brug de gode råd til konfirmanden på blå mandagBlå mandag er en glædens dag for de nye konfirmander. Det er en tradition, at man efter konfirmationen holder blå mandag med sine klassekammerater. Her er det også en tradition, at man køber helt nyt tøj til dagen og efterfølgende skal ud og bruge nogle af de penge, som man har fået i konfirmationsgave. Dette vil også sige, at konfirmanderne har mange penge på lommen lige nøjagtig denne dag og dermed nemme ofre for tyverier.

Nedenfor kan du finde gode råd til blå mandag i form af, hvad du skal passe på og gode råd til hvordan du finder det rigtige tøj til dagen.

 

Start med at finde det rigtige tøj

find det moderigtige og praktiske tøj til blå mandagPå blå mandag må der ikke mangle noget, når det kommer til det smarte look. På blå mandag skal man se godt ud i sit nye tøj og man skal fejre, at man er blevet konfirmeret, sammen med sine klasse kammerater.

Det er meget forskelligt hvordan vejret er på blå mandag, så du skal være forberedt på både varmt og koldt vejr. Du tager aldrig fejl af nogle gode jeans, hvilke du kan sætte sammen med en t-shirt, en cardigan, en jakke og nogle fede sko. Hvis vejret er koldt kan du beholde jakken på, eller tage den af, hvis det er lidt varmere den dag. Det samme gælder med cardiganen, hvis vejeret er til det. Med denne outfit er du sikker på, at du er klar til alt slags vejr. Find dit nye smarte blå mandag tøjdenne side.

Når tøjet er fundet, så skal håret selvfølgelig også sidde godt. Du skal derfor ud og købe den helt rigtige voks til håret. Dette kan du hurtigt og nemt klare online ved at klikke her.

 

De praktiske og gode råd til blå mandag

husk de praktiske og gode råd til blå mandagNår tøjet og håret er på plads, så er der nogle ting som du skal huske på inden du tager på blå mandag. Nedenfor ses en række råd, som du bør følge:

  • Tag kun de penge med, som du har brug for. Hav pengene et sikkert sted, som f.eks. en pengekat på maven under tøjet.
  • Tag kun de penge frem du skal betale med. Når du så skal bruge pengene skal du kun tage de penge frem, som du skal betale med og dermed undgå, at stå og vifte med de andre penge.
  • Undgå at tage dine konfirmationsgaver med på blå mandag. Fik du et sejt ur, nogle smukke smykker eller den helt nye Iphone, så lad dem blive hjemme. Tyvene ved nemlig godt at konfirmander er nemme ofre og har fået dyre gaver, så tag dine forholdsregler på blå mandag med hensyn til tyve denne dag.
  • Gå aldrig alene rundt. Sørg aldrig for at i går mindst to sammen og at det er en du kender.
  • Køb ikke noget af nogen, som du ikke kender. Nogle personer vil forsøge at udnytte konfirmanderne og dermed også sælge nogle stjålne varer til dem.