Huskeliste til konfirmation

Brug en huskeliste til konfirmationen der indeholder alle de ting, som kan være relevante til afholdelsen af konfirmationen og festen.

Når tiden begynder at oprinde for, at ens barn skal konfirmeres, så skal der være styr på alting både før, på dagen og efter konfirmationen og en god ting for at holde overblikket er, at have en nedskrevet plan i form af en huskeliste.

Huskeliste Skabelon til Planlæggelse af Konfirmationen

Her får du en huskeliste, der indeholder de nødvendige ting til afholdelse af en konfirmation, som du kan bruge til inspiration.

Huskelisten:

Alle disse ting kan være nødvendige, men de er selvfølgelig ikke alle, som du absolut skal have med, men er ment som den gode inspiration af ideer til konfirmationen, så du ikke glemmer noget, hvilket en god og simpel huskeliste kan hjælpe dig med at undgå.

Hvis du mener der mangler noget på denne liste, så skal du helt sikkert skrive det i kommentar feltet nedenfor, så vi kan få det med på en fuldendt liste.

Se også disse indlæg der kan være af interesse:

Spar penge uden at gå på kompromis med konfirmationen

Spar penge uden at gå på kompromis med konfirmationen

Konfirmationen er en stor dag i mange danske unges liv. Traditionelt set er det en dag, hvor man ‘transformeres’ fra barn til voksen. Det er altså en festdag for konfirmanden, der for evigt vil blive husket, og derfor er konfirmationen en stor milepæl i livet. Ønsker...

Sådan får du konfirmanden i centrum

Sådan får du konfirmanden i centrum

Konfirmationen er en helt speciel dag. Vi kan sikkert alle huske tilbage til vores egen konfirmation. Det er noget som man kun oplever én gang her i livet. Derfor er det også helt essentielt at det bliver en dag, hvor man er i centrum på den gode måde. Her kommer...

Festartikler til konfirmationsfesten

Festartikler til konfirmationsfesten

Uanset om du skal holde din konfirmationsfest derhjemme eller i lejede lokaler, så er der en masse festartikler og festudstyr, som man ikke kan undvære til konfirmationsfesten. Der er også festartikler, som man tænker man godt kan undvære, men som alligevel er sjove...

3 Kommentarer

 1. Karin Holm Bonde

  Fantastisk huskeliste. Tak for god inspiration.
  Kunne I måske tilføje et punkt, hvor der foreslåes eventuel brug af toastmaster. Hvem der skal “styre” de forskellige indslag under middagen? Sange, taler, underholdning….?
  Blot en tanke. 😉

  Svar
 2. Emma

  Har lige en god ide
  1 Husk en jakke/trøje til hvis det bliver koldt
  2 husk en taske med elestikker og hårnåle og noget makeup, til hvis håret falder lidt ud eller hvis makeuppen bliver tværet ud

  Svar
  • Konfirmationsnyt.dk

   Hej Emma,

   Tak for dine fine idéer. Dem vil vi lige overveje, om ikke vi skal have tilføjet til listen 🙂

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.