Guide til en god konfirmation

Guide til en god konfirmation

Hvis du snart skal til at holde en konfirmation for dit barn, kan det være godt at læse med her, da vi hjælper dig lidt på vej til at holde en god konfirmation. Det er jo ikke bare lige sådan at holde en konfirmation, især ikke hvis du ikke har den store erfaring med at holde en fest for mange mennesker. Men heldigvis er det til at have med at gøre, så længe du bare forbereder dig godt, og du sørger for at få styr på alle de ting og elementer, der nu engang er brug for, når du skal holde en fest og et arrangement for mange gæster.

Til at starte med skal du finde ud af, hvor festen skal holdes. Har du plads til at holde den derhjemme, er det jo det billigste. Men kan du ikke få 30, 40 eller 50 gæster til at være i din egen stue, skal du til at finde ud af, hvor I så kan være. Skal det være i det lokale forsamlingshus? I fodboldklubbens klubhus? På en restaurant? I et lejet festtelt ude i haven? Der er mange muligheder, og nogle er naturligvis dyrere end andre, så det kommer helt an på, hvilket budget du har, og hvor du selvfølgelig har lyst til at holde selve festen.

Dernæst skal du i gang med at invitere de mange gæster. Find ud af hvem der skal med i samarbejde med barnet, så der ikke kommer nogen med, som I ikke er interesseret i at have med. Det er først, når du har fået et godt og klart billede af, hvor mange der kommer med, at du kan gå i gang med at bestille mad og drikke. Det er jo ikke til at bestille catering, inden du er sikker på, hvor mange gæster der kommer med til selve festen. Men ved du fx, at der kommer 30 gæster, er det jo nemt at finde catering til netop 30 personer.

Sidst, men ikke mindst, skal du også finde ud af, hvordan du vil pynte op til festen, og om der fx skal være musik til. Det kan også være, at du skal i gang med at skrive en tale, og så skal du jo hjælpe dit barn med at finde ud af, hvilket tøj han eller hun vil have på i kirken. Hvis du har brug for hjælp til at arrangere det hele, kan det være godt at være åben og spørge om hjælp fra de nærmeste venner eller familien, så du ikke skal stå med det hele alene. Det kan hurtigt blive til en del opgaver at stå med på egen hånd, og så er det godt at være åben og spørge om hjælp, hvis du har brug for det.

Find de flotteste rullegardiner her.

0/5 (0 Reviews)