Herreure til konfirmanden

Konfirmation er dagen hvor du går fra barn til voksen mere eller mindre. Og en traditionel gave til drenge som minde om denne store dag, er konfirmationssmykket til ham, nemlig et ur.

Her på Konfirmationsnyt har vi fundet fem fede herreure til konfirmanden i 2021. Disse ure her nedenfor har deres egen fede stil, og som også er i en absolut top kvalitet.

Digital Casio ur

En helt anden model indenfor herreure til ham, er dette Casio retro ur, hvor inspiration til stilen er hentet fra sen 80’erne 90’erne.

Det er en godt og simpelt ur med den velkendte justerbare lænke i stål, som man kan justerer helt op til 20. i omkredsen. Det er ret fedt ur, og som er ret hip til teenagere på grund af den “gammeldags” stil. Casio er kendt for at lave kvalitet, og samtidig kan du faktisk finde uret kun 498,- kr. hvilket gør det et ret godt køb.

Daniel Wellington Classic

Alle kender vel efterhånden de super populære Daniel Wellington ure, og det skyldes at disse ure, er både stilrene og elegante i et. Det flotte og elegante ur er både blevet populære blandt drenge og piger, så hvorfor ikke overveje om dette skal være hans gave? Udover den flotte stil der kan være grunden til at købe uret, så kan du udskifte læderremmen efter behov og lyster, så du opnår et nyt ur ved hver skift.

Hvis du ikke kan bestemme dig for gaven, kan dette udvalg af ure være gode gaveideer til konfirmationen, for et ur et trods alt stadig en traditionel gaveide til drenge.

Komono herreur

Det belgiske brand Komono producerer flotte dame- og herreure, som er blevet populære for design og kvalitet. Prisen på Komono ure ligger i mellem og den billige prisklasse. Så du får både fed design og en overkommelig pris.

Udvalget dækker både over sorte, guld, sølv eller andre farver indenfor de forskellige kollektioner, hvor dette Komono Winston Regal sorte ur kommer i rustfrit stål, læderrem og visere i mat sølv.

Bonvier herreur

Et andet populær og flot ur kan være en af de mange muligheder af italienske Bonvier ure. Brandet Bonvier fra Rom er relativt nyt, men er hurtigt blevet populær for det tidløse og minimalistiske design i en høj kvalitet.

Du finder forskellige typer i klassisk guld, sølv eller sort design, helt ligesom du kan få de moderne ure f.eks. med blå guld urkasse og skive eller andre nuancer. Prisen på Bonvier ure starter ved ca. 900 kr. og opefter, så ikke i den billige prisklasse.

Vincero ure

Vincero er et italiensk brand der i den italienske stil, blander det moderne og traditionelle med det mere trendy og rå look.

Prisen på Vincero kommer til overkommelige priser, hvor du finder flotte modeller som dette Vincero Chrono S Rose Gold ur med brun læderrem og sort urskive. Urværket er Miyota i den høje kvalitet med rustfrit stål og glas i modstandsdygtig safir.

Dette er måske også interessant for dig?

 

Giv den perfekte gave til konfirmanden

Giv den perfekte gave til konfirmanden

Ved du endnu ikke, hvad du skal give dine børn eller børnebørn i konfirmationsgave? Når man skal give en konfirmationsgave til en, man har kær, så vil man naturligvis gerne give en mindeværdig gave, men det konfirmanderne oftest ønsker sig mest, er penge, de kan sætte...

Sådan får du konfirmanden i centrum

Sådan får du konfirmanden i centrum

Konfirmationen er en helt speciel dag. Vi kan sikkert alle huske tilbage til vores egen konfirmation. Det er noget som man kun oplever én gang her i livet. Derfor er det også helt essentielt at det bliver en dag, hvor man er i centrum på den gode måde. Her kommer...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.