så burde det ikke være noget stort problem at finde et par som passer perfekt til konfirmanden.

Sneakers er i øvrigt både populære hos drenge og piger. Derfor kan du uden problemer benytte dig af denne gaveide, hvis du ikke synes de to ovenstående passer i dit tilfælde. Lige for tiden er det især mærker som Nike, Puma, Adidas og New Balance, der dominerer markedet for sneakers.

Hos eshoes.dk finder du et KÆMPE udvalg af sneakers til både drenge og piger.

Disse 3 ideer til konfirmationsgave kunne være den oplagte til at give, men du kunne også vælge at give en af de sjove, spændende eller afslappende oplevelsesgaver til konfirmation til ham eller hende.