Det kan godt være svært altid at finde på noget nyt, som man kan give i konfirmationsgave. Man vil jo helst ikke dukke op med præcis det samme, som alle andre gør. Og skræk og gru er over en, hvis man kommer til at give konfirmanden præcis det samme, som man gav deres ældre søskende et par år tidligere.

Det er altid svært det med konfirmationsgaver, og derfor får du her nogle råd til, hvad det er, du kan give i en konfirmationsgave, som konfirmanden vil blive rigtig glad for.

Penge

Lad os være ærlige; det som de fleste unge mennesker ser frem til, når de bliver konfirmeret, er den store stak penge, de lige pludselig får smidt efter dem. Det kan virke helt overvældende for et ungt menneske og mange forældre er ofte inde over og hjælper dem med at administrere det efterfølgende.

At give penge i konfirmationsgave giver en stor frihed både overfor dig selv men også overfor den unge. Meget ofte vil den unge jo gerne selv købe det, som de mener, de har brug for – om det så er nye videospil eller nogle nye, flotte sko.

Samtidig kan det hjælpe dig rigtig meget simpelthen at give penge i konfirmationsgave, fordi du dermed ikke behøver at spekulere så meget mere over det. Og samtidig kan du vide dig helt sikker på, at det unge menneske bliver glad for gaven.

En helt særlig oplevelse

Det er blevet mere og mere populært at give gode oplevelser i gave fremfor at give materielle ting og sager. Så hvad med at du prøver at give en sjov og spændende oplevelse i konfirmationsgave?

Hvilken oplevelse, det kan være, kommer meget an på dig og dine midler. Det kan være, at du har en gammeldags bil uden tag liggende. Tag eventuelt den unge med ud på en lang køretur, hvis du ved, at vedkommende er interesserede i gamle biler.

Har du hørt det unge menneske snakke længe om, at han eller hun gerne vil prøve de nye former for escape rooms af eller er laser tag og paintball mere noget for dem? Tilbyd dem at de kan tage en lille håndfuld af deres venner med, og du kører dem ud til et godt sted, hvor du betaler for gildet. På den måde får konfirmanden også mulighed for at hygge sig rigtig med sine venner og dele oplevelsen med dem.

Gå sammen om en gave

Unge mennesker i dag er en del mere forvænte, end den ældre generation måske selv var i den alder. I dag er det ofte store gaveønsker, der kommer på bordet – så store at de kan være svære at betale ene mand. Vælg derfor at slå dig sammen med nogle af de andre gæster, som dukker op til konfirmationen eller gerne vil være med til at give en gave til den unge.

Hvis det unge menneske for eksempel gerne vil have en ny mobil, så kan I passende gå sammen om at dele udgifterne. Det samme gør sig gældende for andet for elektronik, som kan være nok så dyrt selv at skulle betale.

Hvad skal du give i konfirmationsgave?

Hvad skal du give i konfirmationsgave?

0/5 (0 Reviews)