Leder du efter gode ideer til blå mandag?

Hvis i står og skal til at arrangere en blå mandag for klassen, eller blot dem, som du bliver konfirmeret med, er der mange detaljer som i skal tage højde for. Typisk når man holder blå mandag vil der nemlig både være drenge og piger med.

Ligesom alt andet, så har disse to grupper meget forskelligt, som de gerne vil. Derudover afhænger det også af hvor i bor, og om i har mulighed for at komme hen til en storby. Bor i tæt på en storby får i pludselig mange flere muligheder end ellers iblandt de mange gode tips til at holde den fede blå mandag.

 

En god blå mandag ide er tivoli eller zoo

tivoli er den gode ide til blå mandag sjov

En af de ting, som man kan gøre på blå mandag i København, Århus, Odense m.m. er at tage i tivoli eller i Zoologisk have. Hvis i vælger en af disse løsninger, har i pludselig noget for alle grupper, køn og interesser.

Derudover er det også billigt at gå i tivoli på blå mandag. For bare ca. 250 kroner har i mulighed for at købe turpas. Et turpas giver jer adgang til at prøve alle de forlystelser i har lyst til – og i har endda mulighed for at prøve dem flere gange end 1.

Mange andre klasser tager også i tivoli. Dette gør, at i har mulighed for at møde nye mennesker, som er på samme alder som jer. Mange finder nye venner og kærester på denne måde – særligt hvis du er en aktiv bruger af diverse apps.

 

Prøv med alternative ideer til blå mandag

En anden god idé, når du står og er på udkig efter idéer til dig og din klasse er andre løsninger end dem som lige falder en ind.

Disse alternative løsninger kunne være alt fra gokart, klatring og bowling. Hvis i prøver disse alternativer vil i typisk komme hinanden lidt tættere, da i ikke bare bryder op i jeres vante grupper ligesom man normalt gør i et tivoli.

Hvis I gerne vil se hinanden fra en vinkel, som i ikke har gjort før, kan i prøve med en danse-time. Alle har mulighed for at holde i en time, og medmindre I går på en danseskole har i aldrig set hinanden danse før – og slet ikke så seriøst, som en dansetime er.

 

Hold en fest

Nu hvor i er konfirmeret, er i trådt ind i de voksnes rækker – og hvordan fejre man det bedst? Dette kan du vælge at gøre ved at holde en fest, som man ofte gør sidst på dagen.

Til en fest har i mulighed for at snakke sammen, drikke og spille sjove spil, som i normalt ikke gør i løbet af en skoledag. Da nogen fra klassen altid bliver mere fulde end andre, hvis alkohol er tilladt, så vil i også se hinanden fra en vinkel, som i ikke har gjort før.

 

Hav en hyggelig dag med andre

Hvis i ikke gider at holde blå mandag med hinanden, kan i også vælge at holde den hver for sig. Ens forældre vil typisk være meget interesseret i at fejre din blå mandag – og hvem ved, måske føler de gamle sig godt, hvilket betyder gratis ting til dig.

Det hele er selvfølgelig op til jer. Dette var blot nogle få muligheder, som i kan vælge at gøre brug af.

4.7/5 (31 Reviews)