Sæsonen for konfirmationer står for døren, og landets kommende konfirmander glæder sig til denne dag, hvor de træder ind i de voksnes rækker. Det er en stor dag, hvor de fine konfirmander ifører sig flotte jakkesæt og smukke kjoler, og holder en fest efter deres ja i kirken. Til festen inviteres familie og venner for at hylde konfirmanden, og her er det almindeligt at medbringe en gave som et tillykke til konfirmandens indtræden i de voksnes rækker. Du får her i artiklen nogle gode bud på hvad du kan give til drengen, der snart skal konfirmeres, da det jo ofte kræver at du gør dig nogle overvejelser inden du køber gaven til konfirmation.

En oplevelse

Det kan være svært, at vide hvad man skal give en gut på 13-14 år, som sikkert ikke selv mener, at han ønsker sig andet end penge. Pengegaven kan være en lidt kedelig gave at give, og det kan være, at du i stedet vil give konfirmanden noget, som I kan dele sammen, eller noget hvor du kan se, at han får glæde af gaven.

Det er her en oplevelsesgave kommer ind i billedet. Oplevelsesgaver er brugbare, fordi du giver konfirmanden en sjov oplevelse, som han kan dele med dig eller en ven. Er du klar over, hvilke interesser han har, og kan du finde en oplevelse der matcher denne interesse? Et sjovt bud kan også være en oplevelse ind at se en basketballkamp som med dette hold, hvor I måske tager ud og spiser inden.

Uanset hvilken oplevelse du vælger, vil han med garanti blive glad for den og se frem til dagen, hvor I skal opleve dette sammen.

Den større gave

Er det din søn eller et familiemedlem tæt på, der skal konfirmeres? Så er prisen på gaven oftest i et lidt højere prisleje, og du kan derfor vælge mellem en masse spændende muligheder til konfirmanden. En rejse til en spændende destination kan her være en mulighed, som konfirmanden vil blive ellevild med.

Hvilke rejsemål har han altid talt om, eller hvilke seværdigheder har han altid haft lyst til at opleve? Rejsemålene er mange, og du kan blandt andet vælge en super fed tur til Formel 1 Grand Prix, hvor I kan se motorsport og hygge jer i varmen i Østen eller Mellemøsten.

Afslappende eller oplevelsesrige ferier til lande i forskellige dele af verden er også på menuen, hvis han er til dejlige solskinsferie og smukke sandstrande med palmer. Uasnet hvilken destination du vælger, vil konfirmanden være taknemmelig og se frem til den skønne tur I skal på.

Den brugbare gave

I en ung alder er bolig måske ikke øverst på prioriteringen, da det stadig er et stykke ude i fremtiden. Men for de fleste unge mennesker kommer det på et eller andet tidspunkt snigende, at de skal investere i en masse møbler, køkkenartikler og andet til den tid. Så hvorfor ikke komme ham i forkøbet? Det er ikke sikkert, at gaven bliver sat størst pris på, på dagen, men et stykke ude i fremtiden vil konfirmanden have stor gavn af sit gave, som også kan holde i mange år.

Det kan være, at du vælger, at han skal have nogle ting til køkkenet, så han er forberedt på gæster. Møbler er også gode konfirmationsgaver, da de indtil flytningen fra forældrenes rede, kan stå på konfirmandens værelse. Du kan finde en masse fine ting her, som han med sikkerhed vil sætte pris på til at gøre værelset ekstra flot.