Konfirmation er jo dagen hvor man går fra barn til voksen, mere eller mindre og en traditionel gave til drenge som minde om denne dage, er smykket til mænd, nemlig et ur.

Her på Konfirmationsnyt har vi selvfølgelig fundet fem fede herreure til konfirmande, som alle har deres egen fede stil, og som også er i en absolut top kvalitet.

 

giv det eksklusive Nixon i gave til hamNixon ur i gave til drenge

En fedt Nixon ur i den absolutte top kvalitet er en fed og også lidt dyr gaveide.

Nixon er uret der ligner Seiko en smule, men bare i en lidt mere pris venlig udgave, da der måske er kælet knap så meget for detaljerne som Seiko jo er kendt for.

Når det er sagt, så er dette brunfarvet Nixon med den unikke skive, dog stadig et super lækkert ur i en god kvalitet, og derfor koster det også omkring 2500,- kr.

Du kan finde den fede ur ved Zalando her

 

 

 

giv det digitale herreur i gave til drengenDigital Casio ur

En helt anden model indenfor herreure til ham, er dette Casio retrour, hvor inspiration til stilen er hentet fra sen 80’erne 90’erne.

Det er en godt og simpelt ur med den velkendte justerbare lænke i stål, som man kan justerer helt op til 20. i omkredsen. Det er ret fedt ur, og som er ret hip til teenagere på grund af den “gammeldags” stil.

Casio er jo kendt for at lave kvalitet, og samtidig kan du faktisk finde uret kun 498,- kr. hvilket gør det et ret godt køb.

Du kan finde retro uret ved Watchfeldt her

 

 

 

MAx Rene watches er top design i herreureMax Rene herreure

Hvis du ikke kender Max Rene watches, så er det lækre ure i absolut elegant design og kvalitet. Alle ure kommer med stærk safirglas som sikrer et ridsefri og elegant overflade. Derudover, som du kan se på billedet, er det et super elegant og stilrent design som gør, at dette er et ur man kan bruge hele livet igennem.

Et super flot ur som de fleste drenge der går op i stil og design med garanti vil elske at få som et godt minde om den store dag konfirmation jo er.

Se udvalget af flotte Max Rene ure her

 

 

 

Swiss Military Hanowa urSwiss Military Hanowa

Der findes mange klassiske modeller indenfor herreure som du kan bruge til den gode gave, og dette Swiss Military Hanowa ur er absolut ingen undtagelse.

Uret kommer med en klassisk stålrem, kronografer og en rund skive med mange indstillingsmuligheder, som jo er noget, de fleste drenge elsker at lege med.

Et fedt tidløst ur der både duer til den unge teenager og det voksne mand, så perfekt som et godt minde, for uret kan bruges i rigtig mange år frem i tiden.

Du finder det tidløse smarte ur ved Zalando her

 

 

 

køb et klassisk Daniel Wellington til hamDaniel Wellington Classic

Alle kender vel efterhånden de super populære Daniel Wellington ure, og det skyldes at disse ure, er både stilrene og elegante i et.

Det flotte og elegante ur er både blevet populære blandt drenge og piger, så hvorfor ikke overveje om dette skal være hans gave? Udover stilen som jo absolut er hvorfor man skal købe uret, så kan du udskifte læderremmen efter behov og lyster, så man opnår et nyt ur ved hver skift.

Så hvis du ikke kan bestemme dig for gaven, så kunne dette udvalg af ure være gode gaveideer til konfirmationen, for et ur et trods alt stadig en traditionel gaveide til drenge.

Find det elegante og stilrene Daniel Wellington ur her