find gode gaveideer til konfirmationen 2016Der går ikke mange måneder før kalenderen når frem til april og maj 2018. I den forbindelse er der tusindvis af konfirmander, der går ud af kirken og glæder sig til at komme frem til fest og gaver.

Hvis du er så heldig, at du skal til konfirmation i 2018, så er du med garanti interesseret i at vide lidt mere om, hvilke gaveideer der især kommer til at hitte til næste år.

I denne artikel giver vi dig en række gode gaveideer til konfirmationen, som du med fordel kan lade dig inspirere af, hvis du gerne vil have lidt hjælp til at finde den perfekte gave.

 

Smykker er altid den gode gaveide til pigerne

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at du aldrig går galt i byen ved at købe smykker til kvinder. Smykker er nærmest en selvskrevet gave til konfirmationen – især når det gælder gave til pigen. Det er for eksempel meget populært at forære halskæder, øreringe og ikke mindst fingerringe til den kvindelige konfirmand.

Klik på linket og se stort udvalg af smykker til kvinder og selvfølgelig også til piger der skal konfirmeres.

 

Reisenthel produkter er meget populære

Reisenthel er et mærke som er uhyre kendt for at lave smarte regnjakker og lignende.

Dette mærke forventes at blive meget populært i 2018, hvorfor det er oplagt at købe som gave til konfirmanden, der gerne vil have den bedste påklædning til de våde dage. Du kan se et udvalg af Reisenthel produkter her.

 

Apple udstyr er populært til både drenge og piger

 

Apple udstyr er populært til både drenge og piger

IPad, IPhone, Macbook og andet udstyr med det store æble brand på er super populært, og det virker til at blive endnu mere populært og også i 2018. Den gode marketings strategi som Apple kørte frem med har virket, og i dag er de forskellige Apple produkter jo efterhånden synonym med noget man må eje, også selvom priserne er højere end lignede produkter.

Derfor er alt det forskellige udstyr som man kan købe til f.eks. en IPhone, netop den super gode gaveide til både drenge og piger i konfirmationsalderen.

Der findes rigtig meget forskelligt udstyr til den trendy smartphone, og det dækker over alt lige fra beskyttelse i form af et cover til IPhone og til fede høretelefoner i smart design, hvilket også gør sig gældende til de andre produkter i den trendy brand.

 

Oplevelsesgaver er altid et hit

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at oplevelsesgaver er et stort hit blandt konfirmander. Oplevelsesgaver er for eksempel kaffekursus, luftballontur, dykkerkursus, tur i racerbiler, helikopterture, undervands jagt m.m.

Den helt store fordel ved at give en oplevelsesgave til konfirmanden er, at denne form for gave vil blive husket. Derudover er den også anderledes, hvilket betyder, at du og din gave ikke drukner i alle de andre gaver som konfirmanden får på sin store dag.

En god oplevelsesgave til drenge er uden tvivl en tur i Ferrari på racerbane for sådan en tur er noget rigtig mange drenge og mænd for den sags skyld, drømmer om.

Derfor kan du med fordel købe oplevelsesgave til knægten, der længe har haft en passion for biler og generelt godt kan lide fart og brændt bildæk.

Til piger kunne den overraskende og sjove gaveide være en tur ved makeup artisten eller model for en dag, da mange piger jo går op i udseende og dette kun være en sjov oplevelse for hende.

Der findes selvfølgelig også et hav af andre konfirmationsgaver til drenge og piger indenfor oplevelseskategorien, for udvalget dækker rigtig bredt, som du kan se ved forhandleren Duglemmerdetaldrig her, der er en af de kendte forhandlere indenfor oplevelsesgaver, der sørger for at kvaliteten er i top.

 

Møblement til værelset

Det er nok en anderledes gaveide fremfor de mere traditionelle som cykler, smykker, penge, bærbar, solbriller og andet, men noget til værelset er faktisk mere og mere populært som gave blandt de unge mennesker, og hvis man skulle have spenderbukserne på, hvorfor så ikke det vigtigste møblement på ethvert barns værelse – nemlig sengen.

En ny god seng til ham eller hende er helt sikkert anderledes, men dog en ret god ide, for vi bruger jo forbavsende lang tid af døgnets 24 timer liggende på en seng, så hvorfor ikke satse på kvalitet? Du kan se et udvalg af kvalitets senge ved Bedre Nætter lige her, og det skal siges at priserne nok ikke ligger i det almindelige gavebeløbs leje.