Ved du endnu ikke, hvad du skal give dine børn eller børnebørn i konfirmationsgave? Når man skal give en konfirmationsgave til en, man har kær, så vil man naturligvis gerne give en mindeværdig gave, men det konfirmanderne oftest ønsker sig mest, er penge, de kan sætte ind på deres opsparing. Når man så skal give en gave, som både er mindeværdig, og som lever op til konfirmandens ønske om at få penge, så er det oftest beløbet på gaven, der ender med at få størst betydning, men du kan også vælge at give en anderledes pengegave til årets konfirmand.

En mindeværdig pengegave til konfirmanden

Hvad er monstro en mindeværdig pengegave? Der ligger ofte et hvis tryg på konfirmandens nærmeste familie om, at de skal give en gave af et rimelig højt beløb. Oftest vil man som konfirmandens nærmeste familie også gerne leve op til forventningen om at give en stor gave, men hvorfor så ikke give en gave, der kan vokse sig endnu større?

En pengegave der kan vokse sig større og blive til endnu flere penge, lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke. En investering er en sådan gave, og det kunne eksempelvis være en ETF investering. Investering er en måde at få penge til at blive til flere, og det kan sagtens lade sig gøre at give en investering i gave.

En investering er altid en god idé, men man skal være 18 år for at investere. Derfor kan konfirmanden ikke selv investere sine konfirmationspenge, før han eller hun fylder 18 år. Hvis du gerne vil give konfirmanden en mindeværdig gave, som han eller hun kan få endnu mere gavn af i fremtiden, så er en investering den perfekte gave. De fleste konfirmander får flere penge i konfirmationsgave, end de har tænkt sig at bruge, og oftest ryger pengene ind på en opsparing, hvor værdien af formuen i værste fald bliver mindre i takt med inflationen.

Ved at give en investering i konfirmationsgave, kan du give konfirmanden en pengegave, hvor værdien af gaven kan forøge sig over tid. Derved mister gaven ikke sin værdi, men der er tværtimod mulighed for, at værdien bliver større.

Forbered gaven når konfirmanden bliver født

I stedet for først at lave investeringen, når konfirmandens konfirmation nærmer sig, så kan man også gøre det i omvendt rækkefølge. Rigtig mange børn vælger at blive konfirmeret, og derfor kan man allerede, når barnet bliver født, begynde at forberede konfirmationsgaven.

Ved at investere en sum penge, når barnet bliver født, så har værdien af formuen et sted mellem 13 og 14 år til at blive større. Ved at investere i stabile værdipapirer, som med stor sandsynlighed vil give et positivt afkast i fremtiden, har man altså mulighed for at give konfirmanden en pengegave, som er større end den sum, man oprindeligt lagde i gaven.

Det er altid en god ide at investere, og ved at give en investering i gave, så har man også mulighed for at bane vejen for, at konfirmanden allerede når han eller hun fylder 18 år er interesseret i investering.

Giv den perfekte gave til konfirmanden

Giv den perfekte gave til konfirmanden

0/5 (0 Reviews)