Kjoler er det første man finder, når man leder efter konfirmationstøj til piger.

Kjolen har altid været det foretrukne tøj for piger til konfirmation, faktisk lige siden konfirmationen blev indført ved lov tilbage i 1736, og det er vel først i de senere årtier, at man har set piger i bukser til den store dag.

Den klassiske kjole er den lange hvide konfirmationskjole, men de kortere modeller i både hvid, råhvid, andre lyse farver og tyl er blevet indført som helt almindeligt til konfirmationen i dagens Danmark.

En flot prydet hvid eller råhvid kjole med enten tyl eller andet i både lyserød, lyse nuancer, sort og andre farver er dog den foretrukne ved flertallet af unge konfirmander stadigvæk, og disse kan findes rigtig mange steder, men online er dog blevet den nemmeste måde, for man kan sidde i ro og fred derhjemme i sofaen og se det kæmpe udvalg igennem, indtil man finder den helt rigtige.

Du kan finde et stort udvalg af kjoler til pigen ved disse udvalgte butikker, som både har alle de rigtige størrelser, priser og mærker.

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

 

konfikjoleKjolen kan også findes i almindelige tøjbutikker og webshops

I løbet af foråret kommer der et større eller mindre udvalg af hvide kjoler i butikkerne og i webshops. Så er det ikke en traditionel Lilly-model, der søges, kan man sagtens være heldig at finde en rigtig sød kjole rundt omkring i butikkerne. Prisen er ofte en noget anden, end i de butikker, der specialiserer sig i konfirmationstøj. I år er det blondens år, og der findes flere steder, som sælger nogle rigtig fine hvide blondekjoler.

Prøv at tag et kig rundt i forskellige butikker og online. Vi har her nogle gode forslag, som er værd at holde øje med.

TeenStyle

 

Find inspirationen til kjolen på messer og modeshows

Hvis du mangler inspiration til at finde den helt rigtige kjole, så kunne et modeshow eller en af de mange konfirmationsmesser være det rigtige sted, hvor man kan falde over den helt rigtige kjole.

Det med at se en kjole “live” er noget andet end at søge på nettet eller i et blad, og derfor kan det give den gode inspiration til, hvad man skal søge efter, når man kigger de mange webshops igennem, der som regel har alle de kjoler man ser på messer og modeshows.

Læs her vores komplette guide til valg af den perfekte konfirmationskjole

4.7/5 (39 Reviews)