Når du skal på blå mandag, så er der grund til at tænke sig sig om, hvilket er noget som nok især gælder, at forældrene laver den grundlæggende forbyggende viden og tager nogle forholdsregler om, så de unge mennesker er forberedt.

De unge mennesker har på denne sjove dag, en stor bunke penge på sig, og det lokker desværre altid svage sjæle, som vælger den nemme løsning, nemlig lomme og tasketyve.

Disse mennesker har ret ofte frit spil, for unge mennesker på denne dag tænker ikke synderlig over de mange “faldgrupper” livet byder på, for de unge konfirmander er bare ude for at have det sjovt, og nogen er faktisk også fulde, så lommetyve og sikkerhedsregler er ikke det første de tænker over.

Det skal siges at flere og flere forældre laver forældre grupper som er med på dagen eller ligefrem hyrer vagter til at passe på de unge, men de gode forbyggende forholdsregler er dog det bedste “våben” imod at blive rullet.

Hvordan man tager sine forholdsregler mod tyveri på blå mandag

Uden det skal gå hen og være den store belæring og angst for at blive overfaldet, for dagen er jo den “voksne” dag for de unge, så er det meget godt at have et par enkle tips på plads:

  • Husk kreditkort i stedet for at have af kontanter
  • Aldrig gå alene men gå i grupper sammen på mandagen
  • Altid vær på vagt overfor fremmed mennesker der er lidt for interesseret
  • Lad være med at tage selfies med fremmede
  • Gem telefonen i aflukket jakkelomme
  • Ikke have penge, telefon eller andet i en skuldertaske
0/5 (0 Reviews)