Når du skal holde konfirmationsfest for sønnen eller datteren, skal du tage en beslutning om konfirmationsfesten skal holdes hjemme eller du skal holde den ude i byen. Her afhænger valget af både økonomien og pladsen til det antal gæster som du gerne vil inviterer med til barnets store dag.

Vi kan ikke tage beslutningen for dig, men vi kan dog give dig ideer til lokale. Find konfirmationslokaler ideer som beskrevet her.

 

Hvad skal du overveje med hensyn til konfirmationslokalet?

Igen er det økonomien der bestemmer om u vælger forsamlingshus, festlokale eller en restaurant/kro, men der er dog en vigtig ting ligegyldig hvad.

For det første er placeringen vigtigt. Det skal jo være forholdsvis tæt på hjemmet, da konfirmationen inden festen foregår i kirken, og det duer ikke at i skal køre 100 km. fra en kirke til et festlokale eller kro. Nu er det selvfølgelig ikke nødvendigvis vigtig, at du skal gå fra kirken til stedet hvor festen afholdes, men inden for overkommelig køreafstand er dog tilrådelig.

Dernæst kan det være at i skal have familiemedlemmer til overnatning, og så er det rart at være i overkommelig afstand fra fest stedet til hjemmet.

Derudover så skal du desværre også være ude i god tid med at finde et forsamlingshus, lokale, restaurant eller kro. Årstiden for konfirmationer betyder logisk nok, at der er rigtig mange der skal afholde en konfirmationsfest.

 

Hvordan finder du konfirmationslokaler?

Hvis du har bestemt dig for en restaurant, kro eller andet sted hvor i kan betale jer fra alt, så kan du finde mange lækre steder indenfor alle slags prisklasser, der kan være lige fra herregårde, slotte, kroer, restauranter, forsamlingshuse, medborgerhus og andet.

Du kan nemmest finde sådan et sted ved at søge her:

  • Selskabslokaler.dk – Det er en portal med steder i hele landet hvor man kan afholde en festen.
  • Eventzonen.dk – Se det store udvalg af artikler over festlokaler i hver region af Danmark.
  • Krak.dk – Tag en søgning på kraks over festlokaler, og så kommer de tættest på dig frem.

Disse steder er nemme måder til hurtig at danne dig et overblik over mulighederne af lokaler i nærområdet til at afholde konfirmationsfesten.

Du kan selvfølgelig også hvis det er et tæt lokalsamfund, spørge dig omkring ved bekendte og venner da det mange gange i de mindre bysamfund foregår lidt mere på vennebasis med hurtigt at finde et selskabslokale, men ellers er det såmænd bare at komme i gang med at Google lidt på selskabslokaler og så får du det brede udvalg.

(C) Konfirmationsnyt.dk 2020

 

4.8/5 (31 Reviews)