Husk dette når du skal finde konfirmationskjolen, for det at finde den helt rigtig kjole kan være en ret hård jagt.

Der er rigtig mange ting, der skal tages hånd om til konfirmationen. Der skal både ordnes konfirmation makeup, frisuren og selvfølgelig kjolen indenfor de lækre muligheder i pigers konfirmationstøj.

Konfirmation er en stor ting. Og derfor er drømmekjolen selvfølgelig også noget der skal styr på. Som inspiration får du her et par tips at finde den helt rigtige konfirmationskjole.

 

Konfirmationskjolen skal passe dig

Husk dette når du skal finde konfirmationskjolen der er unikSelvfølgelig skal kjolen passe dig, og ikke bare passe i størrelsen. Den skal også give dig den veltilpasse følelse, for hvem kender ikke til at føle sig særdeles utilpas i noget tøj, og det skal undgås på den store dag.

Alle piger vil gerne se super godt ud i den hvide kjole, men det hjælper ingenting, hvis du føler dig utilpas og skal rette på tøjet hele tiden.

For at finde den helt rigtige pasform, skal du huske at bruge store bevægelser når du prøver kjolen. Lad være med bare stå stille dig foran et spejl. Det kan lyde tosset, men en god måde at “teste” kjolen, er ved at hoppe lidt rundt når du prøver kjolen – Det virker.

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

 

Stilen skal være velkendt

En anden ting der giver dig den absolutte afslappet fornemmelse med den hvide konfirmationskjole(eller anden farve), er at finde en kjole i din stil. Lad være med at kigge så meget på, hvad der er den nyeste modetrend. Det giver et meget bedre udtryk af dig på den store dag, hvis det er en stil, som du befinder dig godt med.

Derudover, så er det at undgå stress køb og købe kjolen i god tid, en god ting vedrørende at finde stilen og pasformen. Ved ikke at forcerer tingene, forøger du muligheden for succes, og det er jo også værd at tænke over.

 

Detaljerne skal passe

Ligesom kjolen skal passe til din størrelse og stil, så skal detaljerne også passe for helheden.

Hvad du har indenunder kjolen er også vigtig. Hvis det er en hvid kjole, så er hudfarvet undertøj absolut med til at give et bedre naturlig look, da hvid som regel kan ses.

Ligesom med undertøjet, kan en bolero til konfirmationskjolen være lige præcist dét, der giver dig det helt rigtige look. Skoene er essentielle for looket, for hvilket type skal de være?

Vil en ballerina passe til din person og kjole? Vil sneakers? Eller hvad med stiletter og kan du holde til at have dem på?

Overvej nøje hvilke konfirmationssko du foretrækker, og ikke mindst, kan holde ud at have på.

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

 

4.8/5 (34 Reviews)